Patronum beni eve bıraktı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canlı konumumu bile yolladım. O adamın yanında nişanlım olduğunu saklıyorum falan düşündü herhalde o yüzden açmadığımı sandı. Ama bu 51 yaşındaki adam ayrıca bana güvenmediğini düşündüm bu olaydan sonra
esiniz mi nisanliniz mi? sizin konunuz mu arkadasinizin konusu mu? anlayamadim ben.

Canlı konumumu bile yolladım. O adamın yanında nişanlım olduğunu saklıyorum falan düşündü herhalde o yüzden açmadığımı sandı. Ama bu 51 yaşındaki adam ayrıca bana güvenmediğini düşündüm bu olaydan sonra
o ''arkadasınıza'' soyleyın once yalan soylemeyı bıraksın burda anonım olarak bıle yalan soyleyen bırı gercekte neler yapıyordur
belkı de nısanlısı bu yuzden guvenmıyordur :)

sen de mi Brütüs :110:

şimdi patronun arabasına bindim, eve gidiyoruz, ilk iş günüm

o telefonu "aşkım, yoldayım" diye açmam

eğer ben patronsam da kimse açmasın mümkünse yanımda bu şekilde

o telefonu patronun yanında "aşkım yoldayım, X bey beni bırakıyor " diye açmak beni acayippp kötü hissettirir

birey olamamış, eşime hesap veriyormuş hissi verir

ha diyelim ki telefonu açtım, asla "Aşkım yoldayım" demem, diyemem, ne istediğini öğrenir en fazla "ben geliyorum, gelince konuşuruz" derim, eğer alınacak vs söylüyorsa da "tamam, alırım" der kapatırım

ha bu kişinin eş olması da değil konu arayan annem olsa da, ev arkadaşım olsa da

patron ile yolda gidilirken "kontrol ediliyor olmak" hissi bana rahatsız edici geliyor, keza patrona da gelebilir

yani arabama bindi gidiyoruz, zırt pırt aradılar diye düşünebilir zira adam benim arabaya binerken birilerine beni ara diye mesaj atıp atmadığımı bilmiyor

yani ben konudaki patron olsam, eşi arayınca yeni elemanım açıp "ayy hayatım yoldayım, patron X bey beni eve bırakıyor, şu kadar süre sonra evde olacağım" dese

demek ki beni ara dedi, benimle aynı arabada olmaktan rahatsız diye düşünürüm

zira ben olağan olarak bir yere gidiyorsam "yoldayım, tahminen şu kadar süre sonra oradayım" derim, "şimdi metrodayım inip minibüse bineceğim, biraz da yürüyeceğim" diye kullandığım araçları saymam ki
Bende sizin gibi düşünüyorum kesssiinlikle aşkım patronum beni bırakıyor ben sana yazarım bence komik

düşündüm düşündüm

cıks

patron beni eve bıraktı, evde yahut işyerinde patronla seviştim ama arabada sevişmedim ya

korkarım ben etrafta gören olur rezil oluruz diye :KK12::KK12:

tuh ya ben hıc bı durumu degerlendırememısım
esım (bız evlenmeden once) benım mukellefımdı ve eve cok bırakırdı yolumun ustu dıyerek
evlendıkten sonra ortagım oldu :KK70: ıkımızın adına sırket actı -pandemıden once ofıse gıdıp yardım edıyordum ona calısıyordum patronluk taslıyordu bana haydut
hay allah nıye aklımıza gelmedı bızım :KK53:
Bende kağıt üstünde kocamın patronu oluyorum. İşyerinde cilveleştiğimiz oldu ama daha ileri götüremedik. Arada "dosyalarımı alıp geleyim mi" diyor. "Akşam daha detaylı bakarım. gözden kaçan bir şey olmasın" diyorum.:KK70:
Araba olayı bana da ters, direkt eve atıyorum adamı :KK70:

Bende sizin gibi düşünüyorum kesssiinlikle aşkım patronum beni bırakıyor ben sana yazarım bence komik

ama nişanlınız aynı fikirde değil

tüm yorumlarımı okursanız aynı fikirde eşim olduğunu da yazdım

öncelikle seçimlerimizden sorumluyuz

konu açarken de tutarlılığımızı korumalıyız

ama nişanlınız aynı fikirde değil

tüm yorumlarımı okursanız aynı fikirde eşim olduğunu da yazdım

öncelikle seçimlerimizden sorumluyuz

konu açarken de tutarlılığımızı korumalıyız
sankı tum emeklerım hıc olmus gıbı hıssedıyorum :KK70:
keklenmek kotu bır hıs

Ben nişanlıyım arkadaşım evli bana yazdırıyor da kafamız karıştı :)
allah muhafaza
kafanız karıstı da elınız nasıl karıstı yazarken fark ederdınız ne yazdıgınızı
neyse
nısanlı es farketmez
aslolan yalan soylememek :KK66: veya olayları carpıtmamak
ayrıca soylemeden gecemeyecegım ıcımde tutamıyorum daha fazla
bazı kızlar kıskansın sahıplensın der gıder oylesını bulur
sonra da cok kıskanıyor der sıkayetlenır
ne ıstedıgımızı bılmek onemlı
kıskanan kısıtlayan karısan mudahale eden kısılerle evlenmek dogru bır karar degıl evlılık guven ustune olmalıdır yerı gelır ıs ıcın ayrı sehıre gıdılır egıtım olur ayrı kalınır boyle zırt pırt baskılar olmamalı

Merhabalar. 24 yaşındayım evliyim. İstanbulda yaşıyoruz. Geçen hafta işe başladım ofiste gayrimenkul işi. Patronum var 51 yaşında. İlk gün akşam işten çıkarken yağmur yağıyordu evim beylikdüzünde ofise uzaktaydı. Patronum gel seni eve bırakayım dedi sağolsun. Evide bizim eve yakındı çünkü. Bıraktı. O arada eşim aramıştı ve görmedim defalarca aradı patronum bana işle ilgili bilgi veriyordu saygısızlık olmasın diye telefonu elime alamadım meşgule attım mesaj attım eşime. Patronum bırakıyor diyip konum attım. Israrla aradı. Kavga ettik seni nasıl eve bırakır diye. 51 yaşında adam diyorum. Kabul etmiyor konuşmuyoruz şuanda. Sizce haklı mı ? ( Arkadaşımın konusudur biz işin içinden çıkamıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.) Güncelleme yapıyorum ben arayıp açmadığım zaman patron beni eve bırakıyor diyip mesaj attım ve canlı konum gönderdim. Ona rağmen telefonum açılıcak diyip ısrar etti. Olay bu
Maalesef haksızsınız. Işten çıkmış ve eve gidiyorsunuz telefona bakmamak saçma hatta çok yanlış eşiniz arıyor bir arkadaşınız değil. Bi dk deyip bakilabilirdi belki de eşiniz yağmur yağdığı için durumunuzu merak etti ama başka bir şeyle karşılaşınca şok etkisiyle suçlamak istemiş sizi ama hakkındaki ben olsam kocamı bi karı bıraksa telefonu acmasa agzinaaa ... neyse....

Merhabalar. 24 yaşındayım evliyim. İstanbulda yaşıyoruz. Geçen hafta işe başladım ofiste gayrimenkul işi. Patronum var 51 yaşında. İlk gün akşam işten çıkarken yağmur yağıyordu evim beylikdüzünde ofise uzaktaydı. Patronum gel seni eve bırakayım dedi sağolsun. Evide bizim eve yakındı çünkü. Bıraktı. O arada eşim aramıştı ve görmedim defalarca aradı patronum bana işle ilgili bilgi veriyordu saygısızlık olmasın diye telefonu elime alamadım meşgule attım mesaj attım eşime. Patronum bırakıyor diyip konum attım. Israrla aradı. Kavga ettik seni nasıl eve bırakır diye. 51 yaşında adam diyorum. Kabul etmiyor konuşmuyoruz şuanda. Sizce haklı mı ? ( Arkadaşımın konusudur biz işin içinden çıkamıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.) Güncelleme yapıyorum ben arayıp açmadığım zaman patron beni eve bırakıyor diyip mesaj attım ve canlı konum gönderdim. Ona rağmen telefonum açılıcak diyip ısrar etti. Olay bu

çok ayıp etmiş ama bu kafa yapısı değişmez ki. 24 yaşında bir insanın da evlenmeden belli kriterleri olmayacağı için çok şaşırmamalı böyle şeylere.
bu insanın ilk saçma hareketi değildir bu. İlla ki daha önce kıyafetine arkadaşlarına karışılmıştır. O olaylarda gereken tepki verilmediği için bu olmuş.

Evli bir insanın (kadın demiyorum bakın insan diyorum) patronu da olsa yeterince tanımadığı birinin aracına yalnız binmesini doğru bulmuyorum. Kadın söz konusu olduğunda malum risk daha da artıyor. Eşinize gelince, bu konuyu sakince konuşup tekrarı olmasın diye kestirip atamıyorsa sizi çalıştırmayacak. Kendisi gerekirse ek iş yapacak.

allah muhafaza
neyse
nısanlı es farketmez
kıskanan kısıtlayan karısan mudahale eden kısılerle evlenmek dogru bır karar degıl evlılık guven ustune olmalıdır yerı gelır ıs ıcın ayrı sehıre gıdılır egıtım olur ayrı kalınır boyle zırt pırt baskılar olmamalı

allah muhafaza
neyse
nısanlı es farketmez
Valla ben birbirimize güvendiğimizi sanıyordum. Bana dedi ki arabası mı lüks patronunun neden açmadın siye mesaj attı

Arabasına binmesinden ziyade telefonu açmaması biraz problem müsaade isteyip eşiyle konuşabilirdi sonuçta işyerinde toplantının ortasında değil. Ama bu durumda küsüp tartışmaya gelecek kadar da abartılı bir durum yok. Bir daha böyle bir durumda açacağını söyleyip orta yolu bulup konuyu kapatabilirler. Eğer problemi uzatıyorsa ya aşırı kıskançtır ya da eşine güvenmiyordur

İsin icine empati giriyo siz olsaydiniz esinizi eve bir kadin bıraksaydı sizin telefonunuzu açmasaydı ne hissederdiniz.eşiniz hakli devir cok değişti patrona falan da güven olmaz binmeyin arabasına da bnden tavsiye
Çok haklısınız devir onu getiriyor.
Ama yorumunuzu okuyunca patron ham yapar diye kahkahalar attım😂
Sinirler laçka
Zor dönemlerden geçiyoruz 🌼

Evli bir insanın (kadın demiyorum bakın insan diyorum) patronu da olsa yeterince tanımadığı birinin aracına yalnız binmesini doğru bulmuyorum. Kadın söz konusu olduğunda malum risk daha da artıyor. Eşinize gelince, bu konuyu sakince konuşup tekrarı olmasın diye kestirip atamıyorsa sizi çalıştırmayacak. Kendisi gerekirse ek iş yapacak.
Bekar olunca binebiliyor muyuz başkasının arabasına?

Açmanız gerekirdi. Toplantıda değilsiniz. Arabada eve bırakıyor. Saygısızlıkla ne ilgisi var. Patronunuz kadinda olsa eşiniz hakli.

Arabasına bindiğin kişi evliyse olmaz Kudra :KK70:
Nabacaz gbt’sine bakacaz binmeden?

Ben az önce markete giderken apartman yöneticisi amcayı sağlık ocağına bıraktım. İkimiz de evliyiz. İyi ki sevişmedik arabada şeytana uyup. Gerçi amcanın sevişme becerileri devam etmiyor olabilir. Ucuz atlatmışım 😂

Nabacaz gbt’sine bakacaz binmeden?

Ben az önce markete giderken apartman yöneticisi amcayı sağlık ocağına bıraktım. İkimiz de evliyiz. İyi ki sevişmedik arabada şeytana uyup. Gerçi amcanın sevişme becerileri devam etmiyor olabilir. Ucuz atlatmışım 😂

Elin vitese giderken başka şeye gidebilirdi dikkat et! :KK70:
Gbt, tbt, tc, vkno hepsine bakmamız lazım :KK76:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X