Sevgili gibi geçirmeye devam edin anacım..Merhaba kızlar ben 29 yaşında bir sekreterim. Bir yıldır özel bir şirkette sekreterlik yapıyorum. Bundan on ay önce patronumla aramda bir yakınlaşma oldu ve birlikte olduk. Bana hala iyi davranıyor sevgili gibi geçiriyoruz ama geçen gün evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten evli olduğunu bilmiyordum benden saklıyordu. Kendimi çok kötü hissediyorum ben asla bir ailenin arasını bozmak istemem bu durumda ne yapacağım. İşin kötü yanı o adamı çok seviyorum lütfen yardım edin çok körü bi durumdayım utanıyorum uykularım kaçıyor ne yapacağım yardım edin bir fikir verin
Bak bu arkadaşı dinle. Çok benziyorsunuz zaten. Üyelik tarihiniz aynı mesaj sayınız aynı :))))Canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. Ben kocamdan ayrıldım patronumla evlendim ve bir kız bebiş bekliyoruz. İsmini de patronumun annesinin adı yani dilşad koyacağız. Darısı senin başına. Kalbinin sesini dinle çok
Hı hıBu durumda dalga geçiyor olmanız çok kötü. bu durumda olmayan biri beni asla anlayamaz suç bende burada başlık açmamalıydım. Evli olduğunu öğrenince afalladım bana yardım edecek kimse olmadığı için buraya yazmak istedim içimi dökmek için ama burada da linç yiyorum düştüğüm durumun farkındayım msj attım benimkine ayrılalım diye cevap bekliyorum pfff
Evladım sen patronunun evli olduğunu bilmeyecek kadar safsan ne yazsak boş.. Hiç mi karısı aramadı şirketten? Hiç mi şirkette kimse patron dedikodusu yapmadı? Hiç mi karısıyla konuşmasına şahit olmadın?Bu durumda dalga geçiyor olmanız çok kötü. bu durumda olmayan biri beni asla anlayamaz suç bende burada başlık açmamalıydım. Evli olduğunu öğrenince afalladım bana yardım edecek kimse olmadığı için buraya yazmak istedim içimi dökmek için ama burada da linç yiyorum düştüğüm durumun farkındayım msj attım benimkine ayrılalım diye cevap bekliyorum pfff
Oha bu nasil bir tavsize Allah askina. Adam evliymis okumadinmi?Canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. Ben kocamdan ayrıldım patronumla evlendim ve bir kız bebiş bekliyoruz. İsmini de patronumun annesinin adı yani dilşad koyacağız. Darısı senin başına. Kalbinin sesini dinle çok
Arkadaşlar fake değiliz lütfen böyle şeyler yazmayın
Bu durumda dalga geçiyor olmanız çok kötü. bu durumda olmayan biri beni asla anlayamaz suç bende burada başlık açmamalıydım. Evli olduğunu öğrenince afalladım bana yardım edecek kimse olmadığı için buraya yazmak istedim içimi dökmek için ama burada da linç yiyorum düştüğüm durumun farkındayım msj attım benimkine ayrılalım diye cevap bekliyorum pfff
diğer üyeyi nerden tanıyorsun?Arkadaşlar fake değiliz lütfen böyle şeyler yazmayın
Bu durumda dalga geçiyor olmanız çok kötü. bu durumda olmayan biri beni asla anlayamaz suç bende burada başlık açmamalıydım. Evli olduğunu öğrenince afalladım bana yardım edecek kimse olmadığı için buraya yazmak istedim içimi dökmek için ama burada da linç yiyorum düştüğüm durumun farkındayım msj attım benimkine ayrılalım diye cevap bekliyorum pfff
Cevap bekliyecegine evli olduğunu duyduğunda anında ilişkiyi bitirmeliydinBu durumda dalga geçiyor olmanız çok kötü. bu durumda olmayan biri beni asla anlayamaz suç bende burada başlık açmamalıydım. Evli olduğunu öğrenince afalladım bana yardım edecek kimse olmadığı için buraya yazmak istedim içimi dökmek için ama burada da linç yiyorum düştüğüm durumun farkındayım msj attım benimkine ayrılalım diye cevap bekliyorum pfff
Elalemin kocası nerden "seninki" oluyormuş git ötede oyna.
Canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. Ben kocamdan ayrıldım patronumla evlendim ve bir kız bebiş bekliyoruz. İsmini de patronumun annesinin adı yani dilşad koyacağız. Darısı senin başına. Kalbinin sesini dinle çok