- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.204
-
- Konu Sahibi tipistipis
Özgecan aklıma geldikçe içim cız eder hala daha. Yavrum hayatının baharında bir pisliğin iğrenç düşüncelerinin kurbanı oldu. Allah kimsenin evladını karşılaştırmasın bu pisliklerle.ay once su mesaja guldum ama aslında ne acı ya
ne kotu ınsanlar ne kotu haberler gorduk duyduk
plaka bıldırmesı konum atması yeterlı
psıkopat sapıkları boyle seyler durdurmuyormus maalesef bır uzman soylemıstı hangı uzman oldugunu hatırlasam paylasıcam ya
onların bu tarz korkusu olsa hapısten veya yasayacakları dıger seylerden korkarlar ,onların beyın loplarında olusan teknık bır sıkıntıdan degınmıstı caydırıcılık olmuyor demıstı
hos bunu duyan sofor de bunu sorun etmemelı artık oyle bır noktada dunya maalesef ınsanlar nelere dıkkat etmek zorunda kalıyorlar
Gerçek patron ya da iş arkadaşı demiyon de mi
Adam teklf edince mutlu oldum yolu bilmediğim icin dedim. Öyle konu konuyu acınca ben de her gün ordan geciyorum sizi alırım dedi.Kadın esine güvenmiyor, o yüzden ben arada yandım yani. İnanın en yakın arkadasım da olsa beni arabayla alın diyemem cekinirim. Allahtan arkadaslarım tanır beni. Adamla konusmayı bile düsündüm ama onu bile yapmadım kendileri utandılar sonra.Bunu her gun icin soyledigini yazmamissiniz ki okuyayim. İlk gunu anlatmissiniz yolu bilmiyordum teklif etti vs diye. Sonrasinda da devam etmiş bir şekilde.
Adamin ne yaptigi, nasil biri oldugu beni ilgilendirmez amacim adami aklamak değil. Yazdigim şey konudaki adamla alakalo değil, genel birşeydi.
Bu forumda "patronum veya iş arkadaşım beni eve bırakırken onunla arabada seviştim!" diyen 100 kişi bulabilirim.
Seviştim diyenler likea sevişmedim diyenler commente bassın
Haydi hanımlar toplayalım bu 100 kişiyi.
Gerçek patron ya da iş arkadaşı demiyon de mi
Sevgiliyle patron-sekreter fantezisi kapsamında dedin
Bu forumda "patronum veya iş arkadaşım beni eve bırakırken onunla arabada seviştim!" diyen 100 kişi bulabilirim.
Seviştim diyenler likea sevişmedim diyenler commente bassın
Haydi hanımlar toplayalım bu 100 kişiyi.
düşündüm düşündüm
cıks
patron beni eve bıraktı, evde yahut işyerinde patronla seviştim ama arabada sevişmedim ya
korkarım ben etrafta gören olur rezil oluruz diye
Ben kocamla seviştim o olur mu
olur tabii
benim patron da zaten kocam
yoksa nasıl yazayım bu kadar
evde yahut işyerinde patronla seviştim ama arabada sevişmedim ya
Aaaaaa aman yerin kulaği var böyle uluorta itiraflarda bulunmayin erkek arkadaşınız duyar mazallah
tuh ya ben hıc bı durumu degerlendırememısımEn buyuk kk
hem soruyon hem verilen cevaba şokkkk şokkk oluyon
olaydaki patron kocam olur
hem resmi nikahlı eş hem sigorta kayıtlı patron
kadını da patronuna karsı guvenılmeyecek bır kadınmıs durumuna da dusuruyor aslında bır yandan degıl mıGercekten bu zihniyetten sıkıldım. Kendi esine, başka insanlara ahlaksiz ve potansiyel sapık muamelesi yapan zihniyetten usandım.
Bir kadin ve bir erkek bir araya geldiğinde aklina ahlaksızlıktan başka bir şey getiremeyen cahillerden bıktım.
Tek sözüm " kişi kendinden bilir işi ".
Kesinle doğru.kadını da patronuna karsı guvenılmeyecek bır kadınmıs durumuna da dusuruyor aslında bır yandan degıl mı
karının ne yanlısını gordun de guvenmıyorsun dıye dusunebılır patron oda var yanı
Kadın otostop çekip hiç münasebeti olmayan birinin arabasına binmemiş ki?
Bir hafta da olsa birlikte çalıştığı patronu, hava yağmurlu ve güzergah aynı... İşgillenmeyi gerektirecek şartlar yok ortada.
Hadi tamamen birbirine zıt yerler olsa yine amenna...
Bir dönem ihale dönemi yoğun çalıştığımız için beni de patronum bırakırdı eve. Yada bir iş arkadaşımın aracına binmişliğim vardır.
Bu arabaya binmeli miyim amacı ne acaba diye düşündürecek bir durum yoktu.
Fakat kısa bir dönem çalıştığım bir yerde patronun şımarık kuzeni her akşam seni eve bırakayım diye teklif ederdi. Ki güzergahlarımız da farklı. İş yerinde sürekli iş dışı muhabbete girmeye çalışırdı. Hiç binmedim arabasına her defasında bir bahane buldum çünkü niyetini anlıyorsun adamın. Ki bende evliyim o dönemde bunu da biliyordu. Bak bu işgillenme sebebidir ama konu sahibinin yaşadığı değil bence.
Konu sahibi savunduğunuz şeyin arkasında durun. Gereksiz açıklamalar yada gönül alma olaylarına girmeyin hiç. Zaten böyle bir şeye gerek de yok. İş hayatında böyle durumlar olacaktır her seferinde problem olmaması için eşinizin alışması lazım. Bir kadın ve erkek her bir araya geldiğinde akıllarında aşne fişne geçmediğini öğrenmesi lazım.
Canlı konumumu bile yolladım. O adamın yanında nişanlım olduğunu saklıyorum falan düşündü herhalde o yüzden açmadığımı sandı. Ama bu 51 yaşındaki adam ayrıca bana güvenmediğini düşündüm bu olaydan sonraben de telefonu acmayip adama da haber vermedi zannetmistim o yuzden haksiz bulmustum en basta kadini ama zaten kocasina haber vermis, patron birakiyor demis sorun ne?
telefon acilsa iyiymis ama acilmadi diye kendini yirtacak bir sey yok ki ortada. biz sevgilimle cok gerekmedikce telefonda konusmayiz mesela ozellikle babasinin yaninda isteyse falan hic aramam cunku bosuna isini bolmesine gerek yok, bulundugu ortamdan kopmasina da gerek yok mesajla da is gayet pratik sekilde halledilir. bu konudaki adamin zihniyeti bozuk.
Canlı konumumu bile yolladım. O adamın yanında nişanlım olduğunu saklıyorum falan düşündü herhalde o yüzden açmadığımı sandı. Ama bu 51 yaşındaki adam ayrıca bana güvenmediğini düşündüm bu olaydan sonra