- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Pınar gazımı aldıNiye yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pınar gazımı aldıNiye yaaa
Benim ruh hali manyak olduğu içinNiye ya ben en sonlardayım ben bile eğleniyom
Sen hemen pes ediyorsunPınar gazımı aldı
Diskalifiye olur kesinKendini baştan ifşa etmiş olursun iyi olur
Evet , acayip pes etme hızım var . Asla dayanamayıp direkt nakavt benSen hemen pes ediyorsun
Nevo bilirDiskalifiye olur kesin
Bu huyunu değiştirmen lazımEvet , acayip pes etme hızım var . Asla dayanamayıp direkt nakavt ben
Keşke elimde olsa, bu saatten sonra ihtimal görmüyorum kafa kol yaralı dolasiyom her anBu huyunu değiştirmen lazım
Anaaa bak aklıma geldi sahi hani sen katılmıyordun kizzzzNevo bilir
Benim bir yakınım öyle ve biz sürekli iteliyoruz.Keşke elimde olsa, bu saatten sonra ihtimal görmüyorum kafa kol yaralı dolasiyom her an
Ama ben yapamıyorum hiç sevmiyorum bu huyumu aslında ,neden kaynaklanir onuda bilmiyorumBenim bir yakınım öyle ve biz sürekli iteliyoruz.
Yapamadığı bir şey yok.Ama çabuk pes ediyor ceya ben yapamam
Yok öyle bir dünyaVazgeçmek yok
Ben her şeyi yaparım
Psikolojik diyelim miAma ben yapamıyorum hiç sevmiyorum bu huyumu aslında ,neden kaynaklanir onuda bilmiyorum
Sürpriz yaptım ama sonlardayım zaten ben eğlencesine katılıyorum yoksa bu kk kadınları benim sunumlarımdan anlamıyorAnaaa bak aklıma geldi sahi hani sen katılmıyordun kizzzz
Kesin öyle de ama neden işte, çok gıcık yaa bak kendime sinir oldum şuanPsikolojik diyelim mi
Biz buraya fazlayız bence aslında masterchefte olmalıydık, kk kıymet bilemediSürpriz yaptım ama sonlardayım zaten ben eğlencesine katılıyorum yoksa bu kk kadınları benim sunumlarımdan anlamıyor
Bencede ya biz baya yukarda kalıyoruz skaladaBiz buraya fazlayız bence aslında masterchefte olmalıydık, kk kıymet bilemedi
Çocukluktan geliyor canımKesin öyle de ama neden işte, çok gıcık yaa bak kendime sinir oldum şuan
Kaybedince arayacaklar amaaaa işte sür eşeği nigdeyeBencede ya biz baya yukarda kalıyoruz skalada
Boşver inan hicbir önemi yokASSOSyal Senin sofran hangisi bilmiyom da