Patronumla ilişkim var

Ayrılmalımıyım

• Ayrıl

OY: 17 73,9%
  • Ayrılma

OY: 1 4,3%
  • Kadına söyle

OY: 5 21,7%

• Ankete Katılan
    23
Sevgili gibi geçirmeye devam edin anacım..

Bak bu arkadaşı dinle. Çok benziyorsunuz zaten. Üyelik tarihiniz aynı mesaj sayınız aynı :))))

Bu durumda dalga geçiyor olmanız çok kötü. bu durumda olmayan biri beni asla anlayamaz suç bende burada başlık açmamalıydım. Evli olduğunu öğrenince afalladım bana yardım edecek kimse olmadığı için buraya yazmak istedim içimi dökmek için ama burada da linç yiyorum düştüğüm durumun farkındayım msj attım benimkine ayrılalım diye cevap bekliyorum pfff

Hı hı

Evladım sen patronunun evli olduğunu bilmeyecek kadar safsan ne yazsak boş.. Hiç mi karısı aramadı şirketten? Hiç mi şirkette kimse patron dedikodusu yapmadı? Hiç mi karısıyla konuşmasına şahit olmadın?

Oha bu nasil bir tavsize Allah askina. Adam evliymis okumadinmi?

Arkadaşlar fake değiliz lütfen böyle şeyler yazmayın

Şu cümlenden bile kendini ele verdin. "Değiliz" ne demek? Sen o diğer üyenin fake olup olmadığını nerden bilebilirsin ki hahaha

Elalemin kocası nerden "seninki" oluyormuş git ötede oyna.

Bence siz artık buraya da yazmayın..
Benim kızım bile sizden daha iyi hikaye yazar...
Ha eğer gerçekseniz de bu zekayla normal sizin anlamamanız..

Cevap bekliyecegine evli olduğunu duyduğunda anında ilişkiyi bitirmeliydin
Yok bitirme diye yalvarmasini seni seviyorum karımı bosiycam demesini bekliyorum diyorsan biz boşuna yazariz
Not: Bu sitede evli adamla ilişkisi olan kadına sert cevaplar gelir şekerim

bozacının şahitliğini kendi kendize mi yapıyorsunuz?

Gerçekten buraya ne yapman gerektiğini soruyor musun......
Ya da nasıl sorabiliyorsunnnn
Ve sorabildiğine göre ilişkiye devam edebilme ihtimali de var aklında,

kendini nasıl bir konuma düşürdüğünün farkında mısın (((
ve veee bizim ayrıl dememize gerek var mı.... sence de tek çözüm olması gereken bu değil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…