Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88
:KK60::KK60:

ne yapıcaz peki diyet yemeği diye :26::26:

evet çok şey var nevroş:KK52::KK52: tavuk salatası :KK56:
Canım bir çok yemeği daha hafife cevrilip yapıla bilir :26:benim diyetisyen geçmişim olduğu için yani her türlü yemek yapıla bilinir neden olmasın :KK34:

Evet isyan var.:KK53:Ben getirmişim zeytin,peynir,salatalık,domates ve galeta.:84:Bir de o sofraya bak.:KK52:
Diyet yemekleri diyoruz hafif yiyelim artık :KK53::KK19:sen kategoriye uygun davranmışsın bence :KK9:

ama sen kahvaltı sofrasınıda çok istedin istersen yazı turu atalım bu sefer diyet olursa diğer sefer garanti kahvaltı sofrası olsun yada tam tersi:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
Canım diyet yemekleri de iyi olur:KK56:
Kahvaltı sofrasını istenilirse yaparız yoksa hiç bulaşmayalım ama güzel olurdu:KK31:
yaşamasın :KK30::KK30::KK30::KK9::KK9:

olur bana uyar yanına da kızartma yapar yerim niahahaha :KK52::KK52::KK52:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Canım bir çok yemeği daha hafife cevrilip yapıla bilir :26:benim diyetisyen geçmişim olduğu için yani her türlü yemek yapıla bilinir neden olmasın :KK34:

Diyet yemekleri diyoruz hafif yiyelim artık :KK53::KK19:sen kategoriye uygun davranmışsın bence :KK9:
araştırıcam cnaım :KK12:
Canım diyet yemekleri de iyi olur:KK56:
Kahvaltı sofrasını istenilirse yaparız yoksa hiç bulaşmayalım ama güzel olurdu:KK31:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Canım ben karnıyarığı patlıcanları tepsiye diziyorum üzerine fırça ile yağ sürüyorum sonra fırına inan kızartılmış gibi kızarıyor. sonra iç malzemesini az ile yapıyorum ve içini doldurup pişiriyorum.Çok hafif ve lezzetli oluyor tavsiye ederim:KK34:
İslim kebabını da hep öyle yaparım:KK34:
Diyette olduğum için değil böyle daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum yıllardır böyle yaparım:KK56:

eminim böylede güzel olur ama suda haşlamayıda denemelisin inan çok güzel oluyo

islim kebabınıda böyle yapırdum ama senin tarifin gibi de deneyecem :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

yaşamasın :KK30::KK30::KK30::KK9::KK9:

olur bana uyar yanına da kızartma yapar yerim niahahaha :KK52::KK52::KK52:

Hem yaşamasın diyorsun hem kızartma olsun diyorsun.:KK1:Yaşasın ama biz kilo verelim öyle yaşasın.:KK53:

Evet balkonda ayrı bir güzel biz yazları hep balkonda yaparız:KK56:
:KK60:Benim psikolojik durumum için bu kategoriyi yapmalıyız:KK14::KK60:

Evet Nevoş senin için yapmalıyız.:KK53:Gider havanı atarsın.:KK60:

Kızlar ben kaçtım ustalar yemek bekler hazırlık yapayım görüşürüz :KK16:

Son düzenleme:
eminim böylede güzel olur ama suda haşlamayıda denemelisin inan çok güzel oluyo

islim kebabınıda böyle yapırdum ama senin tarifin gibi de deneyecem :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
Tamam o zaman ben de öyle denerim:KK56::KK19:
Hem yaşamasın diyorsun hem kızartma olsun diyorsun.:KK1:Yaşasın ama biz kilo verelim öyle yaşasın.:KK53:

:KK43:Çok teşekkür ediyorum:KK52::KK52::KK52:

ben sırf yarışmayı düşündüğümden yoksa biliyosun :KK30::KK52::KK52::KK52:

Evet çok uygun oldu:)Ama annem evdeki sarmaları tutuşturdu elime orada yersin diye.Napsam acaba?:KK53:

Ben de bu saydıkların dışında bir şey yemiyorum:KK59:
Hafta sonu yapıyorum sadece bakmakla yetiniyorum:KK30::KK9:

Nevoş öyle ömür mü geçer.:KK53:Haftada bir serbest bana herşey.:KK52:Hem diyetisyenler de öyle demiyor mu.Ben dinlerim arkadaş onları.:KK9:

Ben de dün sarma yaptım:KK56:Benim diyette bulgurlu olunca yiyebiliyorum.Ben de karışık sardım az çok yedim:KK9:

Sen çok dikkat ediyorsun.Ben canım isterse yiyorum valla.Spor yapıyorum sonra.:KK8:

Nevoş öyle ömür mü geçer.:KK53:Haftada bir serbest bana herşey.:KK52:Hem diyetisyenler de öyle demiyor mu.Ben dinlerim arkadaş onları.:KK9:

Orası öyle ama benim tatile gitmeden 2 kilo daha vermem lazım:KK5:Son 2 kilo ve 2 haftam var:KK31:
Sonra korumaya geçeceğim ve annemin yanında nasıl olacak bilmiyorum:KK60:Direnmem gerekecek:KK1::KK9:

X