Patronumla ilişkim var

Ayrılmalımıyım

• Ayrıl

OY: 17 73,9%
  • Ayrılma

OY: 1 4,3%
  • Kadına söyle

OY: 5 21,7%

• Ankete Katılan
    23
Canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. Ben kocamdan ayrıldım patronumla evlendim ve bir kız bebiş bekliyoruz. İsmini de patronumun annesinin adı yani dilşad koyacağız. Darısı senin başına. Kalbinin sesini dinle çok
Darisi senin badina derken adam evliymis yuzsuzlugun bu kadari.

Merhaba kızlar ben 29 yaşında bir sekreterim. Bir yıldır özel bir şirkette sekreterlik yapıyorum. Bundan on ay önce patronumla aramda bir yakınlaşma oldu ve birlikte olduk. Bana hala iyi davranıyor sevgili gibi geçiriyoruz ama geçen gün evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten evli olduğunu bilmiyordum benden saklıyordu. Kendimi çok kötü hissediyorum ben asla bir ailenin arasını bozmak istemem bu durumda ne yapacağım. İşin kötü yanı o adamı çok seviyorum lütfen yardım edin çok körü bi durumdayım utanıyorum uykularım kaçıyor ne yapacağım yardım edin bir fikir verin

Canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. Ben kocamdan ayrıldım patronumla evlendim ve bir kız bebiş bekliyoruz. İsmini de patronumun annesinin adı yani dilşad koyacağız. Darısı senin başına. Kalbinin sesini dinle çok

İki patron mağduru aynı gün aynı saat üyelik açıp dert dökmeye gelmiş görüyor musun bak? Hem de biri konu açsın da diğeri de yorum yazayım diye beklemiş. Bir ikiniz zekisiniz, herkes salak burada. Trollük için de zeka gerekiyor. Yönetime bildirdim bakalım.

Darısı senin başına dediğiniz şey nedir Allah aşkına. Bu nasıl bi genişlik?

X