- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
- Konu Sahibi karabiber38
-
Profesyonellikten uzak bir çalışma ortamı kimse vermek zorunda değil orda iş için varsınız işinizi yaptıktan sonra ücretini alırsınız olur biter patronunuz arkadaşınız değil
ah şu ince duygulardan arınmış zamane insanları yok mu , ondan susamıyorum işte ondan laf sokuyorum
Atatürk ve silah arkadaşları...
Yorum için teşekkürler laf sokma kısmında hata yaptığımı düşünüyorumTüm personele, bana ve misafirime yeter sayıda tatlı geldiyse personele dağıtırım. Ama her gelen tatlı çikolata vs de dağıtılmaz ki. Karşınızda yemesi garip olmuş. Belki gerçekten görgüsüz biridir ya da dalgınlığına gelmiştir. Laf sokma şekliniz çok kötü olmuş daha kibar şekilde söylenebilirdi. Hem de herkesin içinde söylenmiş olması ve gülüşmeler olması diğerler için de hoş olmamış. Patron hepinize karşı gardını almıştır. Gereksiz samimiyete prim vermez artık. Siz de kendinizi çekin bence.
Sonunda beni anlayan çıktı saygıyla eğiliyorumİkram etmek zorunda değil diye diye bu günlere gelindi zaten aç daha aç tok daha tok herkes bencil olmuş sanırım.
yoo tam okudum anladim neyden bahsettiginizi hatta ama masanizda yemesi disinda bir tuhaflik yok ki belkide ne yaptiginin farkinda degildi o anki dalginlikla kafa yorgunluguyla ki bence oyle oyle olmasa gelen diger seyleri saklamazdi adamyorum için teşekkürler, ama konumu eksik okudunuz sanırım, patrona gelen herşey değil masamda yenen şeyden bahsettim. Patronların huyunu anlatmak için bahsettim hediyelerden
Zaten bende tatlı ikram edilirken üzerine tek tek isim yazılsın demiyorum.Silah arkadaşlarının hepsinin tek tek bütün ismini biliyor musunuz? Bütün erlerin, topçuların, hemşirelerin...
Yok hep saklıyor huyu bu.. Ama hala dirayetle söylüyorum masamda yenmesine dayanamadım frenleyemedim kendimi. Burada hatalıyımyoo tam okudum anladim neyden bahsettihinizi hatta ama masanizda yemesi disinda bir tuhaflik yok ki belkide ne yaptiginin farkinda degildi o anki dalginlikla kafa yorgunluguyla ki bence oyle oyle olmasa gelen diger seyleri saklamazdi adam
Zaten bende tatlı ikram edilirken üzerine tek tek isim yazılsın demiyorum.
bence ayni tatlidan alip kendisinede ikram edip masada nasil yediyseniz onumde canim cekti diyebilirdiniz anlardi heralde ne demek istediginiziYok hep saklıyor huyu bu.. Ama hala dirayetle söylüyorum masamda yenmesine dayanamadım frenleyemedim kendimi. Burada hatalıyım
Yorum için teşekkürler çok ayrı düşüncelere sahibiz ama olsunduYaptiginiz işin karsiligini alamadiginizi dusunuyorsaniz bunu patronunuzla birebir gorusebilirsiniz ya da karsiligini alacaginiz yeni bir iş bakabilirisiniz. Maasiniz disinda patron size hediye vermek, incelik yapmak zorunda degil kesinlikle bunu da belirteyim.
Patronunuz size fazla bile samimi davranmis ki boyle yapabiliyorsunuz.
Sizin gibi davranan birine incelik gostermezdim ben olsam.
ama ikram edilmezse ben ağlarım yaaaulu orta laf sokma konusunda haklısınız ama siz benim ne demek istediğimi tam olarak anlamamamışınız olsun renk kattınız yorum için teşekkürler
BendensinÇok aşırı yersiz olmuş.
Tatlıyı beklemeniz bile garipken üstüne laf sokmuşsunuz.
Gidip dışarıda yerdim ben olsam bir tatlı için kendimi o pozisyona sokmazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?