• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronuma laf soktum yazdım bunu dedi!

Herkesin motivasyon kaynağı farklıdır.
Bununla birlikte her yöneticinin de yönetim tarzı,mizacı ve çalışanlarını motive etme şekli birbirinden farklıdır.
'Ben ikram edilmediğinde bozuluyorum, adamdan sayılmadığımı düşünüyorum' hissiyatınızı eleştirmiyorum çünkü duygular eleştirilemez ama
'bu duyguyu hissedince lafımı söylerim' mantığını yanlış buluyorum ve eleştiriyorum.
Duygularımıza söz geçiremeyiz ama davranışlarımızı kontrol edebiliriz ve etmeliyiz.

Bu arada patronu savunmuyorum.
Ama yanlış tavra,bir başka yanlış tavır göstermeyi de doğru bulmuyorum.
Üstelik siz çalışansınız,durmanız gereken yeri bilmezseniz bir başka işyerinde,
bir başka amir sizi kırıp üzerek bildirir.
yorumunuz için teşekkürler :KK200:

Bence beklentiniz çok saçma. Patronunuz tatlısını sizinle paylaşmak zorunda değil evet kibarlık olsun diye teklif edebilirdi ama zaten sizin de kabul etmemeniz gerekirdi. Sürekli bir beklenti içindesiniz neden? Tok hediyeleri vermediler yok çikolata vermediler çocuk gibisiniz. Bi de ulu orta laf sokmuşsunuz ben olsam çok sinirlenirdim. Çok çanınız çektiysr kendiniz alın afiyetle yiyin kimseden de bir şey beklemeyin

bir firma var, firmayla görüşen benim, satınalma işlerini yapan benim, faturasını işleyen muhasebeci, sevkiyatına bakan depocu. Ama hediyesini alan patron. Gözüm hediye de değil. bencillikte, düşünülmeden hareket edilmesinde.
ve ayrıca sizin gibi bende gözü yiyecekte kalan biri değilim ben incelik peşindeyim.

Cevabı bana yazmamışsınız ama şunu belirtmek isterim tarihte savaşı kazanan komutanın ismi geçiyor değil mi tek tek bütün askerlerin adı geçmiyor. O yüzden yazdığınızı çok saçma buldum profesyonel iş hayatından bahsettiğinize eminsiniz değil mi? Tabi ki hediye patrona gider hani iş yeri onun ya en tepedeki isim o ya. Ne yapsınlar bu işle ilgilenen kişiler kim diye tespit edilip tek tek hediye mi verilsin?

bir firma var, firmayla görüşen benim, satınalma işlerini yapan benim, faturasını işleyen muhasebeci, sevkiyatına bakan depocu. Ama hediyesini alan patron. Gözüm hediye de değil. bencillikte, düşünülmeden hareket edilmesinde.
ve ayrıca sizin gibi bende gözü yiyecekte kalan biri değilim ben incelik peşindeyim.

Yaptiginiz işin karsiligini alamadiginizi dusunuyorsaniz bunu patronunuzla birebir gorusebilirsiniz ya da karsiligini alacaginiz yeni bir iş bakabilirisiniz. Maasiniz disinda patron size hediye vermek, incelik yapmak zorunda degil kesinlikle bunu da belirteyim.
Patronunuz size fazla bile samimi davranmis ki boyle yapabiliyorsunuz.

Sizin gibi davranan birine incelik gostermezdim ben olsam.

Bence beklentiniz çok saçma. Patronunuz tatlısını sizinle paylaşmak zorunda değil evet kibarlık olsun diye teklif edebilirdi ama zaten sizin de kabul etmemeniz gerekirdi. Sürekli bir beklenti içindesiniz neden? Tok hediyeleri vermediler yok çikolata vermediler çocuk gibisiniz. Bi de ulu orta laf sokmuşsunuz ben olsam çok sinirlenirdim. Çok çanınız çektiysr kendiniz alın afiyetle yiyin kimseden de bir şey beklemeyin
ama ikram edilmezse ben ağlarım yaaa :işsiz: ulu orta laf sokma konusunda haklısınız ama siz benim ne demek istediğimi tam olarak anlamamamışınız olsun renk kattınız yorum için teşekkürler :KK200:

e madem okadar caniniz cekti ismarlasaydiniz kendinize???
patrona gelen herseyin sizede sunulmasiniz beklemenizde ayri bir tuhaflik bence
önünüzde yemesi hoş degil tabi

Cevabı bana yazmamışsınız ama şunu belirtmek isterim tarihte savaşı kazanan komutanın ismi geçiyor değil mi tek tek bütün askerlerin adı geçmiyor. O yüzden yazdığınızı çok saçma buldum profesyonel iş hayatından bahsettiğinize eminsiniz değil mi? Tabi ki hediye patrona gider hani iş yeri onun ya en tepedeki isim o ya. Ne yapsınlar bu işle ilgilenen kişiler kim diye tespit edilip tek tek hediye mi verilsin?
Atatürk ve silah arkadaşları... En Büyük TÜRKİYE

Yersiz ve gereksiz olmus patronunuzun ikram edip etmemesi kendi görgüsünden kaynakli noldu siz soyleyince bi anda gorgulu mu oldu kaldi ki o sizin arkadasiniz degil patronunuz niye kendinizi 3 kurusluk bir tatli bir hediye vs vs gbi seyler icin bu duruma soktunuz insallah bu yaptiginizi unutur da issiz kalmazsiniz

Bi tepsi de calisanlar icin soyleselermis taa Antepten getiriolar da fazla söyleseler sirket mi batacak. Zavalli ascinin önünden gidio ona verilmio. Cok ayip cok. Bu insanlara boyle danfun olcan rezil edicen ki yontulsunlar. Calisanlar insan diil sanki ya zihniyete bak. Cok sinirlendim.

Kuzum benim,siz bu işleri yaptığınız için
zaten maaş alıyorsunuz öyle değil mi?
Her iş yerinde böyledir.
Hediye,suyun başını tutana gelir.
O da insanlığı,görgüsü,duygusu ölçüsünde çalışanlarıyla paylaşır veya paylaşmaz.
Bu patronun,amirin insiyatifindedir.
Beklentilerinizi ve bakış açınızı lütfen gözden geçirin.

Allah Allah çok ilginç ya.
Ne kadar laçka bir iş hayatınız var.
Patronlar tatlı yemiş,işçinin canı istemiş,aşçı çöpte kabuğunu görmüş,üzülmüş vs.
Bizim burada gün içinde herkes neler yer içer,hiç kimse kimsenin de masasına da tabağına da bakmaz.
Başkasının yiyeceğini paylaşmaması hiç de umrumda olmaz.
Zaten zorunda da degiller

Yersiz ve gereksiz olmus patronunuzun ikram edip etmemesi kendi görgüsünden kaynakli noldu siz soyleyince bi anda gorgulu mu oldu kaldi ki o sizin arkadasiniz degil patronunuz niye kendinizi 3 kurusluk bir tatli bir hediye vs vs gbi seyler icin bu duruma soktunuz insallah bu yaptiginizi unutur da issiz kalmazsiniz
yorum için teşekkür ederim, az önce bir yorumda daha bahsettim , işsiz kalmak sorun değil üzüldüğüm şeyin içimde kalması sorundur.
ama başta söylediğiniz gibi ne gerek vardı ? değil mi ah ben ah :işsiz:

e madem okadar caniniz cekti ismarlasaydiniz kendinize???
patrona gelen herseyin sizede sunulmasiniz beklemenizde ayri bir tuhaflik bence
önünüzde yemesi hoş degil tabi
yorum için teşekkürler, ama konumu eksik okudunuz sanırım, patrona gelen herşey değil masamda yenen şeyden bahsettim. Patronların huyunu anlatmak için bahsettim hediyelerden

Back