Patronum beni eve bıraktı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de tlfn açılmamasında garip bir durum yok haber de vermişsin ama kıskançlık hanzoluk dışında belki endişelenmiştir haberlerde neler izliyoruz ya
Başına birşey gelmesi için kadın erkek olmak da fark etmiyor
Çok uzatma bence ama davranışı yine de yanlış

Bilgisiz kalsa da konuşmamak küsmek nedir bi de?
"Bi dahakine haberim olsun lütfen merak ediyorum" filan dersin, eh hadi biraz da kaşını çatarsın filan.
Konuşmamak, kavgalar çıkarmak filan... İması başka bunun ya.

karsımızda kısı konusurken telefon caldıgında pardon buna bakmalıyım deyıp acıp suan musaıt degılım deyıp kapatabılırsınız ortamları telefon acılmayacak bır ortam degıl patronunkı calsaydı acardı sonucta iş yerınde onemlı bır mevzu konusulmuyor anlamında dedım bambaska anlamıssınız

ayrıca hıc es vermeyen durmadan konusan kısıler var gercekten susmak ve durmak bılmeden konusan caktırmadan telı mesgule atmak zorunda kalıyordum pardon bıle dıyecek hakkı tanımıyordu bana allahtan telımde mesgule atınca toplantıdayım sonra donerım mesajı otomatık gııdıyor arayan kıısıye

bırı konusurken telefonla ılgılenılmez ,mesajlasılmaz, karsımızdakını bırakıp telefona dalınmaz evet dogru ama caldıgında acmanız gerekıyorsa acarsınız asla acılmaz dıye bırsey yok onu dıyorum
ısınızı ıhmal etmeyecek kısının lafını alakasız bolmeyecek sekılde pardon buna bakmalıyım dersınız acar suan musaıt degılım der kapatırsınız bu kadar basıt buyutulecek bırsey degıl

ıletısım kurmak basıt ,pardon telefonum calıyor veya pardon bunu acmam gerek deyıp actıgınızda karsı tarafa saygısızlık yapmıs olmazsınız ben konusurken karsımdakının telefonu caldıgında lutfen buyrun dıyorum (acabılırsın sakıncası yok anlamında ısaret verıyorum) gayet normal ve ınsanı seyler sonucta karsımızda oturmus sadece telefonla ılgılenen bır kısı yok

ben konu sahıbının kocasının sıkıntılı olması konusunda zaten hem fıkırım bu konuda konu sahıbı haksız demıyorum ,kocası telefonu acamayacak duruma sokmus konu sahıbını o baska sız genel olarak patronun yanında veya bırının yanında telefon acılmaz dıyorsunuz neden acılmasın acılması gereken yerde acılabılır konuları bırbırıne karıstırmayalım dıyorum

Ben artık gerçekten bu erkeklerin egosundan aşırı bezdim ya. Ne demek abi o telefon açılacak. Gerçi kadınlar da yapıyor böyle şeyler. Bir arkadaşım aşırı gergin ve gerilimli bir toplantı sırasında bana yazıyor "online olduğunu görüyorum bana cevap vermiyorsun!!!!!". O an Whatsapptan supervisorım masanın öte yanından kaş göz edip bana toplantı hakkında acil bir şey yazıyor mesela bir yandan masanın altından gizlice supervisorımın verdiği acil updatelere bakıp bir yandan bu gerzek arkadaşımın şımarık şımarık ard arda aramalarını meşgule atmak zorunda kaldım bir kere. Düşündükçe sinirleniyorum cidden.

Bu insanlara anne babası hiç hayır dememiş bence. Hemen her istedikleri olsun istiyorlar olmayınca sinirleniyorlar. Ben anneme bile çocukken her istediğimde ulaşamazdım, daha 3 yaşında bebeyken kreşte ağlar annemi istiyorum derdim, öğretmen "annen işyerinde, akşam gelecek seni alacak, hadi kutu kutu pense oynayalım" derdi, bir iki ağlar sakinleşirdim. 3 yaşındaydım yani, annemi hemen görmek isterim diye tutturup bir iki ay ağladım sonra herkesi her istediğim zaman göremeyeceğimi öğrendim, alıştım kreşe. Bu insanlar hiç kreşe gitmemiş mi mesela? Veya okula gitmemişler mi? Etraflarındaki insanların hiç başka öncelikleri olmamış mı? Bir şeyi iki dakika beklemek zorunda kalmamışlar mı? Ne demek her istediğimiz kişiye her an ulaşma hakkı ya? Tansiyonum çıkıyor yemin ederim.

Telefon mesgule atilinca israrla aranmasi bana saygısızlık gelir zaten kişi musait olunca geri dönüş yapar zaten mesajla da bilgi verilmiş
Ben eve birakilmakta sorun görmedim ama eşin kiskanclik gosterisi yapip olayi buyutmesi sacma olmuş
Burada da okuyoruz erkekler karisi kiskanclik yapınca sacmaladin diyorlar ama kendileri de kadin erkek olan is arkadasi ile yemek yese/adam evine biraksa hemen sorun oluyor! Bu ben erkeğim ben seni yönetirim kafasini hic anlamıyorum
Belki telefon acilmadi diye kizmis olabilir ama hic mesaj atılmasa tamam derim de bilgi de verilmis yani, bilemedim yorumu evlilere birakayim en iyisi bekar olunca hersey özgür malum

Yoldayken mesajla patronla olduğumu bana işle ilgili bilgi verdiğini söyledim. Hatta konum bile attım canlı. Israrla aramaya devam etti. Açılacak bu telefon diye
Mesai saati bitmiş, nedir bu kadar acil olan işle ilgili? Telefon açabilirdiniz diye düşünüyorum ben de.
Ayrıca mesaj atmak daha çok zaman alan ve patronla iletişimin daha uzun süre kesilmesini gerektiren bir eylem. Onun yerine açıp “aşkım yoldayım” denebilirdi. Daha az zaman alan bir şey.
Telefon açmamak konusunda inat etmişsiniz, arabaya binince mesaj attınız diye düşünüyorum çünkü hangi konuda konuşacağınızı (işle ilgili!) ancak sonradan bilebilirdiniz. Arabaya binmeden bilemezdiniz. Bana siz hatalısınız gibi geldi.

Ne arabaymış arkadaş. Ne tür fantezileriniz var acaba arabalarla ilgili

ahh yıllardır buradayım ama hala o seviyeye gelmedim

eşim arabada yanına kadın alamaz da diyemiyorum

ben de herkesin arabasına binerim diyorum

örneğin görümcem de iş arkadaşını bırakıyordu

onun eşinin de hiç ters bir tepkisini duymadım

ya biz çokkkk genişşşş bir ortamdayız ya da paralel evrende yaşıyoruz

çevremde hiç burada yazdığı gibi "eşim asla arabasında bir kadın ile yalnız kalmamalı" ya da işte "ben bir erkeğin arabasına binmem" diyen kadınlara neden hiç gerçek hayatımda denk gelmiyorum

Dar olup hayatı hem kendimize hem eşimize dar edeceğimize geniş geniş huzurlu yaşayalım kendi evrenimizde.
Bugün de geniş ilan edildik haberin yok.
Hakaret edip yaraladıklarını sanıyorlar ama bilmiyorlar ki genişliğimizle mutluyuz biz

ayy ömür törpüsü gıbı

sen de mi Brütüs

şimdi patronun arabasına bindim, eve gidiyoruz, ilk iş günüm

o telefonu "aşkım, yoldayım" diye açmam

eğer ben patronsam da kimse açmasın mümkünse yanımda bu şekilde

o telefonu patronun yanında "aşkım yoldayım, X bey beni bırakıyor " diye açmak beni acayippp kötü hissettirir

birey olamamış, eşime hesap veriyormuş hissi verir

ha diyelim ki telefonu açtım, asla "Aşkım yoldayım" demem, diyemem, ne istediğini öğrenir en fazla "ben geliyorum, gelince konuşuruz" derim, eğer alınacak vs söylüyorsa da "tamam, alırım" der kapatırım

ha bu kişinin eş olması da değil konu arayan annem olsa da, ev arkadaşım olsa da

patron ile yolda gidilirken "kontrol ediliyor olmak" hissi bana rahatsız edici geliyor, keza patrona da gelebilir

yani arabama bindi gidiyoruz, zırt pırt aradılar diye düşünebilir zira adam benim arabaya binerken birilerine beni ara diye mesaj atıp atmadığımı bilmiyor

yani ben konudaki patron olsam, eşi arayınca yeni elemanım açıp "ayy hayatım yoldayım, patron X bey beni eve bırakıyor, şu kadar süre sonra evde olacağım" dese

demek ki beni ara dedi, benimle aynı arabada olmaktan rahatsız diye düşünürüm

zira ben olağan olarak bir yere gidiyorsam "yoldayım, tahminen şu kadar süre sonra oradayım" derim, "şimdi metrodayım inip minibüse bineceğim, biraz da yürüyeceğim" diye kullandığım araçları saymam ki

bununla cezalandıran da var
dur acmayayım merak etsın burnu surtsun dıye
sapık gıbı davranan bır nefes aldırmadan ard arda arayan da var kı ben oyle kısılerı engellıyorum
hatta bırını engellemeden once ard arda caldırıp kapattım caldırıp kapattım caldırıp kapattım sonra da engelledım
cunku artık mıdemı bulandırmıstı ısrarı bu sekılde tokatlamak ıstemıstım

Konuyla alakalı değil belki ama benim de is arkadasım arabanız yok isterseniz sizi yol üstü alırım beraber gideriz okula demisti. Dönem ortasında görevlendirmem cıkmıstı o okula. Tam ters yöndeydi. Nasıl gideceğimi de bilmiyordum. Beraber çalışacağım hoca da benim yakın arkadasımın, yakın arkadasıydı. Az da olsa tanıyordum adamı. Evliydi. Yakın arkadasım hem adamı,hem kadını tanıyordu üniversiteden. Neyse beraber çalıacağım hoca seni bırakırım istersen deyince ben de tamam valla iyi olur demisti. Hatta arkadasım da onun arabası var, belki seni bırakır okula aynı saatte okulda oluyorsunuz sonucta demisti. Böyle olunca da sevinmistim. Sabah okula gitmeden hocam ben geliyorum 5 dkya dedi, ben de cıktım öyle okula gittik. 2. hafta icin de gitmeden önce bu yakın arkadasıma acaba ben sabah mesaj atsam mı hocam ben bekliyorum diye yoksa onun mu mesaj atmasını bekliyim eğer almıcaksa da otobüse yetisirim dedim. Arkadasım da ne olacak sonucta seni alacağım demis ,15 dk önceden mesaj at bence dedi. Ev arkadasıma da sordum(bu kadar gerilmemin sebebi de acaba adamın karısı rahatsız olur mu acaba kendi yanlıs anlar mı diyeydi). Ev arkadasım da bence mesaj at almıcaksa kendin gidersin dedi. Ben de sabahında mesaj attım, adam ben nöbetciydim erkenden okula gittim dedi. O günden sonra konuyu kapattım bir daha da sizinle geleyim ya da beni alır mısınız demedim. Hic esinin beni kıskanabileceği bana iftira atılacağı aklıma dahi gelmedi. Bu yakın arkadasım 1 2 hafta sonra bu beraber calıstığım adamın karısıyla yemek yediklerini kadının benim icin şöyle dediğini söyledi; sözde ben adama demisim ki beni okula siz bırakır mısınız, yani adam da benim icin ilk o söyledi beni bırakın diye demis. Öyle kötü hissettim ki. Allahtan arkadaslarımla konuyu daha önce konustuk. Böyle bööyle oldu diye. Yoksa adamı rahatsız etmisim gibi bir iftira atılacaktı bana. Arkadasım da kadına umuthepvardir öyle biri değil,senin esiin istersen bırakırım demis ilk basta o da 2. hafta mesaj atmıs demis falan. Ben o günden sonra iş arkadasımla konusmadım. Sonradan duydum ki adamın karısı arkadasıma bir yanlıs anlasılma olmus umuthepvardira bir sey söyleme demis. İnsanlardan korkulur. O yüzden o günden sonra esi yanında yoksa is arkadasımın arabasına binmemeye karar verdim.

Kocası haklı.
Ne münasebet daha 1 haftalık patron eve bırakıyor. Kocasının telefonu açılmıyor.

Arkadaşın haksız.
Kadın otostop çekip hiç münasebeti olmayan birinin arabasına binmemiş ki?
Bir hafta da olsa birlikte çalıştığı patronu, hava yağmurlu ve güzergah aynı... İşgillenmeyi gerektirecek şartlar yok ortada.
Hadi tamamen birbirine zıt yerler olsa yine amenna...

Bir dönem ihale dönemi yoğun çalıştığımız için beni de patronum bırakırdı eve. Yada bir iş arkadaşımın aracına binmişliğim vardır.
Bu arabaya binmeli miyim amacı ne acaba diye düşündürecek bir durum yoktu.

Fakat kısa bir dönem çalıştığım bir yerde patronun şımarık kuzeni her akşam seni eve bırakayım diye teklif ederdi. Ki güzergahlarımız da farklı. İş yerinde sürekli iş dışı muhabbete girmeye çalışırdı. Hiç binmedim arabasına her defasında bir bahane buldum çünkü niyetini anlıyorsun adamın. Ki bende evliyim o dönemde bunu da biliyordu. Bak bu işgillenme sebebidir ama konu sahibinin yaşadığı değil bence.

Konu sahibi savunduğunuz şeyin arkasında durun. Gereksiz açıklamalar yada gönül alma olaylarına girmeyin hiç. Zaten böyle bir şeye gerek de yok. İş hayatında böyle durumlar olacaktır her seferinde problem olmaması için eşinizin alışması lazım. Bir kadın ve erkek her bir araya geldiğinde akıllarında aşne fişne geçmediğini öğrenmesi lazım.

yalnız konu sahıbı haber vermıs konum bıle atmıs
kocası ılla acacaksın o adam sesımı duyacak mınvalınde aramıs bılmesıne ragmen ısrarla araması kendısını ıspat etmeye gostermeye calısan tavus kuslarını andırdı bana
konu sahıbı acamamıs zor durumda kalmıs
yoksa kocası karısının yola cıktıgını konumunu kımınle gıdecegını bılıyor soylemıs kadın

gozumde olay soyle canlandı
tam cıktı patron senı bırakayım dedı konusmaya basladılar konu sahıbı o sırada esıne haber verdı
araca bındıler konusma devam edıyor konu sahıbı yenı cekıngen
patronda bıraz gevezeyse
esıde ısrarla arıyor konu sahıbı bellıkı gergınlık cıkacak anlamıs o yuzden acmamıs

kocanın hoduklugu kesın o yol bıtmek bılmemıstır kasılmaktan karın kası agrımıstır

Ben de Brütüs :)
Tamam patronun arabasındayım. İlk iş günü. Ama dikkat! Mesai saati içinde göreve, toplantıya vs gitmiyorum. Mesai bitmiş çoktan. Patron o benim sahibim değil ki. Neden açamıyorum telefonu.
Mesai saatinde ben de “aşkım, canım” diye açmam telefonu, işyerinin ve mesai saatinin bir ağırlığı var. Ama mesai bitmiş. Yer işyeri değil...
Eşim aradı diyelim, nerdesin ne yapıyorsun diyeceğinden emin miyim? Ben de mesai saatinde erkek arkadaşımı aramamaya özen gösteririm ama mesaiden 5 dk sonra ararım, gelirken şunu al diyeceğim belki, salataya limon mu nar ekşisi mi koyayım diyeceğim belki. Defalarca aramama rağmen açmazsa işkillenirim, işten çıkmış olmalı çünkü. Telefonu kulağına götürüp “müsait değilim” demek çok zor olmamalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…