- Konu Sahibi tipistipis
Ben artık gerçekten bu erkeklerin egosundan aşırı bezdim ya. Ne demek abi o telefon açılacak. Gerçi kadınlar da yapıyor böyle şeyler. Bir arkadaşım aşırı gergin ve gerilimli bir toplantı sırasında bana yazıyor "online olduğunu görüyorum bana cevap vermiyorsun!!!!!". O an Whatsapptan supervisorım masanın öte yanından kaş göz edip bana toplantı hakkında acil bir şey yazıyor mesela bir yandan masanın altından gizlice supervisorımın verdiği acil updatelere bakıp bir yandan bu gerzek arkadaşımın şımarık şımarık ard arda aramalarını meşgule atmak zorunda kaldım bir kere. Düşündükçe sinirleniyorum cidden.
Bu insanlara anne babası hiç hayır dememiş bence. Hemen her istedikleri olsun istiyorlar olmayınca sinirleniyorlar. Ben anneme bile çocukken her istediğimde ulaşamazdım, daha 3 yaşında bebeyken kreşte ağlar annemi istiyorum derdim, öğretmen "annen işyerinde, akşam gelecek seni alacak, hadi kutu kutu pense oynayalım" derdi, bir iki ağlar sakinleşirdim. 3 yaşındaydım yani, annemi hemen görmek isterim diye tutturup bir iki ay ağladım sonra herkesi her istediğim zaman göremeyeceğimi öğrendim, alıştım kreşe. Bu insanlar hiç kreşe gitmemiş mi mesela? Veya okula gitmemişler mi? Etraflarındaki insanların hiç başka öncelikleri olmamış mı? Bir şeyi iki dakika beklemek zorunda kalmamışlar mı? Ne demek her istediğimiz kişiye her an ulaşma hakkı ya? Tansiyonum çıkıyor yemin ederim.
ya bir de hani ilk seferinde bilemedi, endişelendi, anlam veremedi diyelim
kadının mesleği belli, ortamı belli
bu olay eski öyle otomatik mesaj atan telefon vs yok
kadın diyor ki aradığında meşgule atıyorum, işim var demek, ben seni sonra ararım
bunun anlamak çok mu zor
ha bu arkadaş da 30 yaş üstü mühendis tiltli bir arkadaş
bir de bunun benzer versiyonları var
daha mı bitmedi işin
bitmedi arkadaş bitmedi
geçenlerde bir arkadaş aradı, saat 10.30 bir şey istiyor ofisteki bilgisayardan
burada iki adliye var, uzaktaki adliyedeyim, ondan sonra da ofisin yanındakine geçeceğim orada da var işim
tamam dedi ofise gelince görüşürüz
öğlen 12.45 te aradı geçmedim ofise, duruşma bekliyorum dedim, 14 civarında aradı meşgule attım 15.15 te aradı yine aynı 15.30 da aradım daha şimdi bitti duruşma, geçince arayacağım dedim
geçtim aradım amma uzun sürdü işin dedi, bu kişi 15 yıllık avukat yani o anlamıyorsa ben kime anlatayım
o arada birilerine randevu vermiştim 13.30 a onları da taaaa 16.00 ya kadar erteledim ama onlar bu nasıl iş demedi, bir bildiği var demek ki deyip beklediler