Benimleyken yüzüklerin çıkarıyorduBir senedir adamın evli olduğunu hiç mi anlamadın. Sevgili gibiyiz demişsin o kadar yakınken nasıl anlamadın
çok haklısınız gerçekten ama anlaşılmıyor işte aşıkken insan kör oluyorZor bir durum bence ayrl yuva yıkann yuvası olmaz derler o yuva yıkılcaksada senn yuzndn btmesin ayrl bence daha fazla günah isleme
işinden ve adamdan ayrıl.Merhaba kızlar ben 29 yaşında bir sekreterim. Bir yıldır özel bir şirkette sekreterlik yapıyorum. Bundan on ay önce patronumla aramda bir yakınlaşma oldu ve birlikte olduk. Bana hala iyi davranıyor sevgili gibi geçiriyoruz ama geçen gün evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten evli olduğunu bilmiyordum benden saklıyordu. Kendimi çok kötü hissediyorum ben asla bir ailenin arasını bozmak istemem bu durumda ne yapacağım. İşin kötü yanı o adamı çok seviyorum lütfen yardım edin çok körü bi durumdayım utanıyorum uykularım kaçıyor ne yapacağım yardım edin bir fikir verin
Senin adına çok sevindim ama gururuma yediremiyorum evli olmasını başka bir kadınla ve gerçekten çok seviyorumu adamı((((
O adam seni sevmiyor. Sevse seni sonu olmayan bir ilişkiye sürüklemezdi. Ayrılmalısın. Adamın oyuncağı olma. Ailesine de yazık. Gerçi sen olmasan da başka birisini yine bulacak, ailesine her türlü yazıkMerhaba kızlar ben 29 yaşında bir sekreterim. Bir yıldır özel bir şirkette sekreterlik yapıyorum. Bundan on ay önce patronumla aramda bir yakınlaşma oldu ve birlikte olduk. Bana hala iyi davranıyor sevgili gibi geçiriyoruz ama geçen gün evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten evli olduğunu bilmiyordum benden saklıyordu. Kendimi çok kötü hissediyorum ben asla bir ailenin arasını bozmak istemem bu durumda ne yapacağım. İşin kötü yanı o adamı çok seviyorum lütfen yardım edin çok körü bi durumdayım utanıyorum uykularım kaçıyor ne yapacağım yardım edin bir fikir verin
Akıl akıl gel peşime takıl. Ağzınızdan çıkanları kulaklarınız duyuyorum. Utanmadan bi de darısı başına demişsiniz. Pes ... Çok güzel örneksin. Bu aklı büyüdüğünde Dilşacığa da verirsin.Canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. Ben kocamdan ayrıldım patronumla evlendim ve bir kız bebiş bekliyoruz. İsmini de patronumun annesinin adı yani dilşad koyacağız. Darısı senin başına. Kalbinin sesini dinle çok
Merhaba kızlar ben 29 yaşında bir sekreterim. Bir yıldır özel bir şirkette sekreterlik yapıyorum. Bundan on ay önce patronumla aramda bir yakınlaşma oldu ve birlikte olduk. Bana hala iyi davranıyor sevgili gibi geçiriyoruz ama geçen gün evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten evli olduğunu bilmiyordum benden saklıyordu. Kendimi çok kötü hissediyorum ben asla bir ailenin arasını bozmak istemem bu durumda ne yapacağım. İşin kötü yanı o adamı çok seviyorum lütfen yardım edin çok körü bi durumdayım utanıyorum uykularım kaçıyor ne yapacağım yardım edin bir fikir verin
Canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. Ben kocamdan ayrıldım patronumla evlendim ve bir kız bebiş bekliyoruz. İsmini de patronumun annesinin adı yani dilşad koyacağız. Darısı senin başına. Kalbinin sesini dinle çok
Canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. Ben kocamdan ayrıldım patronumla evlendim ve bir kız bebiş bekliyoruz. İsmini de patronumun annesinin adı yani dilşad koyacağız. Darısı senin başına. Kalbinin sesini dinle çok
Canım arkadaşları okuyunca onlara hak verdim benim durumum biraz daha özel ben ilk eşimle zorla evlendirildim ve yeni eşimle ilişkimiz gerçekten çok iyi
Ya yuzuk ckarma onlar felan palavra ya sen bu adamama guvenceksin bugun baskasna yapan yarn sanada yapar nerden biliyosun biraz dusun adam sendn gzlemis karısndan bosnmak isteyen adam sana solerdi en basinda ben boleyim cocgm vsr evliyim derdi dememis bu adamdan birsey olmaz sana soliyim snra sen uzulrsn evlendn dyelm bir gun aynisinida belki snaa yapck anladn is yernde baska sekretryle yapsr nerden blysn canm ayrl bence o istende ayrl o adamdan sana hayr gelmez daha fazla günah isleme.Benimleyken yüzüklerin çıkarıyordu
çok haklısınız gerçekten ama anlaşılmıyor işte aşıkken insan kör oluyor
sen başka kadınla evli olması cumlesini kuramazsın. seninle karısını aldatıyor. karısının bunu demesi dogru olur.Senin adına çok sevindim ama gururuma yediremiyorum evli olmasını başka bir kadınla ve gerçekten çok seviyorumu adamı((((
Arkadaşlar fake değiliz lütfen böyle şeyler yazmayın
Aynı kisimisiniz yoksaArkadaşlar fake değiliz lütfen böyle şeyler yazmayın