• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PATRONUMLA KONUŞACAĞIM KIZLAR BİR BAKIN KONUŞMADAN ÖNCE

b

Bütün bunları hesapladığımda yeni bir iş yerine geçtiğimde fark olumlu olarak 250 lira olucak...Değiceğini düşünmüyorum ama önemli olan şuan çalıştığım şirketin maaaş politikasını düzeltmesi en azından benimkini...

o zaman çalıştığın şirketle para konuşacaksın. bunu bende konuşmayı sevmem ama yapmak zorunda olduğumuz bşy.
250 lira alamasan bile makul bir oran yapılır, belki pek fark kalmaz arada. sende cumartesi uyuduğuna sayarsın.
Not: cumartesi çalışıyorum. kaça kadar olduğu pek önemli olmuyor. sabah kalktıktan sonra ;)

:KK42::KK42::KK42:Merhaba Kızlar tekrar patronla konuştum ..
Herkes maastan şikayetçi konuşmam gerek üst patronlarla ona göre dedi ama net bir şey söylemedi :(:KK34::cry::KK56::KK42::KK42:

o zaman çalıştığın şirketle para konuşacaksın. bunu bende konuşmayı sevmem ama yapmak zorunda olduğumuz bşy.
250 lira alamasan bile makul bir oran yapılır, belki pek fark kalmaz arada. sende cumartesi uyuduğuna sayarsın.
Not: cumartesi çalışıyorum. kaça kadar olduğu pek önemli olmuyor. sabah kalktıktan sonra :KK66:

Konuştum canım garip bir durum benimkisi... Adama iş tekliflerim olduğunu söyledim ozaman bye gibi bir şey dedi .. ama öğrendim ki o müdürün beni tek başına çıkarma yetkisi yokmuş 3müdür bir arada çıkarabilirmiş ancaak ve ancak.

bir maaş mağduru olarakta bende varım ama bu yıl alamazsam iyi bir zam konuşacağım, tek temennim işten çıkartmaları inş. çıkartırlarda tazminatımı alırım... bakalım asgari ücrete zamn gelince ne yapacaklar 1300 olursa aynı oranda zam yapmaları lazım ...

Ne demek aynı oran ben 1550 alıyorum ne kadar yapmaları gerek

Kızlaaar ,canlar :KK30::KK30:
Yeni bir gelişme var umarım okursunuz..
Dün başka bir iş görüşmesi için davet edildim bugün sabah gittim görüşmeye hafta sonu da çalışıyorsun şuan çalıştığım iş yoğunluğundan biraz daha yoğun ama maaşı 1800TL vericekler şuan diğer adaylarla da görüşüp beni tekrar 2.görüşmeye davet edeceklerini belirttiler.
Üstelik servis yok yol ücretini ben karşılayacağım.
Sizce değer mi bu artış için hafta sonu çalışmama ve servis olmamasına ????

Asla değmez bildiğin yerden sasma

yani konuştun, şansını denedin en azından elinden geleni yaptın.
karar senin. ben miss gibi 1 günümü feda etmezdim. ilerisini düşünürsen çocuk filan.

ama gerçekten paraya ihtiyacım var diyorsan, diğer tarafı seçmelisin.
şartlara göre karar senin..

Kızılacak bir şey yok... Ben suan çalışma ortamı ve saatlerinden cok memnunum tek sorun maaş ücret...
Sonradan pişman olacağım bir şey yapmak istemem, sonuçta o an yanımda siz olmayacaksınız konu acıcam belki keşke ayrılmasaydın bile diyenleriniz olucak..demem o ki her şeyi hesaplamam gerek ...

şuan çalıştığım şirket 1500 üzeri yaparsa devam etmek istiyorum

Aynen öyle rahatlikta çok önemli bence 1500 u kabul et
Bende 9 senedir çalışıyorum yeri geldi 50 zamla sebat önemli
Bizim bi çalışan 250 tl yüzünden çıktı çok pişman oldu geri gelmek istedi ama kabul etmediler

500tl fark yol parası 100lira falan tutar + birazda yürümem gerekicek.. Mesafesi 30dk işle evimin arası araçla tabii..
Ama Şubat ayında 1300 olan maaşıma zam gelicek ne kadar olcağını elbette bilmiyorum ama yüzde 10 gelse 1450 falan olur maaşım muhtemelen...
1800-1450=350-100 yol parası =250 lira için cumartesi çalışıcam gibi bir hesap çıkıyor ortaya ama o_O

Tek cumartesi mi çalışacaksınız is saatleri nasıl haftaiçi diğer yere göre

Siz daha iyi bilirsiniz ama çalışma saatleri ve ortamdan memnunsanız kıpırdamayın yerinizden.
Ben 1.500 alıyorum. 10 yıldır aynı şirketteyim. Güvenli bir şirket. Saat 09.00 - 19.00 haftaiçi. Cumartesi 09.00 - 15.00 .
Bekarken hiç sıkıntı yoktu.Gece yarısına kadar çalışırım derdim ama evlenince işler değişti.
Şimdi 1 saat erken çıkmanın, cumartesi çalışmamanın ne kadar önemli birşey olduğunu farkettim. Bence 100 lira eksik alın ama çalışma saatleriniz rahatsa, arkadaşlarınızdan memnunsanız, ortamınız güvenliyse para için bırakmayın işinizi.

Göreviniz ne bende 9 senedir çalışıyorum1550 sekreter olarak az mi

Konuştum canım garip bir durum benimkisi... Adama iş tekliflerim olduğunu söyledim ozaman bye gibi bir şey dedi .. ama öğrendim ki o müdürün beni tek başına çıkarma yetkisi yokmuş 3müdür bir arada çıkarabilirmiş ancaak ve ancak.

Yanlış yapmışsın is teklifim var diyene ben gıcık olur yapmam şahsen

Göreviniz ne bende 9 senedir çalışıyorum1550 sekreter olarak az mi
Adım sekreter ama ne iş olsa yaparım abi modundayım :) Şirkette her türlü işin ucundan tutmusumdur. Yeri geldi muhasebeki arkadaş gelmediğinde acil bir durum söz konusuysa muhasebeyede baktım. Bankalarla ben iletişim halindeyim. Patronumuzla en çok muhatabım , diğerleri bazen gizli izin kullanırken (yani odaları ayrı olduğu için gelmedikleri günler farkedilmezken) benim lavabo için kalkmam bile farkedilir .Neyse böyle böyle derken 10 yıl geçti gitti. Bence 1.550 az ama yaptığın işe göre değişir. Sekreter var sadece telefona bakar,çay verir. Sekreter var kendini parçalar.
Hele geçenlerde burda okuduğum konulardan birinde resepsiyona bakıp,hafta sonu tatil yapıp, hafta içi de vakitlice çıkabilen bir arkadaş 2.000 tl alıyorum deyince kıskanmadım değil :)

Back