- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Gelişimi ve psikolojisi ilgi alanımÇok severek okuyorumOoovvv çocuklarla ilgili şey duyunca tüylerim diken diken oluyor ben evde bi tane geliştiriyom da
Çocuklar çok sever beni bende onları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelişimi ve psikolojisi ilgi alanımÇok severek okuyorumOoovvv çocuklarla ilgili şey duyunca tüylerim diken diken oluyor ben evde bi tane geliştiriyom da
Evet bu da doğruTirsak tirsakkkk
ArkandayımYalnız ben gazi geçtim kafa göz dalıyorum abla
Ne yaptıAsosyale yaptığı dikkatimi çekti
Bende çocuk görünce boğasım geliyor, önceden uzaktan sevimli gelirlerdi biraz da benim kıza el at abla psikolojisi hiç iyi değil insanı çıldırtan cinstenGelişimi ve psikolojisi ilgi alanımÇok severek okuyorum
Çocuklar çok sever beni bende onları
Çalışınca aslında inanılmaz güzel çalışırım, yeter ki süreklilik kazanayım. Kimseyi dinlemem önümde kimse duramaz. Ama bırakınca da fenaaBen açıköğretim okuyorumSosyalim kpss ye girecek ama çalışmıyor
Oo ozaman kesin komalık yaparım ben bunuArkandayım
Çok şıkmış dedi.işteNe yaptı
O zaman ufak ufak başlaÇalışınca aslında inanılmaz güzel çalışırım, yeter ki süreklilik kazanayım. Kimseyi dinlemem önümde kimse duramaz. Ama bırakınca da fenaa
Hangisi acaba o ya bi numara neyin verinÇok şıkmış dedi.işte
Yok artıkAsosyale yaptığı dikkatimi çekti
Paylaşmak güzeldir bebeğimBende çok gel veriyim yarısını
Kendine haksızlık yapmaYok artık
Heee bende inandımÇok şıkmış dedi.işte
Ayıp ettin kardeş payıPaylaşmak güzeldir bebeğim
Aynen ,vicdanım boğazımda resmen zatenO zaman ufak ufak başla
Baksın bana daha pinarda bir siftahim bile yok pes ettim miKendine haksızlık yapma
İlla hep üste olmak gerekmez
Bende başlayacağım.Sende başlaAynen ,vicdanım boğazımda resmen zaten
Üste olmayım ama yani çokta sırıtmayaydıKendine haksızlık yapma
İlla hep üste olmak gerekmez
Aynen yaBaksın bana daha pinarda bir siftahim bile yok pes ettim mi