Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 1.Hafta

En başarılı bulduğunuz "Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An" hangisidir?

• Ankete Katılan
    313
  • Anket Kapalı .
Sen yapacakmışsın sana topu attılar:)
Valla istedikleri kadar top atsınlar gülle bile atsınlar boşuna ilerde başka bi yarışmada yapcam ama sözü verdim

Gidiyor bize 1 hafta filan. Bence pahalı Bile E tek çeşit alınca da zorlamıyor çok.
Çanakkaleye yakınsın canım, size pahalı gelmesi normal. Bir kalıp 600-700 gr arası gelse, kilosu 50-55 arası olur. Ama aynı peynir burada 65-70 arasında satılıyor

Çanakkaleye yakınsın canım, size pahalı gelmesi normal. Bir kalıp 600-700 gr arası gelse, kilosu 50-55 arası olur. Ama aynı peynir burada 65-70 arasında satılıyor
Burada migros falanda öyle ama yerli peynirimiz öyle değil çok şükür:)Hemde çok güzeldir:)

Burada migros falanda öyle ama yerli peynirimiz öyle değil çok şükür:)Hemde çok güzeldir:)
Ben ezine ve süzme peynirden başkasını yemiyorum. Eşim kaşkaval, cheddar, Abaza ve köy peynirini sever.
Dediğin peynir bidonlarda suya basılan peynirden mi

Ben ezine ve süzme peynirden başkasını yemiyorum. Eşim kaşkaval, cheddar, Abaza ve köy peynirini sever.
Dediğin peynir bidonlarda suya basılan peynirden mi
Benimkilerde işte ezine,dil peyniri,kaşar seviyorlar:)
Canım bizim peynir her yerde yok ben bu tatta başka peynir yemedim:)Kaşara benzer tadı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…