Patronum beni eve bıraktı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özgecan aklıma geldikçe içim cız eder hala daha. Yavrum hayatının baharında bir pisliğin iğrenç düşüncelerinin kurbanı oldu. Allah kimsenin evladını karşılaştırmasın bu pisliklerle.
Zaten o duyduklarımız yüzünden paranoyaklaştık bu konularda.

Adam teklf edince mutlu oldum yolu bilmediğim icin dedim. Öyle konu konuyu acınca ben de her gün ordan geciyorum sizi alırım dedi.Kadın esine güvenmiyor, o yüzden ben arada yandım yani. İnanın en yakın arkadasım da olsa beni arabayla alın diyemem cekinirim. Allahtan arkadaslarım tanır beni. Adamla konusmayı bile düsündüm ama onu bile yapmadım kendileri utandılar sonra.

Dedikodu time
Bizim bir tanidigin iş yeri vardi. Calisanlarin hepsi kadindi bu iş yeri sahibi adam akşam butun kadinlari evlerine birakiyordu servis şeklinde.
Sen gele gide bir tanesini hamile biraaaakkkkkkk...
Hamile biraktigini kuma getirmişti. İki kadin ayni evde yasiyorlar hala.

Gerçek patron ya da iş arkadaşı demiyon de mi

Sevgiliyle patron-sekreter fantezisi kapsamında dedin

Bacım vallahi yorumunu görünce aha şöyle oldum. Böyle bir şey aklıma dahi gelemez yemin ederim. Bu hayalgücüne sahip olabilmek için yaşanmışlık lazım, aksiyonlu hayat lazım. Benim şu aralar en büyük aksiyonum işte dün gece Küçük Sırlar dizisi açtım Youtubedan, izlerken uyuyakaldım. Çok heyecanlıydı dizi.

düşündüm düşündüm

cıks

patron beni eve bıraktı, evde yahut işyerinde patronla seviştim ama arabada sevişmedim ya

korkarım ben etrafta gören olur rezil oluruz diye

evde yahut işyerinde patronla seviştim ama arabada sevişmedim ya

Ya benim bir patronum vardı 40 yaşında. Kenyalı. İnanılmaz fit. Kollar kaslı, dövmeli. Ses tonu karizmatik... Havası o biçim... Hepimiz hastaydık tabi ki. Ama o hepimize eşit derecede ve saygıyla yaklaşıyordu asla hiçbirimize asılmadı. Beni kaç kere eve bırakmıştır. Hatta ilk geldiğim gün arabasıyla kaldığım otele bıraktı, hatta otelle konuştu, valizlerimi odaya çıkardı, bir yandan aşırı karizmatik sesiyle, burayı çok seveceksin, işimiz şöyledir böyledir diyor. Dedim vay, nereye düştük. Ağa bu ne? Bu nasıl patron?? Ama tabi sonra tanıdıkça sevdim adamı, sağ olsun, hem yakışıklı, hem de düzgün bir insan oluşuyla, hiç yavşak olmayışıyla, profesyonelliğiyle olsun saygı duyardık Paul abiye. Ama evli olsaydım eşim beni 3 saniyede bir arardı herhalde. İyi ki evli değilmişim.

Gercekten bu zihniyetten sıkıldım. Kendi esine, başka insanlara ahlaksiz ve potansiyel sapık muamelesi yapan zihniyetten usandım.
Bir kadin ve bir erkek bir araya geldiğinde aklina ahlaksızlıktan başka bir şey getiremeyen cahillerden bıktım.
Tek sözüm " kişi kendinden bilir işi ".

En buyuk kk

hem soruyon hem verilen cevaba şokkkk şokkk oluyon

olaydaki patron kocam olur

hem resmi nikahlı eş hem sigorta kayıtlı patron
tuh ya ben hıc bı durumu degerlendırememısım
esım (bız evlenmeden once) benım mukellefımdı ve eve cok bırakırdı yolumun ustu dıyerek
evlendıkten sonra ortagım oldu ıkımızın adına sırket actı -pandemıden once ofıse gıdıp yardım edıyordum ona calısıyordum patronluk taslıyordu bana haydut
hay allah nıye aklımıza gelmedı bızım

kadını da patronuna karsı guvenılmeyecek bır kadınmıs durumuna da dusuruyor aslında bır yandan degıl mı
karının ne yanlısını gordun de guvenmıyorsun dıye dusunebılır patron oda var yanı

Peki.

Canlı konumumu bile yolladım. O adamın yanında nişanlım olduğunu saklıyorum falan düşündü herhalde o yüzden açmadığımı sandı. Ama bu 51 yaşındaki adam ayrıca bana güvenmediğini düşündüm bu olaydan sonra

Ne alaka ya açmıyosa meşguldür nedir ısrarla aramak? kocası haksız sahibi midir onun bu tavırlar ne.

olayın başında, konu açılırken eş idi

nişanlı ise makul bulurdum belki ama şimdi o kadar yorumun üstüne yeni bir fikir yazmayayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…