Patronum beni eve bıraktı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ya bir de hani ilk seferinde bilemedi, endişelendi, anlam veremedi diyelim

kadının mesleği belli, ortamı belli

bu olay eski öyle otomatik mesaj atan telefon vs yok

kadın diyor ki aradığında meşgule atıyorum, işim var demek, ben seni sonra ararım

bunun anlamak çok mu zor

ha bu arkadaş da 30 yaş üstü mühendis tiltli bir arkadaş

bir de bunun benzer versiyonları var

daha mı bitmedi işin

bitmedi arkadaş bitmedi

geçenlerde bir arkadaş aradı, saat 10.30 bir şey istiyor ofisteki bilgisayardan

burada iki adliye var, uzaktaki adliyedeyim, ondan sonra da ofisin yanındakine geçeceğim orada da var işim

tamam dedi ofise gelince görüşürüz

öğlen 12.45 te aradı geçmedim ofise, duruşma bekliyorum dedim, 14 civarında aradı meşgule attım 15.15 te aradı yine aynı 15.30 da aradım daha şimdi bitti duruşma, geçince arayacağım dedim

geçtim aradım amma uzun sürdü işin dedi, bu kişi 15 yıllık avukat yani o anlamıyorsa ben kime anlatayım

o arada birilerine randevu vermiştim 13.30 a onları da taaaa 16.00 ya kadar erteledim ama onlar bu nasıl iş demedi, bir bildiği var demek ki deyip beklediler

esıde ısrarla arıyor konu sahıbı bellıkı gergınlık cıkacak anlamıs o yuzden acmamıs

Evet bence de, konu sahibi kendi dedi "açsaydım bağıracaktı, neden seni bırakıyor diye kızacaktı, patron duyacaktı ve rezil olacaktım" diye kendi söyledi. Mesajı kabul etmiyor, illa arıyor. Eş öyle bir eş.

Bir insan eşini nasıl bu durumda bırakabilir ya. Konu sahibinin patronunun yanında kıskançlık muhabbeti ne kadar çirkin. Eşini düşürdüğü konuma bakar mısınız. Bizim müdürün yanında eşim (yok da, misal) aramızda bir şey olabileceği ve beni kıskandığı iması yapsa bir daha müdürün yüzüne bakamam, ne kadar ayıp.

Eğer eşi eve geldiğinde "bir daha bunu yapma, çok merak ettim açmayınca" gibi bir tepki verseydi eşinden haber alabilme olarak değerlendirebilirdik. Ama konu sahibinin eşi direkt patronun arabasına binmesini problem etmiş, bu hükmetme ve varlığını hissettirme yetisidir. Asıl siz konuyu çarptırıyorsunuz.
Şu güne kadar iş arkadaşlarımın yada eski okul arkadaşlarımın arabasına binmişimdir. Eşim problem olarak görmedi ama geniş olduğundan değil. Benim nerede, nasıl davranacağını bilen, sokma akıllı bir kadın olmadığımı bilmesinin verdiği güvenden.

"bir daha da sizinle geleyim ya da beni alır mısınız demedim."
Demek ki öncesinde diyormuşsunuz.

Adam yeni olduğunuz ve yolu bilmediginiz için başta sizi birakmak istemiş ama devamli birlikte gidelim dememiş galiba. Bir kere teklif edildi diye devaminda da istenmez veya sorulmaz bence.
Hayir diyemiyor olabilir. Evli adamlar için konuşmuyorum sadece karsinizdaki bir kadin da olabilir ve devamli sizinle gitmek istemeyebilir.

kesınlıkle kocasının huyunu bıldıgınden tanıdıgından kadın boyle davranmak zorunda kalmıs sorgulanacak bırı varsa kocasının tavrı
daha ılk gunden sorunlu bır evlılıgın oldugunu patronun bılmesıne gerek yok araba ıcınde cunku esının sesını kesınlıkle duyardı patronu

cok dogru

olayda "müsait değilim"i anlamayacak adam

benim rahatsız olduğum birine haber vermiş konuma düşmek, yani aşkım, canım değil olay da, bak ben senin arabana bildim de "beni de merak edenler var, haaaa" hissi

yani vardır ya taksiye bindim plakasını anneme attım, başıma bir şey gelirse haberi olsun vs vs

bunu yapmış hissim olur, ilk kez beni eve bırakırken bunu birisine söylemek

açarsam da arayanın kim olduğunu çaktırmadan, limon alınacaksa "tamam, alırım" der kapatırım diyorum, önemli olan patron vs olması değil, arabadaki kişiyi kendisinden sakınılması gereken kişi konumuna düşürmemek

yani ben belki de patron ile empati yaptım ama çalışanı evine bırakırken eşinin araması onun da hayatım beni şimdi X bey bırakıyor, yolda şuradayız demesi rahatsız eder, öncesinde aman beni ara da senin beni merak edeceğini fark etsin, başka yerlere götürmeye kalkmasın der gibi gelir

ay su mesaja gulme emojısı yapmak ıstedım ama nereye cekılır bılemedıgımden tırsarak yazıyorum
zıra komık oldugu ıcın gulsem bıle genıs ılan edılebılırım

Siz yazdıklarımı okumadınız galiba ? Ben demedim beni bırakın diye. O teklif etti ben sizi alıırım diye bunu her gün icin söyledi. Anlatabildim mi ? Evli adamsa ya da karısı psikopatsa böyle bir teklfite de bulunmasın. 2. hafta icin ben bekliyim mi diye mesaj attım ilkinde öyle söylediği icin ki bunu tüm arkadaslarıma sorarak attım o mesajı. Yani adama illa beni bırakın demedim. Bu güne kadar da kimseye sizinle geleyim mi diye bir tavır icinde de olmadım hanımefendi. Biri bana teklif etmedikce de asla böyle bir istekte bulunmam arkadaslarım arabalarıyla gelecek olsa dahi herhangi bir toplantıya aasla bunu dile getirmem. Ayrıca kadın da olduk olmadık kocasını kıskanan bir kadın kocasının onu aldattığı gerceğini de es gecemicem. Okuldaki arkadasından duydum bizzat..

yani vardır ya taksiye bindim plakasını anneme attım, başıma bir şey gelirse haberi olsun vs vs
Ay benim kıza yaparım ben bunu. Toplu taşımaya binerse "son yolcu olma mutlaka in gerekirse başka araca bin" derim. Taksi kullanması gerekirse de bindiğinde "beni ara plaka bildir, adamda duysun" derim.

Haklı.. Telefon 1 dk ızın ıstenılıp acılabılır, ve o koca merak etmıs yagmur yagıyor ev uzak diyorsunuz.. Arkadasınız yanlıs yapmıs..

Ay benim kıza yaparım ben bunu. Toplu taşımaya binerse "son yolcu olma mutlaka in gerekirse başka araca bin" derim. Taksi kullanması gerekirse de bindiğinde "beni ara plaka bildir, adamda duysun" derim.

takside toplu taşımada olur da tüm gün çalıştığım patrona bunu yapmak, arabasına aldı kesin niyeti kötü damgası vurmak bana uymaz

Bunu her gun icin soyledigini yazmamissiniz ki okuyayim. İlk gunu anlatmissiniz yolu bilmiyordum teklif etti vs diye. Sonrasinda da devam etmiş bir şekilde.
Adamin ne yaptigi, nasil biri oldugu beni ilgilendirmez amacim adami aklamak değil. Yazdigim şey konudaki adamla alakalo değil, genel birşeydi.

takside toplu taşımada olur da tüm gün çalıştığım patrona bunu yapmak, arabasına aldı kesin niyeti kötü damgası vurmak bana uymaz
Tanıdığım biriyle birlikteyse tabi ki o zor durumda bırakmam. Ama benim kız daha yeni yeni özgürleşmeye başladı ablası.
Yaa taksici art niyetliyse Allah korusun, izini bile bulamam kuzumun. Düşünmesi bile ürkütücü.

ay once su mesaja guldum ama aslında ne acı ya
ne kotu ınsanlar ne kotu haberler gorduk duyduk
plaka bıldırmesı konum atması yeterlı
psıkopat sapıkları boyle seyler durdurmuyormus maalesef bır uzman soylemıstı hangı uzman oldugunu hatırlasam paylasıcam ya
onların bu tarz korkusu olsa hapısten veya yasayacakları dıger seylerden korkarlar ,onların beyın loplarında olusan teknık bır sıkıntıdan degınmıstı caydırıcılık olmuyor demıstı

hos bunu duyan sofor de bunu sorun etmemelı artık oyle bır noktada dunya maalesef ınsanlar nelere dıkkat etmek zorunda kalıyorlar

allah korusun

Yorumlara şaşırdım patronum beni eve bırakır, evden alırda sohpet esnasında telefona cevap verilemeyebilir ayrıca bu patron olsun sıradan bir arkadaşın olsun o an açmak uygun olmayabilir mesaj atıldı sonuçta dönüş yapacağım diye. Bence eş daha anlayışlı olmalı ama günümüz yaşananlara bakınca oda kendince haklı olabilir tabiki.

ilk gün çalışma hayatında biraz erken bende olsam kızardım ki bende böylebir durum yaşadım annem nasıl kızmıştı ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…