- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Internette yazmislar bence yalan haber olabilirKim dedi hemso
Yalan yalan,adam dddi diye yazmışlarInternette yazmislar bence yalan haber olabilir
Gecende mügedeki birisi icin demislerdi ama hic cikmadi bencede yalandir sabah gezerken gordumYalan yalan,adam dddi diye yazmışlar
O dogru ya,etmis o yari kadin yari adam kadinGecende mügedeki birisi icin demislerdi ama hic cikmadi bencede yalandir sabah gezerken gordum
Yok ,öyle de olsa kaldirmazlar ki videoyuŞöle biraçıklama var nette.
DAVUT KIRANLI İNTİHAR MI ETTİ?
Karısı Sevgi Kıranlı'ya 'Güzelim' şeklinde hitap eden Davut Kıranlı, onsuz yaşayamayacağını ifade etmişti. Tüm çabalarına rağmen Sevgi Kıranlı eşine geri dönmeyeceğini açık şekilde duyurdu. Müge Anlı'nın yayımlanan son bölümünün de Youtube'dan kaldırılmış olması dikkatlerden kaçmadı ve vatandaşlar, ''Davut Kıranlı öldü mü, intihar mı etti?'' sorusunu gündeme getirdi. Kıranlı'nın bir araç önüne atlayarak intihar ettiği öne sürüldü ancak konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Davut Kıranlı'nın akıbetinin ise pazartesi günü netlik kazanması bekleniyor
Etmismi anaaaaO dogru ya,etmis o yari kadin yari adam kadin
Davut o.Tamam davut oluyomus
Haberleri var nette.
Bugun soyler ozamanŞöle biraçıklama var nette.
DAVUT KIRANLI İNTİHAR MI ETTİ?
Karısı Sevgi Kıranlı'ya 'Güzelim' şeklinde hitap eden Davut Kıranlı, onsuz yaşayamayacağını ifade etmişti. Tüm çabalarına rağmen Sevgi Kıranlı eşine geri dönmeyeceğini açık şekilde duyurdu. Müge Anlı'nın yayımlanan son bölümünün de Youtube'dan kaldırılmış olması dikkatlerden kaçmadı ve vatandaşlar, ''Davut Kıranlı öldü mü, intihar mı etti?'' sorusunu gündeme getirdi. Kıranlı'nın bir araç önüne atlayarak intihar ettiği öne sürüldü ancak konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Davut Kıranlı'nın akıbetinin ise pazartesi günü netlik kazanması bekleniyor
Yalniz bu mesajla o profil fotosunun uyumundan tirsmadim degilGönaydın yavrum
İyiz cok Sukur abla sen nasilsinGünaydınlar sen nerelerdeym bakalım iyisin demi çocuklar nasıllar hoşgeldin
Bugün belli olur ne olduğuYok ,öyle de olsa kaldirmazlar ki videoyu
Davutmus abla ben yanlis demisimDavut o.
Haberleri var nette.
Kesin demiyor ama sekercigimDavut o.
Haberleri var nette.
Tabii ,10da baslarBugün belli olur ne olduğu
Davutmus abla ben yanlis demisimguzelim
Kesinlikle bugün belli olur herşey.Bugun soyler ozaman
Bende iyiyim canısı sağol,uzun süredir yoktun çünkü,bide fırsatta olmamıştır tab,Yalniz bu mesajla o profil fotosunun uyumundan tirsmadim degil
İyiz cok Sukur abla sen nasilsinekimden beri oglanlar evde kresler kapaliydi abla
Amaan Bırak dağınık kalsın yarın yaparsınSagolasin canimgormen lazim evin hangi kosesinde otursam bilemiyorum telefon keyfi yapayim dedim elektrikler gitti evren de bana karsi kalk kiz evi topla diyo herhalde
Evet davutmuş:))Davutmus abla ben yanlis demisimguzelim
Öyle yazmışlar zaten kesin değilmişKesin demiyor ama sekercigim
Seyredeyim bugünTabii ,10da baslar