Patlama noktasındayım

Arkadaşım olay çok net korunursan hamile kalmazsın korunmuyorsan sürpriz değildir.

Daha 10 ayda size evlilik hayatı yaşatmayan Kayınvalide size bir ömür huzur vermez.
Boşan desem boşanmazsın. Yani susup kabulleneceksin.

Ben sizin durumunuza çok üzüldüm. Kaynananıza söylecek lafım yok yüzsüz biri bence. Sizin onunla konuşmanıza gerek yok laftan anlayacağını sanmıyorum. Kaldı ki eşiniz de arkanızda değil size anneme laf ettin diye tepki gösterebilir.
Sizin burda tek yapacağınız eşinizin restine aynı şekilde karşılık vermek. Yada eltiniz gibi cazgırlık yapıp büyük olay çıkaracaksınız. Sessiz kaldığınız için herkes siz hariç evinizde söz sahibi olmuş.
Umarım aileniz arkanızdadır. Çünkü ya boşanacaksınız yada mecburen devam ediceksiniz. Allah yardımcınız olsun.

Daha 21 yaşında koştur koştur evlen, ne meslek var ne bir şey. Altınları boz kocaya ver, Hemen kaynana senle yaşarken ilk aydan hamile kal şimdi de yol yordam iste ? Ben bu ergen gelinleri gerçekten anlayamıyorum. Daha dün düğün oluyor bugün hamile miyim diye konu açıyor ardından yok bana şunu ettiler bunu ettiler diye başlıyorlar. Neden çocuk yaptın diyince de eski konular siliniyormuş biz de salakmışız gibi ay korunurken oldu ya da mucize bebek lafları çıkıyor.

Bu çocuk mevzusunun neredeyse tamamen kadına yıkıldığını ve hamile kalır kalmaz bu artık beni bırakamaz diye kadının basite alındığını kimse öğrenemedi çok şükür.

Valla sorsak ailem arkamda değil, çocuğumu babasız büyütemem, mesleğim yok diye bir sürü bahane sıralarınız o yüzden boşanmayacağınız, boşanma blöfü atsanız kapıya konacağınız evliliklerinizi güdün bir zahmet. Mümkünse korunmayı da öğrenin.

Sizin yanınızda kalan kv dışında bir tane de kp yanında mı var evli olduğu? Millet bi tane ile uğraşmaktan bıkmış sizde iki tane var ne diyelim Allah kolaylık versin.
O kadar gelen diden içinde hamile kalmaya iyi vakit bulabilmişsiniz

Zaten şu evlilige çocuk olmasa şaşırırım size kayinvalideniz kayniniz ile mutluluklar

Polyanna misin sen adam seni çocuğumu secmem kardesimi annemi secerim demis neyi bekliyon neyiii neyiii

Böyle olucağını bilmiyordum hiç birşey başta söylendiği gibi olmadı ki tam tersi oldu herşeyin
Böyle olacağı belliymis zaten size he hi diyip gecistirmisler sizde beklemek görmek yerine hemen hamile kalmayi secmissiniz burada dediginiz gibi beklemediğiniz anda da olmamis önce ki konulariniza bakarak söylüyoruz kendi düşen ağlamaz on gündür gün aşırı iliski yasiyoruz cocuk icin diye konu acmissiniz hayir yani bizi kandirabilirsiniz de kendinizi niye kandırıyorsunuz ki bile bile lades dogaxak cocuklara yazık oluyor o kaynanayla on sene de sen yasar kriz gecirirsin zaten kocan da sende bebekte umrumda degil ailemi seçerim modunda o on sene de de uc cocuk olur Allah nazarlardan saklasin

Size saygi duymayan, sizi "eh gerekiyorsa vazgecerim" yerinde tutan adamlarla nasil aktif seks hayatiniz oldugunu geciyorum. Böyle daha size normal evlilik hayati layik görmegen adamlari ne diye baba yapiyorsunuz hic anlamiyorum. Ya sende sinir krizi gecirip ortaligi ayaga kaldiracaksin ayrilmayi da göze alarak, yada cekeceksin. Baska cikar yolu yok. Annelerine iyi siradan bakici ayarlamis ogullari ve kizi

Başta böyle konuşulmamıştı demişsiniz. Evlenmeden her şey güllük gülüstanlık konuşulur çünkü inanmamak gerek. Diğer eltinizi delirtmiş, kızı bile istemiyor her fırsatta size geri postalıyor baksanıza, belli bu kadın çok da melek değil. Bir de üstüne çocuk yapmışsınız. Lohusalık döneminiz için sabır diliyorum sadece.

tüm altınlarımı durumumuz olmadıkça bozdurdum ki eşim kimseye muhtaç olmasın kimseye söylemedim sahte koydum yerine eşim kimseye kötü görünmesin diye
Süper bir proje. Bu dahiyane fikrin sahibinin böyle bir evlilikte hamile kalmaması şaşırtıcı olurdu. Bir de yerine sahtelerini koyuyormuş eşi kimseye kötü görünmesin diye, vay anam vay, biz de kadın mıyız? Kocaya ikide bir ajda bilezik kitleyen hanımlar utanır mı SANMAM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…