Patavatsız görümcem , dengesiz kaynanam

Tama
Amann uc gunluk dunyada boyle basit seyleremi takiliyosunuz tamam annecim alindigini bilmiyordm de o kizim demezse demesin dunyada sevgi karisliksiz tek sey olmali siz beni dinleyin ayricada git gorumcene kotu olma kimseyle iyi niyetli olll......
tamam annecim desem bitmeyecek ki bu kez de takılacak başka bişey bulqcaklar

Görümcem bu konuyu açmaz .. Gerçekten çok doluyum onlara karşı bu ilk olay değil ona rağmen iyi niyetle davranıyorum ama görülmeyince iyi niyetim o Zaman da öldüresim geliyo böyle oluyo

İnsanin 1 tane annesi olur.
Ben de demiyorum. Demem de.
O da bana kizim demiyor zaten.
Ki konu sahibi gonlu olsun diye demis iyelik ekine takilcagi tutmus.
Boyle insnlar haketmiyor iste biseyi. Bosuna efor sarfetmemek lazm
Evet yok annem derim hiç sıkıntı yok ama o da yetmeyecek ki yetse

Aynen psikoloğa gidiyorum onlar marşlar kişilik egodan beslenen insanlar dolayısıyla sen onların egosunu tatmin etmek zorunda değilsin Dedi

Evet
bendeki kaynanan annem demek hiccccccccc aklıma gelmez annem püffffffff en güzeli kaynanan o bana gelin diyoya anne adını haketmiyo bile zaten benim annem degil banane
Ben de buna sinir oluyorum .. Bu yüzden onlar için bişey yapasım gelmiyo

Kizi oglu tenezzul edip birakmamis istedigi yere gelini birakalim diyor bunlardaki kafa n m harfinde.

Gorumcenizede gidip tepki gosterecekseniz gitmeyin bu onu onemsediginiz anlamina gelir.Gidersenizde normal davranin.
Gitmedim Can'ım gitmek istemediği için Aramızda küslük olur mu hayır olmaz normal davranırım

Doğru
doğru demiş ana gibi yar yok gerçekten

yok konuşulacak insan değil o konuşsan anlamaz

bence çok ama çok abartmışsınız, kadın size kızmamış etmemiş, gülerek söylemiş, siz de amann ne bileyim anne öyle söyleyiverdim deseniz olur biterdi, böyle küçük sitemleri kendi ailemiz yapmıyor mu sanki eş annesi yapınca kıyamet kopuyor. ne kadar uzun uzun açıklama yapmışsınız kadına, büyük ihtimalle nereden söyledim demiştir.

valla kusura bakmayın ama bana sanki çok abartmışsınız gibi geldi.

Görümcem bu konuyu açmaz .. Gerçekten çok doluyum onlara karşı bu ilk olay değil ona rağmen iyi niyetle davranıyorum ama görülmeyince iyi niyetim o Zaman da öldüresim geliyo böyle oluyo
O açmazsa dediğini yapma. Zaten laf sokman değil amaç.Onlar dedi diye yaparsan sıradaki diyeceklerinin de önünü açmış olursun. İnsanların hayatına müdahale edilir sosyaliz tek başımıza yaşamıyoruz bu hayatta elbette uyum sağlanması için insanlara tavsiyede müdahalede bulunulur ama böyle hassas konularda yardımcı olunur emredilmez.

Bu konu ilk kez değil kv daha öncede bunu bi kaç kez yaptı o zaman bende gülerek cevap verdim ama ben onun için bişey söylerken onu görmeyip laf söylemesi ki iyi niyetli olmadığına eminim buna üzüldüm ve millet için de bende patladım iyi oldu Bi da ağzını açıp böyle bişey diyemez böyle Bi tepki vermeseydim bunun önünü alamazdım.. Kv bana şekil vermeye çalışıyo istemediği özellikleimi kendince törpülemeye çalışıyo ama ben buyum çocuk değilim .. Onların yüzünden psikoloji im bozuldu evlendiğimden beri bir gün yüzüm gülmedi

İş
bir konu ile alakalı bence bi insana bir kez bişey söylenir 100 kez söylenmez o zaman iyi niyet olmuyo . Görümcemi hiç sevmiyorum .

bu kadar sizin priskolijinizi bozuyorlarsa daha az görüşün, çokta takılmayın her söze dediğim gibi kendi annnelerimiz kendi kardeşlerimiz de neler diyr belki kat kat fazlasını diyorlar ama iyi niyetli bakıp onlara gönül koymuyoruz. siz de elinizden geldiğince az umursayın, deyim yerindeyse "he he" diyin geçin. canınıza yazık.

İş

bir konu ile alakalı bence bi insana bir kez bişey söylenir 100 kez söylenmez o zaman iyi niyet olmuyo . Görümcemi hiç sevmiyorum .
Nedense sevilmiyorlar:))) hem gelin hem de görümce yim. Ne desem bilemedim :) şaka bi yana cidden hayatına yön verdirmemen çok iyi. Tercihlerini yaşa iyi niyetinden de ödün verme sakın bu arada. Tercihlerin dışındaki konularda fikir alırsın ... ben de diyemiyorum anne diye. Sevmedipimden değil kv yi sadece kimseyi kimsenin yerine koyamadığımdan. Napim değişmez de bu saatten sonra bu huy.

Aynen psikoloğa gidiyorum onlar marşlar kişilik egodan beslenen insanlar dolayısıyla sen onların egosunu tatmin etmek zorunda değilsin Dedi
Evehttp://pin.it/i_lguCw
Benim kv de eylül ayında 1 saat telefonda bana ağzına geleni saydı tabi eşim hakkında ileri geri konuştu , eşime konuştuklarını anlattım ve tek kelime ile senin annen benim sağlıgımdan daha kıymetli daha önemli degil bundan sonra aramam dedim ve aramıyorum ,eşim telefoda konuşurken beni sorup telefona istiyor . Zaten allah razı olsun eşimden ailesinden evliligimizi korumak için tavrını koydu . İlk evliliginde bu sebepler yüzünden bitmiş bunun farkında oldugu için uzak tutuyor ailesini .
Herşey eş te bitiyor arkadaşım,

Ö

Valla eşim öyle değil anneci .. Ailesi ona göre mükemmel eksiklerini pek göremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…