- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
- Konu Sahibi karabiber38
-
ne güzel insansınız siz,Vay ayı vay. Iyi demişsin bence. Ben bisey geldiginde yetmeyecek gibiyse personelime veririm önce kendim yemem bile. Arkamdan laf ederler diye degil patron - isci ayrimi yapmayi kendime yakistirmam herkes insan orda noluyo patron olunca kafasi cok doluymus tatli yemeyi unutmuo ama öküz. Sacma sacma seyler yazmayin ya kimse kimseye bisey vermek zorunda degil ama nispet yapar ki önüne geçip yemek ve buyur dememek cok ayip. Ben utandim burda adamin yerine. Pis.
ne güzel insansınız siz,Vay ayı vay. Iyi demişsin bence. Ben bisey geldiginde yetmeyecek gibiyse personelime veririm önce kendim yemem bile. Arkamdan laf ederler diye degil patron - isci ayrimi yapmayi kendime yakistirmam herkes insan orda noluyo patron olunca kafasi cok doluymus tatli yemeyi unutmuo ama öküz. Sacma sacma seyler yazmayin ya kimse kimseye bisey vermek zorunda degil ama nispet yapar ki önüne geçip yemek ve buyur dememek cok ayip. Ben utandim burda adamin yerine. Pis.
paylaşmayı sevmiyorsunuz belli ,siz o komşusu açken tok yatanlardansınız o zaman.bencede kişi ikram ederse bu onun içinden gelendir hiç kimse elindekini sizinle paylaşmak zorunda değildir ve insanlar içinde o kadar küçümsemek gibi nasıl bir terbiyesizliktir
yorumunuz için teşekkürler. haklısınız o cümlenin yeri orası değildiSizin önünüzde yemeleri hoş olmamış kabul, ama diğer personelin önünde laf sokmaya çalışmanız saçma olmuş kusura bakmayın.
Patron olsam ben iyi bir şekilde kenara yazmazdım.
yorum için teşekkürler ikram etmeden arabasının bagajına atacağı için, öyle bir ihtimal düşünemiyorum benBi dahaki tatlı geldiğinde ikram etse yiyecek misiniz ki? Bence yemeyeceksiniz. Şahsen ben böyle bir laf sokup da daha sonra ofise tatlı geldiğinde ikram etse kabul etmem. O yüzden gereksiz olmuş
Sizin iyiliğiniz için söylüyorum inanın. Gerçekten özür dilemelisiniz. Ülke işsiz doluyken işinizi böyle saçma bir sebeplerle riske atmayın. Hadi işten çıkarılma korkunuz yok diyelim, yinede insanların arasında patronunuz değil sizin altınızda çalışan biri dahi olsa laf sokmanız çok ayıp bence. Adam bozulmuş zaten. Bence özür dileyin en yakın zamanda.x beye yazdığınız özür yazısı harika, burada size katılıyorum, bu arada
----Halbuki yediğiniz tatlı da ülkenin belkide bütün tatlıcılarında olan bir tatlı ama düşüncesiz anıma geldi.--- diyerek
bana ayrıyeten subliminal mesaj verip bir taşta iki kuş vurmanızı tebrik etmek isterim
yorumunuz için teşekkürler. Sorularınızın cevabı evet, banane bundan evet haklısınız.Patronun tavrı görgüsüzce evet bununla birlikte siz de haddinizi aşmışsınız.
Aşçıyla birlikte patronların yiyip, içtiklerini, dolaplarına sakladıklarını takip edip
konuşmanız da doğru değil.
Adamın cimriliği sizi ilgilendirmez.
Maaşınızı zamanında veriyor mu?
SSK'nız yatıyor mu?
Bunlara cevabınız evetse gerisi sizin sorununuz değil.
Yönetici pozisyonunda çalışıyorum.
Asistanım herkesin içinde bana böyle laf soksa bunu kesinlikle tolere etmezdim.
O sizin işvereniniz.
Aranızda belli bir diyalog olması,
kendisine herkesin içinde laf söyleyebileceğiniz anlamına gelmiyor.
Tek başınıza bile olsanız bu üslupta konuşmanız kabul edilemez.
'Patron görgüsüzlük yaparsa,ben de diğer çalışanların yanında lafımı söylerim' mantığındaki bir çalışanı önce güzellikle,
sonra ciddiyetle uyarırım.
Üçüncüde 'güle güle' derim.
Size iş hayatının gereklilikleri,insan ilişkileri
ve sağlıklı iletişim konularında kendinizi geliştirmenizi ve bakış açınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
yorum için teşekkürler, hislerinizde haklısınız bi pişmanlık çöktü içime sankilerçok komik bir olay bence yaa
ama bir yandan da insan arkadaşına demez böyle bir şeyi
bence siz de ne kadar lafımı esirgemem deseniz de yaptığınız şeyin biraz ayıp olduğunun farkına vardınız gibi geldi bana.
diğer elemanların önünde olmasa hani derdim ki artistik hareketler vayy
ama işin içinde diğer personelin olması bence çok kötü olmuş yaa, ne gereği vardı bir tatlı için
bir firma var, firmayla görüşen benim, satınalma işlerini yapan benim, faturasını işleyen muhasebeci, sevkiyatına bakan depocu. Ama hediyesini alan patron. Gözüm hediye de değil. bencillikte, düşünülmeden hareket edilmesinde.Ortada bir haksizlik varsa kendini savunan insani severim ama boyle hediye ve ikram durumlarinda zorla kendine de verilmesi icin laf atanlar acayip icimi bulandiriyor.
Cok canin cektiyse işten cikinca al çatlamazsin sonuçta.
Hediyeleri de size vermek zorunda degiller devamli gelen giden yiyecekleri gozetlemeniz de ilginç.
Bogazima duskun bir insan hic degilim ve omrumde kimsenin onunde ikram etmeden bisey yemedim, tanimadigim ama yanimda oturan insana bile ikram ederim ama vermeyene de yapacak birsey yok bence. Cok itici olmuş tavriniz.
bir firma var, firmayla görüşen benim, satınalma işlerini yapan benim, faturasını işleyen muhasebeci, sevkiyatına bakan depocu. Ama hediyesini alan patron. Gözüm hediye de değil. bencillikte, düşünülmeden hareket edilmesinde.Ortada bir haksizlik varsa kendini savunan insani severim ama boyle hediye ve ikram durumlarinda zorla kendine de verilmesi icin laf atanlar acayip icimi bulandiriyor.
Cok canin cektiyse işten cikinca al çatlamazsin sonuçta.
Hediyeleri de size vermek zorunda degiller devamli gelen giden yiyecekleri gozetlemeniz de ilginç.
Bogazima duskun bir insan hic degilim ve omrumde kimsenin onunde ikram etmeden bisey yemedim, tanimadigim ama yanimda oturan insana bile ikram ederim ama vermeyene de yapacak birsey yok bence. Cok itici olmuş tavriniz.
yorumunuz için teşekkürlerSizin iyiliğiniz için söylüyorum inanın. Gerçekten özür dilemelisiniz. Ülke işsiz doluyken işinizi böyle saçma bir sebeplerle riske atmayın. Hadi işten çıkarılma korkunuz yok diyelim, yinede insanların arasında patronunuz değil sizin altınızda çalışan biri dahi olsa laf sokmanız çok ayıp bence. Adam bozulmuş zaten. Bence özür dileyin en yakın zamanda.
Herkesin motivasyon kaynağı farklıdır.yorumunuz için teşekkürler. Sorularınızın cevabı evet, banane bundan evet haklısınız.
herkesin içinde laf sokmam da çok yanlıştı bende böyle düşünüyorum o konuda da haklısınız.
ama hala ısrarla söylemeye devam ediyorum ve edeceğim : İkram etmek kimseyi ekmeğinden etmez, yada fabrikasını batırmaz. Yönetici pozisyonunda olduğunuzu söylediniz, o zaman personelin motivasyonunu neler yükseltir benden daha iyi bilirsiniz.
keşke sizin çalışanınız olsaydım da siz kovma duygusunu bende kovulma duygusunu karşılıklı yaşasaydıkÇalışanım olsaydınız anında kovardım sizi ,çok net .Patrona herkesin önünde laf sokmak kabul edilebilir birşey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?