Allah razı olsun kuzumTeşekkür ederim canım amin inşallah,aa ne güzel Allah kabul etsin inşallah
Saldigimiz çok belli oluyo zaten baksana panpaSala sala ne hale geldik
Napak kanka hayat bizi buralara sürüklediSaldigimiz çok belli oluyo zaten baksana panpa
Sorma, gene senin dediğin olduNapak kanka hayat bizi buralara sürükledi
Üçüncüde ben bu oyunu bozarım kankaBiliyom da konuşuyom kanka
Bi tırstım şimdi kankaÜçüncüde ben bu oyunu bozarım kankaşimdi sen düşün
Yok öyle bişey sendeBi tırstım şimdi kankasen al yürü ben sevinirim kendim almış gibi
Ne çıkarcan bu sefer bakalımYok öyle bişey sende✌ yarın hazırlanmaya başlıyoruz
Anca dibi sıyırmaya gelirim ya nolacadiNe çıkarcan bu sefer bakalımbirinciliğe oyna kanka
Bize de o yakışır zatenAnca dibi sıyırmaya gelirim ya nolacadi
Bir gün kiracaz zincirleri nevoş bile şaşıracakBize de o yakışır zaten
Hadiiii biz miBir gün kiracaz zincirleri nevoş bile şaşıracak
Vardım kuzum ama yok say sen yine bir halt olmadıBebis ya sen varmiydin yarismada
Hoşgeldin kuzum oh gozunaydinMerabayin kizlaraylar suren karantinden sonra bu sabah oglanlari krese sutladim da geldim yine kapanacak diyolar ama olsun ne kadar gitseler kardir bana
Nabiyonuz bea nasilsiniz ozledim sizi
Nevreste nin pesine dustum buralara geldim du bakayim bana uygun bi seyler var mi?nevo aff maff diyolardi var mi oyle bi sey 3 kez kazanip tekrar kazanmak isteyen yuzsuzler icin
Gönaydın yavrumMerabayin kizlaraylar suren karantinden sonra bu sabah oglanlari krese sutladim da geldim yine kapanacak diyolar ama olsun ne kadar gitseler kardir bana
Nabiyonuz bea nasilsiniz ozledim sizi
Nevreste nin pesine dustum buralara geldim du bakayim bana uygun bi seyler var mi?nevo aff maff diyolardi var mi oyle bi sey 3 kez kazanip tekrar kazanmak isteyen yuzsuzler icin