Yok ya aynı yine fotoğrafı nevoya göndercen, gizliNevoş herkes konu mu açacak, ben öyle birşey mi okudum yaa??? Editör onayı diyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya aynı yine fotoğrafı nevoya göndercen, gizliNevoş herkes konu mu açacak, ben öyle birşey mi okudum yaa??? Editör onayı diyordu
Katıl eğlencesineBen katilmicam zaten tehlikeli değilim yani
Yine ekşın yine ekşınYok ya aynı yine fotoğrafı nevoya göndercen, gizli
Yine merak yine merakYine ekşın yine ekşın
Çok eğlendim ben yetti banaKatıl eğlencesine
Editör benim ya hani onay vereceğimNevoş herkes konu mu açacak, ben öyle birşey mi okudum yaa??? Editör onayı diyordu
Eğlenceye devam takılıyozÇok eğlendim ben yetti bana
Koca, kaynana, kayınbaba toplamış ikram ederken çekmişAyşe neyi çekti acaba yine alsem
Bende konu acilacak yine ,onaya düşecek öncekiler gibi sandımEditör benim ya hani onay vereceğim
Onlarıda ben onaylıyorum uygun bulmazsam taşırımBende konu acilacak yine ,onaya düşecek öncekiler gibi sandım
Bir gün meraktan başıma bir iş gelecekYine merak yine merak
Ben eğlenmedim kiEğlenceye devam takılıyoz
Dur kız bi şey olmasınmerak ede ede bekliyoz sonra görüyoz zaten göreceğimiziBir gün meraktan başıma bir iş gelecek
Yapar mı yapar ayşe bu sanaKoca, kaynana, kayınbaba toplamış ikram ederken çekmiş
Niye yaaaBen katilmicam zaten tehlikeli değilim yani
Niye ya ben en sonlardayım ben bile eğleniyomBen eğlenmedim ki
Wuuu ekşınlı görevler düşünsene ben konu açıyormuşum pınarlı günler diye rezillikOnlarıda ben onaylıyorum uygun bulmazsam taşırım
Kendini baştan ifşa etmiş olursun iyi olurWuuu ekşınlı görevler düşünsene ben konu açıyormuşum pınarlı günler diye rezillik
Ben çok güzel taşırımWuuu ekşınlı görevler düşünsene ben konu açıyormuşum pınarlı günler diye rezillik