Patronuma laf soktum yazdım bunu dedi!

Valla yazdim bunu lafi pekte daha cok baglanma manasinda degil bence. Yakin zamanda naasina zam isine son yasarsaniz şaşırmayın. Dobralik aciksozluluk baska bisey bu baska bisey.
Umarim hakli cikmam sizde bence bu tarz elestirileri patronunuzla yuzyuze iken yapin. Herkesin icinde degil.

2 tepsi tatlı geldi antepten, sırf ANTEP diye bizden sakladılar idare de toplam sayımız 10.. dünkü tatlı herkese verilmeyebilirdi sonuçta misafire alınmış ama gözümün önünde kendi yemesi...
Yani patron ile bu derece bunlari soyleyebilecek samimiyetiniz var ise tatlidan isteyebilmeniz gerekirdi madem . Ama patron isci arasndaki konusma asiri lacka geldi bana da . Hem arjadasn biri de yazms gider alir kendmi bu pozisyona sokmazdim diye dogru

ben bu durumu anlayamam kusura bakmayın, patronun aldığı tatlıya muhtaçmış gibi bu açıdan laf sokmayı kendime yediremem. artı aşçı çöpleri toplarken çikolata kabını görüp neden üzülüyomuş. patronlarınız açmış ok, ama aşçının tavrı da çok farklı değil sanki.
bence patron size sinirlenmiş böyle söylemenize...

Görgüsüzlermiş baya..
Azıcık insan olan geçer odasında yer bari..

Bir de personel patron kıyası yaparak savunma yapacağım derken iyice batırmış..

Yalnız siz de çok yersiz lafa girmişsiniz. Her şey her ortamda söylenmez.
Patronunuzun oteritesini sarsmak size bir şey katmaz.
Olay sadece patron olması da değil. Bence sivrilme telaşıyla hareket etmeyin. Bence çok itici oluyor..

Afedersiniz de sizi biraz boğazına düşkün buldum.Koca koca insanlarız , canınız çektiyse iş çıkışı gidip yiyin.Patrona kafayı sarmışsınız ne yapsalar batar olmuş.İnşallah adam da kafayı size sarıp işten falan çıkarmaz.Böyle şeyler hoş şeyler değil yaa.Kökü kaç para bi' tatlının?

Benim çöpümü karıştırıp, arkamdan dedikodumu yapan çalışanları direkt atarım. Orası ekmek yediğiniz yer.Adam sizin maaşınızdan kesip, tatlı mı alıyor? Çalışan insansınız yahu. İnsanlık halidir canınız çekmiş olabilir. İş çıkışı alıp,evinizde yeseydiniz.

Bütün patronlar böyle kardes.
Birinin gözü önünde birşey yemeyi hiç sevmem. Dışarda bile insanlar yerken görünce rahatsız olurum.
Gerektiğinde Lafı söylemeniz güzel. Keşke bende böyle olabilsem.
Sıkma Can'ını boşver. Altı üstü tatlı

herkesın ıcınde bozdugunuz ıcın bozulmus
ben olsam hıc sesımı cıkarmazdım herkes kendı aıle terbıyesızı gorgusunu yasar yasatır aılesınden o terbıyeyı almamıs bır ınsan degısmez kı
sahsen oyle ınsanların bana hakkı gecsın ıstemem ıs yerınde dagıtırlardı kurbanda etler yılbasında cıkolatalar kabul etmezdım gosterıs gıbı gelırdı gercekten ıhtıyac sahıbıne gıtsın gıdecekse derdım

bosverın boyle seylerı soylemeye degmez evet bırı yer bırı bakar kıyamet ondan kopar yaptıkları asla hos degıl ama zaten sız lafınızı soylemıssınız kı soylememelıydınız oda baya altında ezılmıs bosverın daha da uzamasın

eger olurda tatlı ıkram ederlerse de yemeyıp bız tatlı dılenmedık ogun kızdıgım baska bırseydı demenız gerek ve fazla tepkı gosterdım ozur dılerım demenız gerek

aynen. birde kalkip bunun icin patrona laf sokulacak vsvs... cok ayip bana göre.
ne öyle beklentim olur ne de laf sokarim haliyle...

hatta bunlar ilginc degil cok cirkin konular bence.

Ben size hak verdim..Cimri , olgunlaşmamış insanları hiç sevmem .Her insan her hareketiyle aile terbiyesini, görgüsünü yansıtır.

Misafirlerine 2 tepsi baklava sipariş veren pekala Emekçi arkadaşlarına da 1 Tepsi getirtebilirdi.

Adı üzerinde Şirket - patron yani bu cimrilik bu isimlere yakışmadı..

Ben böyle yerlerin pek büyüyebildigini görmedim..Eninde sonunda o batışı yaşarlar..

kendi masasında yese, ben ne yiyosunuz dur bakim demem. Benim masamda yeniyor. Ayrıca laçka dediğiniz şey ikram beklememse biz ona örf, adet diyoruz.

Siz çalışansınız ve haddinizi de yerinizi de bileceksiniz. İş hayatı böyle kusura bakmayın. İster kendileri yer ister ikram eder kendi insiyatifleri. Bana biraz dobra degil de patavatsız geldiniz.
İşçi de yerini bilmeli patrona laf sokmak neyine yani. Siz iş yapıyorsunuz gelenek görenek örf adet sergilemek degil. Çalışıyor karsılıgını alıyorsunuz.

aynen öyle en güzeli sizin yaptığınız gibi zaten. bunlar öyle değil et yemeği pişince bizle yerler, makarna varsa o gün inmezler yemeğe o derece

Şu mesajı hangi mantıkla yazdınız acaba?
Öğle yemeğini onlar ödemiyor mu sonuçta? İster parasını ödediği et yemeğini yer, ister parasını ödediği makarnayı yemez dışarıda başka yemeğe para öder. Burada sizi ilgilendiren nedir?

Sizin masanızda size ikram etmeden bir şey yemesi ayılık, o konuda haklısınız. Ama verdiğiniz tepki hem yersiz hem saygısızca. Bunun dışındaki bütün şikayetleriniz anlamsız zaten.
Adamlar yaptığınız işin karşılığı olarak verdikleri maaş dışında bir şey yapmak zorunda değiller kimseye. Bunun için neden cimri olsunlar ki?

Şirkete bir hediye geliyorsa da şirket adamın olduğu için ona geliyor. Paylaşıp paylaşmamak kendi bileceği iş. Fazlaca gönderilmiş bir şey varsa paylaşması hoş olur ama paylaşmıyor olması adamı cimri yapmaz.
Çok garip beklentiler içindesiniz.

türkiye de cogu insanlar bu beklenti icinde ne yazikki.
avrupaya gel de böyle patrona laf sok sana uzayliymissin gibi bakar
konu sahibi adina ben utandim düsündükce.

bir milletce biraksak artik o onu yemis bana vermemis o maas almis evinin giderleri bukadar bize birsey almamis tadinda kafalari...

kendi sorumluluklarini bilsin herkes. baskasinin malina mülküne göz dikmesin.
birde hakliymis gibi davranip karsisinda insan onu yedirmek icirmek gecindirmek mecburiyetindeymis gibi hakaretler etmek karakter analizi yapmak neyin nesi... pesss.

patron cimri felan degil konu sahibi. siz utanc verici bir insansiniz.

Siz madem çekinmeden laf sokabilen bi insansiniz , masadayken neden sustunuz da herkesin icinde konustunuz? Disarisi issiz doluyken iyi adam sizi isten atmamis. Yerinizi doldurmak cok kolay cunku bunun farkinda olun isinize bakin. Herkesin icinde utandirmak nedir. Yediklerinin ictiklerinin çetelesini tutmussunuz resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…