- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Kuzucuuum insallah ondesindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzucuuum insallah ondesindir
Balım ben katılmadımKuzucuuum insallah ondesindir
Hadiya 3. Ye katil kuzumBalım ben katılmadım
Bakalım kuzum kısmet olursaHadiya 3. Ye katil kuzum
Nasılsın minik prenses nasil
Hayırdır kuzum neyin var önemli bişey yoktur inşallah.Bakalım kuzum kısmet olursa
Rahatsızım biraz aksma Dr dan gelince uyumusum ,şimdi uykum gelmiyor ,
Çok şükür o iyi canım
Alerjik bronşit im var ,soğuk ta almışım kuzu . SağolasınHayırdır kuzum neyin var önemli bişey yoktur inşallah.
Uykuyu alinca tabi gelde uyu şimdi
Maşallah bir op yerime tatlı yanaklarından
Oy çok geçmiş olsun kuzum benimya , daha da iyi ol inşallah balımAlerjik bronşit im var ,soğuk ta almışım kuzu . Sağolasın
Aynen biraz uyumuşum rahatlattı serumlar.
Öperim tabi kuzum ,sende öp benim yerime prensesi
Sen niye uyumadın
Teşekkür ederim canım benimOy çok geçmiş olsun kuzum benimya , daha da iyi ol inşallah balım
Öperim teyzesi.
1 günlük net geldi bir bakayım dedim girdim çıkamadım
Bebis ya sen varmiydin yarismadaOy çok geçmiş olsun kuzum benimya , daha da iyi ol inşallah balım
Öperim teyzesi.
1 günlük net geldi bir bakayım dedim girdim çıkamadım
Daha iyisin dimi kukrisimAlerjik bronşit im var ,soğuk ta almışım kuzu . Sağolasın
Aynen biraz uyumuşum rahatlattı serumlar.
Öperim tabi kuzum ,sende öp benim yerime prensesi
Sen niye uyumadın
Niyetlenecegim bebeğim de ondan uyumadım bekliyorum sen napiyonASSOSyal sende mi uyuyamadın kanka
Uyuyamıyom ya yatakta dön dön sinir oldumNiyetlenecegim bebeğim de ondan uyumadım bekliyorum sen napiyon
şükür canım biraz toparladım gibi ,sabah ilaçları da alınca daha iyi olurum inşallahDaha iyisin dimi kukrisim
Neden acaba, geç saatte kahve içtiysen o da yapar bebişUyuyamıyom ya yatakta dön dön sinir oldum
İçsem de aynı içmesem de bebe bütün ayarları bozuyo sonra düzeltemiyomNeden acaba, geç saatte kahve içtiysen o da yapar bebiş
Daha iyi olacak inş minnoşum bende imsak bekliyorum, sahur yapicam kısmetse ondanşükür canım biraz toparladım gibi ,sabah ilaçları da alınca daha iyi olurum inşallah
Seni de mi uyku tutmadı
Sal gitsin bosveer sağlık olsunİçsem de aynı içmesem de bebe bütün ayarları bozuyo sonra düzeltemiyom
Teşekkür ederim canım amin inşallah ,aa ne güzel Allah kabul etsin inşallahDaha iyi olacak inş minnoşum bende imsak bekliyorum, sahur yapicam kısmetse ondan
Sala sala ne hale geldikSal gitsin bosveer sağlık olsun