Patlama noktasındayım

E kaynın varmış onunla birlikte kalsınlar işte ne saçma yaa niye insanlara yük oluyosunuz ay çekinmiyolarda nasıl rahat olabiliyorlar bu kadar.

sizce haksız mıyım ne yapmalıyım 7 aylık hamileyim bir çıkar yolu gösterin
Ömrünüz boyunca susmaya alışsanız iyi edersiniz. Siz kendinizi düşünmezseniz kimse sizi düşünmez. Kıyamadım altın bozdurdum demişsiniz onun cevabı üstü kapalı “ailemi seçerim seçim yaptırma bana” olmuş. Ya hakkınızı arayın ya da kendinizi boşu boşuna yıpratmayıp her şeyi sineye çekin. Seçim sizin.

Beni seçim yapmak zorunda bırakma yoksa sonumuz yok mu dedi 10 aydır ailesini kafasının üstünde taşıyan 7 aylık gebe karısına… yazıklsr olsun. Hodrimrydsn derdim ben olsam. Yaşasınlar analarıyla.

Kayınvalidenizi görümcenizi kaynınızı niye suçlu buluyorsunuz anlamadım. Kocanız açık açık beni seçim yaptırmaya zorlama demiş. Bunun ne demek olduğunu anlamadınız mı, biri gidecekse sen gidersin demek bu. Ne annesine ne kardeşine hayırdır diye sormuyor. Ekmeği sadece bize al kalanı cebine koy dediğini eşinize anlatmadınız mı? Anlatsanız da bir şey değişmez gibi çünkü annesi kardeşi kalıyor ve siz de ses edemiyorsunuz. Bana söylenen hiç bir şey olmadı ama ben o çocuğu yapayım sıkıştırayım araya, o da bizle çeksin mi dediniz? Burada her sorunlu evliliği olan hemen, istemeden, kazayla, korunmaya rağmen hamile kalıyor. Çocuğu olmayan hanımlar bir de bu yolları mı deneseniz?

Altın satıp satıp kocanızın eline vermişsiniz, çocuk doğunca en kısa sürede çalışmaya dönün, adama para lazım. Annesine abisine bakıyor garip, yazık parasız kalmasın.

Başkalarının evinde sığıntı gibi yaşamak o da istemiyordur diye düşünüyorum ya. Ya size ya da görümcenize yakın bir muhitte gayette ev tutulabilir yani
Yo bence kv bu durumdan gayet memnun gelin de hizmetini yapıyor oh mis.. ama evi barkı ayrı kv mle çok sıkıntı yaşadım lohusalıkta konu sahibini aynı evde düşünemiyorum yazık walla koca da safını belli etmiş konu sahibi ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek

Yok bizden önce maaşı varmış eşimin abisinde kalıyormuş kaynımda doğru düzgün çalışmıyor ki ev tutmaya güvenemiyorlar ödeyemez yapamazlar diye
Siz evlenince maasi mi kesilmiş
Siz iyi misiniz bunlara nasıl inanıyorsunuz
Cici gelin olmak için bütün tuşlara basmışsınız ama olmamış
Ne demek altin harcayıp yerine sahtesini koymak neymiş kocayı temize cikaracakmis bak o sizi temize çıkarmış güzel oldu mu şimdi kıymetli olurum sandınız gözünde ama adam nankorun önde gideni çıktı ne diyeyim ses etmeyin de kocanızin şanına halel gelmesin

Sen de diyemedin mi ben de normal bir hayatla bu şekilde evli kalmak arasında bir seçim yaparsam sonumuz olur ben de sorgulama kısmına geçtim diye
Hic denir mi adam ilk seneden altin bozan sorumsuzun teki denmesin diye adamın bozduğu altınların yerine sahtesini alıp koyan kadın bunu adama der mi
Mazallah sinirlenir sonra adam Siz neler diyorsunuz

Eşiniz sizin düşüncelerinizi zerre önemsemiyor o yüzden bu şekilde yaşamaya devam edeceksiniz maalesef.. Maddi durumunuz iyiyse ayrı eve çıkarıp masraflarını ödeyebilirsiniz belki

21 yaşındasınız ve bu kadar kaos sizce de fazla değil mi ? Yaşıtız ve inanın bana bu yaşta evlenmek düşünceğim son şey bile olamaz. Eşiniz sert bir dile uyarın bu ne yol geçen hanına dönmüş eviniz sizden önce evsiz miydi bu insanlar ne bu sizde kalma sevdaları anlamadım . Ayy resmen ben bile sinirlendim sonumuzu göremiyorum ne demek eşiniz kaç yaşında ? Çok istiyorsa ailesiyle aynı evde kalmayı neden evlenmiş ? Nedir bu kadınların pısırık ana kuzusu erkeklerden çektiği. Uyarın değişmeyecekse de boşanın ailesiyle mutlu bir şekilde yaşasın

Çok hata dolu bir evlilik ama olan olmuş.

Kayınvalideniz yüzsüz,arsız bir kadın.Dinsizin hakkından imansız gelir.Sinsiliklerine sinsilikle karşılık verin.Eşiniz evde yokken kötü davranın.Tahammül edemediğinizi anlasın.

Eşinizin yanında yapmayın,çünkü kapıya konacak ilk kişi sizsiniz eşiniz için.

Yazık olmuş,bu adama bir bardak çay koymazdım ben.Ama sana sunabileceğim altarnatif bu.

Neyse halime sukredeyim en azindan bende hamile kaldim benimde evime geldiler ama hizmet namina birsey yapmadim hepsinin icinsen gectim. Esimin hergun burnundan getirdim. Canim istedikce aileme gittim.maasimi hep kendim yedim.ben bunlara ragmen kafami indirmedim bastim aileme geldim
.yap secimini yapmassan adam degilsin dedim. Bu arada gelini kayinaikeyle oturmak agir kusur sayiliyor mahkemede haberin olsun.esim simdi kopek gibi pesimde dolaniyor. Ama ben o durumlari coktan gectim. Ama sen hala bitmesin yeterki. Ben kabullenirim kaynida kaynanayida kafasindasin. Muhtemelen cok surundururuler seni. Umarim kisa surede akillanirsin.hasta olursun bu gidisle Allah korusun

Büyük ıhtımal çalışmıyorsundur da.
Aılen arkandadır umarım.
Bunlarla hayat geçmez.
Benim babamın bır kıracısı vardı.
Onun da böyle bır hayatı vardı ve bu arada ıkı çocuk yaptı sonra bosandı.
Barı sız ıyı korunun bır daha çocuk yapmayın.
Sonu ayrılık bu olayların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…