Patronunuzun evli olmadığını bilmeniz ilginç. Bence yapılması gereken işten ayrılmak adamdan uzaklaşmak ve eşinin de öğrenmesini sağlamak. Doğru olan bu gibi geldi. Çünkü ben aldatılsam bilmek isterdim. Ama o adamla da bir daha hiçbir koşul altında görüşmemenizi tavsiye ederim. Bugün karısına çocuğuna bunu yapan insanın yarın size yapmayacağına nasıl emin olabilirsiniz kiMerhaba kızlar ben 29 yaşında bir sekreterim. Bir yıldır özel bir şirkette sekreterlik yapıyorum. Bundan on ay önce patronumla aramda bir yakınlaşma oldu ve birlikte olduk. Bana hala iyi davranıyor sevgili gibi geçiriyoruz ama geçen gün evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten evli olduğunu bilmiyordum benden saklıyordu. Kendimi çok kötü hissediyorum ben asla bir ailenin arasını bozmak istemem bu durumda ne yapacağım. İşin kötü yanı o adamı çok seviyorum lütfen yardım edin çok körü bi durumdayım utanıyorum uykularım kaçıyor ne yapacağım yardım edin bir fikir verin
Zor bir durum bence ayrl yuva yıkann yuvası olmaz derler o yuva yıkılcaksada senn yuzndn btmesin ayrl bence daha fazla günah islemeMerhaba kızlar ben 29 yaşında bir sekreterim. Bir yıldır özel bir şirkette sekreterlik yapıyorum. Bundan on ay önce patronumla aramda bir yakınlaşma oldu ve birlikte olduk. Bana hala iyi davranıyor sevgili gibi geçiriyoruz ama geçen gün evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten evli olduğunu bilmiyordum benden saklıyordu. Kendimi çok kötü hissediyorum ben asla bir ailenin arasını bozmak istemem bu durumda ne yapacağım. İşin kötü yanı o adamı çok seviyorum lütfen yardım edin çok körü bi durumdayım utanıyorum uykularım kaçıyor ne yapacağım yardım edin bir fikir verin
Yok artık,bir de utanmadan darısı senin başına diyorsunuz ya pesCanım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. Ben kocamdan ayrıldım patronumla evlendim ve bir kız bebiş bekliyoruz. İsmini de patronumun annesinin adı yani dilşad koyacağız. Darısı senin başına. Kalbinin sesini dinle çok
Merhaba kızlar ben 29 yaşında bir sekreterim. Bir yıldır özel bir şirkette sekreterlik yapıyorum. Bundan on ay önce patronumla aramda bir yakınlaşma oldu ve birlikte olduk. Bana hala iyi davranıyor sevgili gibi geçiriyoruz ama geçen gün evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten evli olduğunu bilmiyordum benden saklıyordu. Kendimi çok kötü hissediyorum ben asla bir ailenin arasını bozmak istemem bu durumda ne yapacağım. İşin kötü yanı o adamı çok seviyorum lütfen yardım edin çok körü bi durumdayım utanıyorum uykularım kaçıyor ne yapacağım yardım edin bir fikir verin
Ne o? Körler sağırlar birbirini mi ağırlıyor? Yoksa iki arkadaş oje sürerken gırgır mı geçelim dediniz. @Mune aynı IP'den mi kayıt yapılmış?Canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. Ben kocamdan ayrıldım patronumla evlendim ve bir kız bebiş bekliyoruz. İsmini de patronumun annesinin adı yani dilşad koyacağız. Darısı senin başına. Kalbinin sesini dinle çok
Merhaba kızlar ben 29 yaşında bir sekreterim. Bir yıldır özel bir şirkette sekreterlik yapıyorum. Bundan on ay önce patronumla aramda bir yakınlaşma oldu ve birlikte olduk. Bana hala iyi davranıyor sevgili gibi geçiriyoruz ama geçen gün evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten evli olduğunu bilmiyordum benden saklıyordu. Kendimi çok kötü hissediyorum ben asla bir ailenin arasını bozmak istemem bu durumda ne yapacağım. İşin kötü yanı o adamı çok seviyorum lütfen yardım edin çok körü bi durumdayım utanıyorum uykularım kaçıyor ne yapacağım yardım edin bir fikir verin
Canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. Ben kocamdan ayrıldım patronumla evlendim ve bir kız bebiş bekliyoruz. İsmini de patronumun annesinin adı yani dilşad koyacağız. Darısı senin başına. Kalbinin sesini dinle çok
Oha bide ilişkiyi onayliyormusunuzCanım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım. Ben kocamdan ayrıldım patronumla evlendim ve bir kız bebiş bekliyoruz. İsmini de patronumun annesinin adı yani dilşad koyacağız. Darısı senin başına. Kalbinin sesini dinle çok