- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Ooo yarışmaya katilincakPınar gazımı aldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo yarışmaya katilincakPınar gazımı aldı
Zor bulurlar o zamana biz masterchefe giderizKaybedince arayacaklar amaaaa işte sür eşeği nigdeye
Bencede, altında yatan sebepleri bulmaları gerek ki beni vu zulumden kurtarsınlarÇocukluktan geliyor canım
Öğreniriz yarın nasılsa hangi sofra kiminBoşver inan hicbir önemi yok
Kız katilmiycam dedim yaOoo yarışmaya katilincak
Seni iteleyecek birileri lazımBencede, altında yatan sebepleri bulmaları gerek ki beni vu zulumden kurtarsınlar
Başvurular başladı, şimdi kk düşünsünZor bulurlar o zamana biz masterchefe gideriz
Ben çok güzel taşırım
Biz kaçar o zamanBaşvurular başladı, şimdi kk düşünsün
Anaaa yarın mı o Nevreste nevoş benim masayı iptal et falan bişey yap yaaÖğreniriz yarın nasılsa hangi sofra kimin
Bence gayet güzelBenim gurme oğlum çok şık bulduAnaaa yarın mı o Nevreste nevoş benim masayı iptal et falan bişey yap yaa
naynnn naynnnnnn pes etmek yokKız katilmiycam dedim ya
Ben gazla çalışıyorum genelde zaten çalışmıyorum bıraktım , icimde koca bir vicdan azabı oturuyor gene nevoşSeni iteleyecek birileri lazım
Ben istersen yaparım
Mesela sınava çalılıyor musun
Çok korkak yanaynnn naynnnnnn pes etmek yok
Geçti artık yok iptal miptal yarın oylama bitiyor, sofra sahipleri açıklanacakAnaaa yarın mı o Nevreste nevoş benim masayı iptal et falan bişey yap yaa
Niye bıraktınKkda çok takılmıyorsun.Ne yapıyorsun diğer zamanlardaBen gazla çalışıyorum genelde zaten çalışmıyorum bıraktım , icimde koca bir vicdan azabı oturuyor gene nevoş
Yaaa çenin oğlunu yirim ben yaa o da oy kullansın piliss, bir oy bir oydurBence gayet güzelBenim gurme oğlum çok şık buldu
Ne dersi çalışıyonuz acabaNiye bıraktınKkda çok takılmıyorsun.Ne yapıyorsun diğer zamanlarda
İlla bakayım diyor hepsine bir yorum yaptıYaaa çenin oğlunu yirim ben yaa o da oy kullansın piliss, bir oy bir oydur
Tirsak tirsakkkkÇok korkak ya