- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Ta kendisiSıdıka’daki teyze misin sen, hadi itiraf et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ta kendisiSıdıka’daki teyze misin sen, hadi itiraf et
Evi yakma yine, hadi tencerenin altını kontrol et. Mercimekler yanmasınTa kendisi
Islak odunla dovcenErkekler hep öyle
Altıma edecem yasooEvi yakma yine, hadi tencerenin altını kontrol et. Mercimekler yanmasın
Kız tamda o sallanan kafa yanlış gitmişti değiştirdim Allah seni emi alintida çıktı
Orkidin mesane pedi anketi vardı geçenlerde, doldurdun muAltıma edecem yasoo
Değiştir bari alıntıyı uçan süpürge filan koy rezil olmayayimbı değiştireyim dedim ne ara alintiladin
Kocaya dedimde ben alırım bitane şey gelcek nasilsa dedi doldurmadimOrkidin mesane pedi anketi vardı geçenlerde, doldurdun mu
Bir sana, birde E Elif_Eylul ’e lazım ondan. Sakın es geçmeyin anketi
İş üstünde uyuyacak bak hele iyiki gelmemisimgözlerim kapanıyor
Yok bu onlardan değil, reklamları var tv’de birkaç gündür. Normal ped gibiKocaya dedimde ben alırım bitane şey gelcek nasilsa dedi doldurmadim
Yok ama şeyi aldimdi su hasta bezi vardı anket baya önce ondan külot bez geldi
alsem yollamış sanırım, E Elif_Eylul ’de yollayacağım diyorduNevreste ablaaa baya varmı gelen ilk günden sofra
Tamda lazım olan şey hain domdomkoooo doldurtmadiYok bu onlardan değil, reklamları var tv’de birkaç gündür. Normal ped gibi
Sen katilcanmi kuzu
Sofra yok canım fikirİlk gün için çok iyiNevreste ablaaa baya varmı gelen ilk günden sofra
BuTamda lazım olan şey hain domdomkoooo doldurtmadi
BilmiyorumSen katilcanmi kuzu
Amaan ben sofra diyim sen anla ablaSofra yok canım fikirİlk gün için çok iyi
Baş yarışanlar göndermiş hemen bak bak