- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.158
-
- Konu Sahibi tipistipis
Evli bir insanın (kadın demiyorum bakın insan diyorum) patronu da olsa yeterince tanımadığı birinin aracına yalnız binmesini doğru bulmuyorum. Kadın söz konusu olduğunda malum risk daha da artıyor. Eşinize gelince, bu konuyu sakince konuşup tekrarı olmasın diye kestirip atamıyorsa sizi çalıştırmayacak. Kendisi gerekirse ek iş yapacak
Nabacaz gbt’sine bakacaz binmeden?
Ben az önce markete giderken apartman yöneticisi amcayı sağlık ocağına bıraktım. İkimiz de evliyiz. İyi ki sevişmedik arabada şeytana uyup. Gerçi amcanın sevişme becerileri devam etmiyor olabilir. Ucuz atlatmışım
Eşler birbirini merak eder.
Ahahah bunun bir benzeri bende var. Pandemi öncesi, 2 senesi vardır rahat. Migrostan sipariş verdim, eksik ürün cart curt sıkıntı oluyor diye de kapıda kredi kartıyla ödemeyi seçtim. Pos cihazı vodafonemuş ve bizim burda çekmez. Akşamüstü saat 5-6 falan kış günü hava karanlık ama eşim işten dönmemiş daha. Kapıda uğraştı çekmedi, apartman kapısına indik o yana bu yana yürüdük çekmedi. Atladık kamyonete, çeken bir yer bulana kadar gittik, kamyonette ödemeyi yaptım sonra geri eve bıraktı beniaaa bak bir anı daha
eve buzdolabını kurmaya servis geldi
uzatılmış garanti vs neyse o kadar param yoktu yanımda
adama dedim ki bizim ileride bankamatik var oradan çekebiliriz
olur abla dedi beni arabasına aldı iş arabası sadece ön koltuk var götürdü
bankamatikten parayı çektik eve de geri getirdi, ben yürürüm dedi ama gerek yok dedi getirdi
bunu da komşular görmüştür kesin sitede adım çıktı :))))
İnşallah o arkadaşınızla artık gorusmuyosunuzdurBen artık gerçekten bu erkeklerin egosundan aşırı bezdim ya. Ne demek abi o telefon açılacak. Gerçi kadınlar da yapıyor böyle şeyler. Bir arkadaşım aşırı gergin ve gerilimli bir toplantı sırasında bana yazıyor "online olduğunu görüyorum bana cevap vermiyorsun!!!!!". O an Whatsapptan supervisorım masanın öte yanından kaş göz edip bana toplantı hakkında acil bir şey yazıyor mesela bir yandan masanın altından gizlice supervisorımın verdiği acil updatelere bakıp bir yandan bu gerzek arkadaşımın şımarık şımarık ard arda aramalarını meşgule atmak zorunda kaldım bir kere. Düşündükçe sinirleniyorum cidden.
Bu insanlara anne babası hiç hayır dememiş bence. Hemen her istedikleri olsun istiyorlar olmayınca sinirleniyorlar. Ben anneme bile çocukken her istediğimde ulaşamazdım, daha 3 yaşında bebeyken kreşte ağlar annemi istiyorum derdim, öğretmen "annen işyerinde, akşam gelecek seni alacak, hadi kutu kutu pense oynayalım" derdi, bir iki ağlar sakinleşirdim. 3 yaşındaydım yani, annemi hemen görmek isterim diye tutturup bir iki ay ağladım sonra herkesi her istediğim zaman göremeyeceğimi öğrendim, alıştım kreşe. Bu insanlar hiç kreşe gitmemiş mi mesela? Veya okula gitmemişler mi? Etraflarındaki insanların hiç başka öncelikleri olmamış mı? Bir şeyi iki dakika beklemek zorunda kalmamışlar mı? Ne demek her istediğimiz kişiye her an ulaşma hakkı ya? Tansiyonum çıkıyor yemin ederim.
İnşallah o arkadaşınızla artık gorusmuyosunuzdur
Evet benden hiç haber alamasa anlarım. Konumuna kadar attım. Sırf telefonu açmadım diye demediği i bırakmayıp konuşmaması. Ben adım atmiyim o zaman değil mi ? Küfürde etti çünküneden merak eder
yani akşam iş çıkışı eve geliyorum, patron beni bırakıyor diye mesaj da attım
neyi merak etmiş sizce
ya da olağan bir gün işten çıkıp eve gideceğim eşim de olağan şartlarda kendi işinden çıkıp eve gidecek
bu esnada neyini merak etmeliyim ya da o benim neyimi merak ediyor
yani eve geç gelirsiniz de merak eder, nerede kaldın der vs vs olağan çıkış saatinde neden merak edilir
buna dayalnız ben olsam izin ister bir telefonu açardım. Sonuçta mesai dışı.
buna dayani neden ısrarla arıyor
ben onun sahibiyim gösterisi yapmaya çalışıyor hissi verdi ki o zaman açacağım varsa da açmam o telefonu
Ya o mesajı kendi atmiyorsa!neden merak eder
yani akşam iş çıkışı eve geliyorum, patron beni bırakıyor diye mesaj da attım
neyi merak etmiş sizce
ya da olağan bir gün işten çıkıp eve gideceğim eşim de olağan şartlarda kendi işinden çıkıp eve gidecek
bu esnada neyini merak etmeliyim ya da o benim neyimi merak ediyor
yani eve geç gelirsiniz de merak eder, nerede kaldın der vs vs olağan çıkış saatinde neden merak edilir
Yeni girmişsiniz işe. Mesajı sizi öldürmüş olan adam da atmış olabilir. Kimse Müge izlemiyor mu?Evet benden hiç haber alamasa anlarım. Konumuna kadar attım. Sırf telefonu açmadım diye demediği i bırakmayıp konuşmaması. Ben adım atmiyim o zaman değil mi ? Küfürde etti çünkü
İzlemiyoruz algılarımız bozulmasın her insanı potansiyel tehlike olarak görmeyelim, kendimizi sürekli birinin tecavüzüne uğrayıp öldürülecekmiş gibi hissetmeyelim diye. Saçma sapan programlar izleye izleye ruh sağlığı bozuldu insanların iyice.Yeni girmişsiniz işe. Mesajı sizi öldürmüş olan adam da atmış olabilir. Kimse Müge izlemiyor mu?
İlk gün daha. Patronu tanımıyor. 'Patronum beni eve bırakıyor' mesaji atıyor, telefonu açmıyor. Telefon, toplantı, ameliyat vb bir durum yoksa açılacak. Ben sesini duyacağım. Açılmazsa küfür etmem. Bağırmam ama güzelce izah ederim. Hee siz açmayın. Ona da takılmam. Benim eşim çocuğum değilsiniz.İzlemiyoruz algılarımız bozulmasın her insanı potansiyel tehlike olarak görmeyelim, kendimizi sürekli birinin tecavüzüne uğrayıp öldürülecekmiş gibi hissetmeyelim diye. Saçma sapan programlar izleye izleye ruh sağlığı bozuldu insanların iyice.
Eşiniz de çocuğunuz değil işte. Ki çocuğa bile bu kadarı yapılmaz. Özgüven kazanamaz, korkular geliştirir, sağlıklı bir ruh halinde olmaz. Yetişkin insanlar kimseden emir almazlar, eşiniz yetişkin değilse bilemeyeceğim.İlk gün daha. Patronu tanımıyor. 'Patronum beni eve bırakıyor' mesaji atıyor, telefonu açmıyor. Telefon, toplantı, ameliyat vb bir durum yoksa açılacak. Ben sesini duyacağım. Açılmazsa küfür etmem. Bağırmam ama güzelce izah ederim. Hee siz açmayın. Ona da takılmam. Benim eşim çocuğum değilsiniz.
yani eşim sizi bırakalım diyen müşterisinin arabasına binmesin zira evli ama kendisine hakim olamaz falan
kendimi yazmıyorum bile zira patronu, iş arkadaşını vs geçtim iş yaptığımız şirketin çalışanı ile şehir dışına gitmiş kadınım ben
hatta bir önceki gün aradılar bizim kullandığımız araba palio iki kişilik, sorun olur mu dediler
ben anlam verememiştim, gittiğimiz yerde iş yapacağımız kişiler olacaktı, onlara taksi tutarız zaten demiştim
sonra o olaydan yıllar sonra bu siteyi okuyunca anladım ki adam ile ön koltukta yan yana oturmam sıkıntı mı diye sormuşlar
iş için saatlerce yol gittik hatta ıssız bir yol üstü lokantasında durup balık yedik maviliklere karşı
işimizi bitirdik, hatta peynirciye uğrayıp peynir aldık (o şehrin peyniri meşhur) sonra bir biber vardı iş ile ilgili, ben hiç bilmiyorum onu demiştim, adam şirketin tarlasına gidip bana bir torba biber topladı sonra da beni otobüse bıraktı eve otobüs ile döndüm
bir de ben mi çokkk geniş ortamda çalışıyorum
yani şoför diye bir meslek var
iş yaptığım şirketlerin şoförleri ile her yere gittim
şehir şehir gezdim, sabahın köründe çıkıp gece geldiğimiz de oldu
gece çıkıp ertesi gece döndüğümüz de
ben çok mu safım ya
hayatımın hiçbir aşamasında ben bu şoför ile buralara nasıl giderim demedim
işin ilginci aynı işyerinde çalışan, evli, bekar, nişanlı, sevgilisi olan hiçbir kadın da demedi
ha bir de anı
birlikte çalıştığımız bir arkadaş ile Bursa dan Adana ya gittik dönüyoruz
neyse uçakla geldik oradan taksiye bindik ve deniz otobüsü ile Yalova ya geleceğiz, oradan da otobüs ile Bursa ya
biz tam feribot beklerken yanımdaki elemanın bir tanıdığı (eşinin akrabası) kız ile karşılaştık
neyse konuştuk tanıştık sohbet vs geldik
hatta o kızın kolilerine yardım etti feribottan inince ben bizim elemanın çantasını otobüse taşıdım vs vs
sonra aylar sonra kız ile bir yerde karşılaştık
hani dedi feribotta tanışmıştık ya ben o zaman ilk gördüğümde X abi ile sizden şüphelenmiştim, sonra çok utandım hiç alışık değilim bu durumlara demişti
oysa o elemanın eşi de hepimizi tanır ve konum olarak biz amiriz vs
ama oturuyoruz mesela, X ben tuvalete gidiyorum demiştim, kıza bu çok garip gelmiş vs
neyse bu hikayenin üstünden yaklaşık bir 15 yıl geçti
ben hala arabaya da binerim, birlikte çalıştığım adamlarla da şehir şehir giderim
Konumda atmıştım canlı. Yani merak ediceği bişey kalmadı. Sırf patronum yanımdayken onunla konuştuğumu duymak istediği için olduğunu düşünüyorum.İlk gün daha. Patronu tanımıyor. 'Patronum beni eve bırakıyor' mesaji atıyor, telefonu açmıyor. Telefon, toplantı, ameliyat vb bir durum yoksa açılacak. Ben sesini duyacağım. Açılmazsa küfür etmem. Bağırmam ama güzelce izah ederim. Hee siz açmayın. Ona da takılmam. Benim eşim çocuğum değilsiniz.
Kesınlıkle katılıyorum..Telefonu açsaydınız keşke bir saniye eşim arıyor kusura bakmayın diyip müsade alsaydınız hem patronunuza sınır çizmiş hep eşinizin gönlü olmuş olurdu telefonu açmadığınız için haksızsınız.
SBen böyleyim. Eşim,çocuğum, annem, abim, babam, hepsine aynı davranıyorum bu konularda. Ben size saygı duyuyorum. Siz ise alay ediyorsunuz. Devam edin. Beğeni kazanırsınız belki.Eşiniz de çocuğunuz değil işte. Ki çocuğa bile bu kadarı yapılmaz. Özgüven kazanamaz, korkular geliştirir, sağlıklı bir ruh halinde olmaz. Yetişkin insanlar kimseden emir almazlar, eşiniz yetişkin değilse bilemeyeceğim.
Adam kadını öldürmüş mesajı da o atmış olabilir demişsiniz bir yerde. Adam kadını öldürüp üstüne mesajla konum bilgisi mi verecek? Saçma değil mi? Salak mı bu adam? Bir de kiminle olduğunu söyleyecek kendini ele verecek
Müge anlıyı kapatıp biraz dedektif dizisi izleyin iyi gelir.