PATRONUMLA KONUŞACAĞIM KIZLAR BİR BAKIN KONUŞMADAN ÖNCE

Bundan iki sene once benim calistigim sirkette muhasebeci 1500 tl aliyordu. Kaldi ki senin calistigin sirket buyuk bir yer. Hadi ilk baslangicta dusuk alman normal ama su anki maas asla kabul edilir degil. Senin su anda 1600-1700 tl alman gerek.

Bence konusmadan önce güzel bir cv hazırlayın. Bircok işe başvurun. Kendinizi garantiye alın.

bence durumu uygun dille anlat. zam iste. ağlamayan bebeğe meme vermezler. resti çekmezdim hemen ben olsam zam vermeseler de. ara ara gider zam isterdim. iyi şartlarda çalışıyorsun hemen resti çekme. bi de bir işi 3 kez yaparsan o iş senin görevin olur. iş aramayı da ihmal etmeyin ne olur ne olmaz.

Yani resmen göz göre göre hakkın yenmiş. 1500 te çok az bu arada bunun için konuşmayın en az 1700 lira paklar sizi hem 4 yıldır oradasınız hem de iş bölümünüz fazla. Patronla en kısa sürede konuşun ve çekinmeyin sakın, karşısına çıkınca da sessiz özgüvensiz durmayın (bunu kullanabilir ve sizi bastırmaya çalışabilir haklı durumdayken haksız duruma düşmenizi ve hissetmenizi sağlayacak bir konuşma yapabilir dikkat edin). Sesinizi çıkarın bu sizin hakkınız. Benzer nedenlerden dolayı bende 1 hafta önce yönetici asistanlığı işimi bıraktım ama ben zam falan istemedim direk çıktım çünkü motivasyonumu her anlamda dibe çeken bir yerdi ve kimseninde benden fazla çalışmadığı bir yerdi hakkım yeniyordu her anlamda. Bunu kısa sürede farkedip çıkışımı verdim zor bıraktılar diyebilirim çünkü aşırı memnunlardı benden kendileri dile getirdiler, hala da geri dönmemi bekliyorlar.

Canım yorumun için çok tşk ederimmm
Eşit işe eşit maaş biliyorum bu kanunu ama çaycı abla atıyorum 1100 TL alıyo ben 1300 bu durumda yine de hak iddia edebiliyor muyum ?

Nefret ediyorum öyle tip adamlardaaaaannnnnn ne demek 800 ne demk biz 4 yıl boşuna mı okuduk ya !!!!

Canım 1500 bile çok zor yapacaklar biliyorum belki de yapmayacaklar...
1700 benim için hayal maalesef hayal

Şirkete gelsin ilk işim konuşmak canım..

OOO bizim şirket öyle bir cümle kullansam çıldırırrr canım yaa..Kesinlikle maaş konuşmak yasak aslında personeller arasında..Tşk ederim uyar5dığın içinnn

Harika cümleleerr :) cok politik :) denicem canımm

Canımmm 1600 az diyorsun sen ben 1300 alyorum 1500 için ikna etmeye calıscam düşün yani

Teşekkürler canımm
Harika konuşuyorsun cidden cok sağ ol ama o anda inşallah bu cümleler çıkabilir ağzımdan epey öfkeliyim öncelikle bi sakinleşmeme lazımm

girenler neden bu kadar
Sizinle birlikte girenler neden bu kadar ilerledi? aynı işi yapıyorsanız sizinde o kadar almanız gerekmez mi?

Yok aynı işi yapmıyoruz..Onların iş yükü epey ağır ve üretimde belli başlı roller oynuyorlar...Amam ilk işleri hiç tecrübeleri yok nedendir bilinmez ama 2500TL Maaşla çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…