Patronum beni eve bıraktı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sahibiniz değil eşiniz denmiş. Eşimin telefonumu açmadığını hatırlamıyorum. Eşler birbirini merak eder. O telefonu açmayıp mesaj atılacak durumlar olabilir. Konu sahibi öyle bir durumda değil ki. Benim eşim, patronum beni eve bırakıyordu, açmadım, dese ne alaka derim.

yani eşim sizi bırakalım diyen müşterisinin arabasına binmesin zira evli ama kendisine hakim olamaz falan

kendimi yazmıyorum bile zira patronu, iş arkadaşını vs geçtim iş yaptığımız şirketin çalışanı ile şehir dışına gitmiş kadınım ben

hatta bir önceki gün aradılar bizim kullandığımız araba palio iki kişilik, sorun olur mu dediler

ben anlam verememiştim, gittiğimiz yerde iş yapacağımız kişiler olacaktı, onlara taksi tutarız zaten demiştim

sonra o olaydan yıllar sonra bu siteyi okuyunca anladım ki adam ile ön koltukta yan yana oturmam sıkıntı mı diye sormuşlar

iş için saatlerce yol gittik hatta ıssız bir yol üstü lokantasında durup balık yedik maviliklere karşı

işimizi bitirdik, hatta peynirciye uğrayıp peynir aldık (o şehrin peyniri meşhur) sonra bir biber vardı iş ile ilgili, ben hiç bilmiyorum onu demiştim, adam şirketin tarlasına gidip bana bir torba biber topladı sonra da beni otobüse bıraktı eve otobüs ile döndüm

bir de ben mi çokkk geniş ortamda çalışıyorum

yani şoför diye bir meslek var

iş yaptığım şirketlerin şoförleri ile her yere gittim

şehir şehir gezdim, sabahın köründe çıkıp gece geldiğimiz de oldu

gece çıkıp ertesi gece döndüğümüz de

ben çok mu safım ya

hayatımın hiçbir aşamasında ben bu şoför ile buralara nasıl giderim demedim

işin ilginci aynı işyerinde çalışan, evli, bekar, nişanlı, sevgilisi olan hiçbir kadın da demedi

ha bir de anı

birlikte çalıştığımız bir arkadaş ile Bursa dan Adana ya gittik dönüyoruz

neyse uçakla geldik oradan taksiye bindik ve deniz otobüsü ile Yalova ya geleceğiz, oradan da otobüs ile Bursa ya

biz tam feribot beklerken yanımdaki elemanın bir tanıdığı (eşinin akrabası) kız ile karşılaştık

neyse konuştuk tanıştık sohbet vs geldik

hatta o kızın kolilerine yardım etti feribottan inince ben bizim elemanın çantasını otobüse taşıdım vs vs

sonra aylar sonra kız ile bir yerde karşılaştık

hani dedi feribotta tanışmıştık ya ben o zaman ilk gördüğümde X abi ile sizden şüphelenmiştim, sonra çok utandım hiç alışık değilim bu durumlara demişti

oysa o elemanın eşi de hepimizi tanır ve konum olarak biz amiriz vs

ama oturuyoruz mesela, X ben tuvalete gidiyorum demiştim, kıza bu çok garip gelmiş vs

neyse bu hikayenin üstünden yaklaşık bir 15 yıl geçti

ben hala arabaya da binerim, birlikte çalıştığım adamlarla da şehir şehir giderim

aaa bak bir anı daha

eve buzdolabını kurmaya servis geldi

uzatılmış garanti vs neyse o kadar param yoktu yanımda

adama dedim ki bizim ileride bankamatik var oradan çekebiliriz

olur abla dedi beni arabasına aldı iş arabası sadece ön koltuk var götürdü

bankamatikten parayı çektik eve de geri getirdi, ben yürürüm dedim ama gerek yok dedi getirdi

bunu da komşular görmüştür kesin sitede adım çıktı :))))

Son düzenleme:
Eşler birbirini merak eder.

neden merak eder

yani akşam iş çıkışı eve geliyorum, patron beni bırakıyor diye mesaj da attım

neyi merak etmiş sizce

ya da olağan bir gün işten çıkıp eve gideceğim eşim de olağan şartlarda kendi işinden çıkıp eve gidecek

bu esnada neyini merak etmeliyim ya da o benim neyimi merak ediyor

yani eve geç gelirsiniz de merak eder, nerede kaldın der vs vs olağan çıkış saatinde neden merak edilir

Ahahah bunun bir benzeri bende var. Pandemi öncesi, 2 senesi vardır rahat. Migrostan sipariş verdim, eksik ürün cart curt sıkıntı oluyor diye de kapıda kredi kartıyla ödemeyi seçtim. Pos cihazı vodafonemuş ve bizim burda çekmez. Akşamüstü saat 5-6 falan kış günü hava karanlık ama eşim işten dönmemiş daha. Kapıda uğraştı çekmedi, apartman kapısına indik o yana bu yana yürüdük çekmedi. Atladık kamyonete, çeken bir yer bulana kadar gittik, kamyonette ödemeyi yaptım sonra geri eve bıraktı beni elin migros kamyonetine binmişliğim var. Akşam eşime anlattım güldük bir de. Genişliğin haddi hesabı yok

Bu ne saygısızlık ya sizin üstümüzden ego mu kasmaya çalışıyo, "bu kadının sahibi var"i mi gostermeye calisiyo patronunuza, bi insanla konuşurken telefon açmamak, başka biseyle ilgilenmemek terbiyedendir, eşiniz bu terbiyeyi almamış anlaşılan. Siz kuduruk musunuz tobe tobe her aynı ortamda kaldığınız erkeğin üstüne mi atliycaksiniz, uygunsuz bi durum olduğunda hop diyemeyecek misiniz, eşiniz size mi guvenmiyo kendine mi ben anlamadım ama aynı hareket bana yapılsa "senin zeka yaşın 5 mi" diye ortalığı inletirdim, eşiniz bi de yüzsüz yüzsüz sizinle kavga etmiş. Saygısız.

İnşallah o arkadaşınızla artık gorusmuyosunuzdur

Evet benden hiç haber alamasa anlarım. Konumuna kadar attım. Sırf telefonu açmadım diye demediği i bırakmayıp konuşmaması. Ben adım atmiyim o zaman değil mi ? Küfürde etti çünkü

yalnız ben olsam izin ister bir telefonu açardım. Sonuçta mesai dışı.
buna da
yani neden ısrarla arıyor

ben onun sahibiyim gösterisi yapmaya çalışıyor hissi verdi ki o zaman açacağım varsa da açmam o telefonu
buna da

2'sine de çok çok katılıyorum. eşinizi siz tanırsınız. eğer damdan hanımın dediği gibi bir niyetle arıyorsa ben de açmazdım, sevmem böyle domine etmeye yönelik hareketleri...

ancak niyeti bu değilse,açsanız iyi olurmuş. endişelenmiş olabilir pek tabii :)

Ya o mesajı kendi atmiyorsa!

Evet benden hiç haber alamasa anlarım. Konumuna kadar attım. Sırf telefonu açmadım diye demediği i bırakmayıp konuşmaması. Ben adım atmiyim o zaman değil mi ? Küfürde etti çünkü
Yeni girmişsiniz işe. Mesajı sizi öldürmüş olan adam da atmış olabilir. Kimse Müge izlemiyor mu?

Yeni girmişsiniz işe. Mesajı sizi öldürmüş olan adam da atmış olabilir. Kimse Müge izlemiyor mu?
İzlemiyoruz algılarımız bozulmasın her insanı potansiyel tehlike olarak görmeyelim, kendimizi sürekli birinin tecavüzüne uğrayıp öldürülecekmiş gibi hissetmeyelim diye. Saçma sapan programlar izleye izleye ruh sağlığı bozuldu insanların iyice.

İlk gün daha. Patronu tanımıyor. 'Patronum beni eve bırakıyor' mesaji atıyor, telefonu açmıyor. Telefon, toplantı, ameliyat vb bir durum yoksa açılacak. Ben sesini duyacağım. Açılmazsa küfür etmem. Bağırmam ama güzelce izah ederim. Hee siz açmayın. Ona da takılmam. Benim eşim çocuğum değilsiniz.

Eşiniz de çocuğunuz değil işte. Ki çocuğa bile bu kadarı yapılmaz. Özgüven kazanamaz, korkular geliştirir, sağlıklı bir ruh halinde olmaz. Yetişkin insanlar kimseden emir almazlar, eşiniz yetişkin değilse bilemeyeceğim.

Adam kadını öldürmüş mesajı da o atmış olabilir demişsiniz bir yerde. Adam kadını öldürüp üstüne mesajla konum bilgisi mi verecek? Saçma değil mi? Salak mı bu adam? Bir de kiminle olduğunu söyleyecek kendini ele verecek

Müge anlıyı kapatıp biraz dedektif dizisi izleyin iyi gelir.

Bana konudaki olay "arabaya binmek" degil de daha çok telefonu acmamak gibi geldi. Arabada sevişecek insan başka yerde de sevisir bir delik bulup. O riski alanin sinirlari yoktur

Bir ara eşimin şöförü kadindi, uzunnn süre sadece eşimi işe birakip getiriyordu.
Ondan daha once eşim iş yerinden kadinlari da arabasina almışligi oluyordu. Kendi de binmiştir.
Yani bir sekilde oyle veya boyle o arabalara biniliyor, olmamasi mumkun degil. Hiç kontrol amaçli aramadim ama tutup aradigimda yanimda bilmem kim vardi sohbet ediyorduk diye telefonu açmadim mevzusu yapsa aşiriiii saçma bir olay ya.

Konumda atmıştım canlı. Yani merak ediceği bişey kalmadı. Sırf patronum yanımdayken onunla konuştuğumu duymak istediği için olduğunu düşünüyorum.

SBen böyleyim. Eşim,çocuğum, annem, abim, babam, hepsine aynı davranıyorum bu konularda. Ben size saygı duyuyorum. Siz ise alay ediyorsunuz. Devam edin. Beğeni kazanırsınız belki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…