Patronumla ilişkim var

Ayrılmalımıyım

• Ayrıl

OY: 17 73,9%
  • Ayrılma

OY: 1 4,3%
  • Kadına söyle

OY: 5 21,7%

• Ankete Katılan
    23
Arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın ya neler yaşadığını bilmiyor olabilirsiniz

Bir senedir adamın evli olduğunu hiç mi anlamadın. Sevgili gibiyiz demişsin o kadar yakınken nasıl anlamadın
Benimleyken yüzüklerin çıkarıyordu
Zor bir durum bence ayrl yuva yıkann yuvası olmaz derler o yuva yıkılcaksada senn yuzndn btmesin ayrl bence daha fazla günah isleme
çok haklısınız gerçekten ama anlaşılmıyor işte aşıkken insan kör oluyor

işinden ve adamdan ayrıl.
evli adam sevilmez !!!!! sevilemez. sevilse bile bagrına taş basıp unutacaksın !

Senin adına çok sevindim ama gururuma yediremiyorum evli olmasını başka bir kadınla ve gerçekten çok seviyorumu adamı ((((

Ne demek ya evli? Derhal boşansın, seni alsın.
Sende işi bırak evinin hanımı ol, senin yerine yeni bir sekreter gelsin... konunun devamını da zaten sen açmışsın.

O adam seni sevmiyor. Sevse seni sonu olmayan bir ilişkiye sürüklemezdi. Ayrılmalısın. Adamın oyuncağı olma. Ailesine de yazık. Gerçi sen olmasan da başka birisini yine bulacak, ailesine her türlü yazık

Belki adamın eşi kk ya üyedir ve senin konunu merak edip okumuştur bile. O patronun kendi kocası olduğu aklına bile gelmiyordur. Yazık vallahi!

Size yalan söylemiş yani sizi kandırmış. Böyle bir sevgi anlayışı olamaz çünkü bencil ve güvenilmez biri bence sevgiliniz. Ne eşini ne çocuğunu ne de sizi düşünmüş, tüm bunları hesaba katarsanız ayrılmanız en doğrusu. İlerde daha kötü durumlara düşeceksiniz yoksa.

Akıl akıl gel peşime takıl. Ağzınızdan çıkanları kulaklarınız duyuyorum. Utanmadan bi de darısı başına demişsiniz. Pes ... Çok güzel örneksin. Bu aklı büyüdüğünde Dilşacığa da verirsin.

ay ne minnoş bir aşkınız var yaaa, bence o da seni seviyor
karısını boşver o evde otursun kocasını beklesin zaten kesin çirkindir ve adam da onu pek sevmiyordur.
siz patronla aşkınızı doyasıya yaşayın, fantazinin dibine vurun ama mutlaka bir de çocuk yapın böylesi büyük bir aşk meyvasız olmaz çocuğa da kız olursa karısının ismini verirsiniz böylece hak geçmemiş olur

Körler sağırlar birbirini ağırlar.
Üyelikler bugün alınmış, aynı şeyi yaşıyorlar. Ne tesadüf..
Bir an için fake olmadığınızı varsayıyorum; karısını sizinle aldatan sizi de ilerde başka bir kadın ile aldatır.
Size yapmaz sanmayın, hovarda adam hep hovarda kalır.
Haa bu arada vicdanlarınız rahat mı, akşam kafanızı yastığa huzur ile koyabiliyor musunuz?Hiç sanmam..

Canım arkadaşları okuyunca onlara hak verdim benim durumum biraz daha özel ben ilk eşimle zorla evlendirildim ve yeni eşimle ilişkimiz gerçekten çok iyi

diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık.

Benimleyken yüzüklerin çıkarıyordu

çok haklısınız gerçekten ama anlaşılmıyor işte aşıkken insan kör oluyor
Ya yuzuk ckarma onlar felan palavra ya sen bu adamama guvenceksin bugun baskasna yapan yarn sanada yapar nerden biliyosun biraz dusun adam sendn gzlemis karısndan bosnmak isteyen adam sana solerdi en basinda ben boleyim cocgm vsr evliyim derdi dememis bu adamdan birsey olmaz sana soliyim snra sen uzulrsn evlendn dyelm bir gun aynisinida belki snaa yapck anladn is yernde baska sekretryle yapsr nerden blysn canm ayrl bence o istende ayrl o adamdan sana hayr gelmez daha fazla günah isleme.

uff saçmalığın daniskası..
adamın sekreterisin nasıl evli olduğunu bilmezsin.
bir defa şirketle ilgili hiç mi evrak lazım olmadı,en basiti kimlik ?
10 aydır o adamın karısı,çoluğu,çocuğu o şirketi hiç mi aramadı,hiç mi gelmedi.

bırakın bu işleri,ya fakesin ya da adamla evli olduğunu bile bile beraber olmuşsun !!

Senin adına çok sevindim ama gururuma yediremiyorum evli olmasını başka bir kadınla ve gerçekten çok seviyorumu adamı ((((
sen başka kadınla evli olması cumlesini kuramazsın. seninle karısını aldatıyor. karısının bunu demesi dogru olur.
senin yapacagın en dogru karar adamdan ve işten ayrılmak.
ayrıca karısına ne diyeceksin ? kocan benimle seni aldattı mı? yada kocan biriyle seni aldattı mı ? o adam ne yapacak ? inkar edecek ? kadın kime inanacak kocasını ayartan kadına mı ? kocasına mı ?
yuvasını hiçbir erkek aldatsa bile yıkmak istemez. yıkmak istese idi. bunca zaman sessiz kalmazdı. karısından ayrılırdı. seninle daha ciddi şekilde ilerlerdi.
demek ki neymiş- sen adamdan ve işten ayrılacksın- karısına da bunu söylemeyeceksin.
yuvasını dagıttıgın erkek seni almazsa ne yapacaksın ? karısına ile dayanışma içine girip beni de almadı tüüü bu herife mi diyeceksin ?
her türlü bu işten sen zararlı cıkacaksın....

ya ne güzel aşklar yaşıyorsunuz masum, tatlı, minnoşşşşş
böyle bir ömür kalbinizin sesini dinleyin, o sizi hiç yanıltmaz, darısı bundan sonraki sevgililerinize ve çocuklarınıza olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…