- 20 Mart 2008
- 140.552
- 210.555
- 60
Aynen bugnde varmı acaba seyredeyim hemenHanimKelesimiGetir ablam hiç sevmez o programı, o’nu bile kendimize benzettik
Buyrun benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bugnde varmı acaba seyredeyim hemenHanimKelesimiGetir ablam hiç sevmez o programı, o’nu bile kendimize benzettik
Buyrun benim
Günaydınlar sen nerelerdeym bakalım iyisin demi çocuklar nasıllar hoşgeldinMerabayin kizlaraylar suren karantinden sonra bu sabah oglanlari krese sutladim da geldimyine kapanacak diyolar ama olsun ne kadar gitseler kardir bana
Nabiyonuz bea nasilsiniz ozledim sizi
Nevreste nin pesine dustum buralara geldimdu bakayim bana uygun bi seyler var mi?nevo aff maff diyolardi var mi oyle bi sey 3 kez kazanip tekrar kazanmak isteyen yuzsuzler icin
Gunaydin sekercigim,bakalım çıkacaklar mi,?Aynen bugnde varmı acaba seyredeyim hemen
Buyrun benim
Günaydınlar şekercim,çıkarlarsa süper olur bencede.Gunaydin sekercigim,bakalım çıkacaklar mi,?
Canim simdi duydum intihar etmis diye sen duydunmuGunaydin sekercigim,bakalım çıkacaklar mi,?
O kadar laftN sonra cesaret ederler mi bilmem,gerçi asklari büyük amaGünaydınlar şekercim,çıkarlarsa süper olur bencede.
Kim?Canim simdi duydum intihar etmis diye sen durdunmu
Gerçi gelmezler herhalde,nasılsa deniz hala kurumadıO kadar laftN sonra cesaret ederler mi bilmem,gerçi asklari büyük ama
Muammer
Kimmiş o intihar eden.Canim simdi duydum intihar etmis diye sen durdunmu
Yazik ,duymadım hemsom ya kiz Davut oMuammer
CiddimisinMuammer
Muammer Semihanin ,Sevginin Davut degil miKimmiş o intihar eden.
Davutmu ben o sandimYazik ,duymadım hemsom ya kiz Davut o
Kafam gittiMuammer Semihanin ,Sevginin Davut degil mi
Muammer semihanın kocasıydıMuammer Semihanin ,Sevginin Davut degil mi
Tamam davut oluyomusMuammer semihanın kocasıydı
EvetMuammer semihanın kocasıydı
Kim dedi hemsoTamam davut oluyomus
Sagolasin canimgormen lazim evin hangi kosesinde otursam bilemiyorum telefon keyfi yapayim dedim elektrikler gittievren de bana karsi kalk kiz evi topla diyo herhaldeHoşgeldin kuzum oh gozunaydin