- 12 Haziran 2019
- 18.304
- 110.899
- 598
- 36
- Konu Sahibi karabiber38
-
Herkesin yapısı farklı ben kimsenin önünde masasında ikram etmeden bişey yemempeki sizin yiyeceğiniz olduğunda -ne yiyosun ver bakim bana da- diyen birinin gözünüzün önünde yemek yemesini nasıl karşılardınız ?
çok güldüm buna.Şaka gibi... Hamile dahi olsam, aşersem onu kalkıpta patronuma böyle birşey söyleyemeye cüret edemem. İş hayatında en tahammül edemediğim şey lakaytlıkdır. Birçok kişininde öyledir eminim. Bence özür dilemelisiniz. Ayrıca evet nezaketen ikram etmek gerekir ama hiçkimse zorunda değil. Patronlar her geleni size sunmak zorunda gibi bahsetmişsiniz... Patronunuzun yerinde olsam sizinle arama ciddi bir mesafe koyardım. Söyledikleriniz çok hadsiz.
hayır tam tersi, daha önce kendileri demeden yanımdan geçtiklerinde almaz mısınız diye çağıran biriydim. hala da çağırırım, onlar o yüzü buldukları için gelip ikram etmeden yiyorlar yani. Bulsunlar da ben ikram etmeyi severim, benim derdim benden yediler ama bana ikram etmediler değil. Ben ikram ediyorsam o da edebilirdi demek istiyorum..Herkesin yapısı farklı ben kimsenin önünde masasında ikram etmeden bişey yemem
Ama ikram etmeyenede niye bana vermiyorsun demem
Demekki sizde ikram etmiyorsunuz ki adam kendisi banada ver diyor ki ben bunuda yapamam
Bugun bi tanesine siz benle hiç yemek konusmazdınız gebe olduğumu öğrendiginizden beri sürekli yemek konusuyorsunuz yemek anlatıyorsunuz dedim oda haklısın dedi o kadar
Hele ki patronlarımla asla bu muhabbetlere girmezdim
Şöyle diyebilirsiniz;çok güldüm buna.sevgili patronum en sevdiğim tatlıyı gözümün önünde yedin ve ben sana laf soktum izir dilirim. Özrün kabul edildi, ben senin yiyeceklerini yerim , hatta senin gözünün önünde başka şeyler de yerim ama bu seni ilgilendirmez ikram etme duygusu demode oldu haddini bil bidaha
hah nokta atış bu, biz de bişeyler ısmarlarız aramızda çokta eğlenceli olur. ama patron yerken ortak, öncülük ederken değil.Bir de neyine üzülüyorsunuz anlamadım. Tatlı saklayan ana babanız değil patronunuz, üstelik cimri dediğiniz ve huyunu bildiğiniz patronunuz. Bu kadar tatlıya duskunseniz para toplayın tatlı alın. Valla biz personel olarak öyle yapıyoruz. Arada herkes biseyler ismarlar. Aşırı çocukça bir tavır var sizin şirkette.
Ama tatlı özel Antep’ten gelmişBöyle olduğunu bildiğim insanları asla umursamam ve canım çektiyse o gün alır yerim yaptğını gereksiz bulanlardanım ben
x beye yazdığınız özür yazısı harika, burada size katılıyorum, bu aradaŞöyle diyebilirsiniz;
X bey, kusurabakmayın geçen gün arkadaşların yanında size laf sokarak haddimi aştım. Bir çalışanınız olarak sizinle böyle konuşma cesaretini nerden buldum bilemiyorum. Halbuki yediğiniz tatlı da ülkenin belkide bütün tatlıcılarında olan bir tatlı ama düşüncesiz anıma geldi.
En sevdiğiniz tatlı olması ve patronunuzun size ikram etmemesi ona laf sokabileceğiniz anlamına gelmiyor. Gerçekten çok ilginçsiniz.
yorum için teşekkürlerBöyle olduğunu bildiğim insanları asla umursamam ve canım çektiyse o gün alır yerim yaptğını gereksiz bulanlardanım ben
yorumunuz için teşekkür ederimPatronun birinin masasinda gozune baka baka tatli yemesi nezaketsiz bir davranış. Ama sizin laf sokma cabaniz Hele birde diger calisanlarin onunde patronu kucuk dusurme cabaniz hadsizlik. Benim calisanim olsaydiniz isinize son verirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?