tamam annecim desem bitmeyecek ki bu kez de takılacak başka bişey bulqcaklarAmann uc gunluk dunyada boyle basit seyleremi takiliyosunuz tamam annecim alindigini bilmiyordm de o kizim demezse demesin dunyada sevgi karisliksiz tek sey olmali siz beni dinleyin ayricada git gorumcene kotu olma kimseyle iyi niyetli olll......
Görümcem bu konuyu açmaz .. Gerçekten çok doluyum onlara karşı bu ilk olay değil ona rağmen iyi niyetle davranıyorum ama görülmeyince iyi niyetim o Zaman da öldüresim geliyo böyle oluyoGörümcen bu konuyu açana kadar hiç bişey olmamış gibi davran. Açınca da anneden nasıl bahseceğime karar verme yetkisi sadece bende dersin:) ve şunu farkettim ki ya çok gerginsin ya da onlara karşı kendini çaresiz güçsüz hissediyorsun.
Takmamak istiyorummmmSinirlenmekte haklisin o an icin ama abartmissin takma bu kadarrr bosver bende omrumu bunlarla yedim bitirdim
Evet yok annem derim hiç sıkıntı yok ama o da yetmeyecek ki yetseİnsanin 1 tane annesi olur.
Ben de demiyorum. Demem de.
O da bana kizim demiyor zaten.
Ki konu sahibi gonlu olsun diye demis iyelik ekine takilcagi tutmus.
Boyle insnlar haketmiyor iste biseyi. Bosuna efor sarfetmemek lazm
Aynen psikoloğa gidiyorum onlar marşlar kişilik egodan beslenen insanlar dolayısıyla sen onların egosunu tatmin etmek zorunda değilsin DediBu konuyu hiç haz etmiyorum vallahi , niye anne yada annem demek zorundayız ki , ne beni doğurdu nede üstümde bir gram hakkı var . Sadece oğlu ile evlendim o kadar . Bende kv x anne diyorum buna şükür etsinler .
Bu eş enne , baba deme gelenegide bizde var ne gerek var , insan sonradan başkasına anne baba demeye zorlanıyor .
Bide bunu böyle egolu insanlar iyice sorun yapıyor sırf gelini huzursuz etsinler yeter .
bendeki kaynanan annem demek hiccccccccc aklıma gelmez annem püffffffff en güzeli kaynanan o bana gelin diyoya anne adını haketmiyo bile zaten benim annem degil banane
Ben de buna sinir oluyorum .. Bu yüzden onlar için bişey yapasım gelmiyoNormalde ne olur diyiverin anne derdim. Çünkü bu kadarcık şeylerden insanları kırmayı da doğru bulmuyorum şu kadarcık şeyi söyleyince mutlu oluyorlarsa birini bu şekilde mutlu etmenin de güzel olduğunu düşünüyorum.
Ama kendi oğlu bırakamam derken gelini hadi bırakalım ne olacak ki diyince, burda yapılan güzelliğe değil de ısrarla bir sözcüğe takılan kadında ben iyi niyet göremem. Laf çarptıran kendisinin hoşlanmadığı kayınvalide tayfasına benzeten görümceden de hazzetmedim. Bu insanları da mutlu edin kırmayın diyemeyeeğim. İşi inada bindirmenin anlamı yok. Tamam hoş olur söylense de söylenmiyor diye olay çıkarmanın çirkinleşmenin alemi yok. Beni bile sinir ettiler.
Gitmedim Can'ım gitmek istemediği için Aramızda küslük olur mu hayır olmaz normal davranırımKizi oglu tenezzul edip birakmamis istedigi yere gelini birakalim diyor bunlardaki kafa n m harfinde.
Gorumcenizede gidip tepki gosterecekseniz gitmeyin bu onu onemsediginiz anlamina gelir.Gidersenizde normal davranin.
doğru demiş ana gibi yar yok gerçektenKesinlikle katılıyorum.
Çok yakın bir arkadaşım var kısa bir dönem babaannesiyle yaşadılar.O ara Arkadaşım sık sık annesiyle atışırmış. Genellikle evin düzeniyle ilgili eften püften konulardan çıkan bu tartışmalarda annesine bağırırmış. Bi gün babaannesi demiş ki, bağırma annene. Bi gün evlendiğinde kv sana canım kızım derken bile içinden ah şimdi annem olsa da bana bağırsa dersin.
Babaanne çok yaşlı ve o yaştaki bir kadının anne sevgisini böyle ifade etmesi beni çok etkilemişti.
Nitekim bende de durum babaannenin dediği gibi oldu.
Dert arıyorlar işte kendilerine sorun arıyorlar .. Kendisi dese tamam dşyecem deKadındaki soruna bir bak kıytırık bir "m" ye takılmış
yok konuşulacak insan değil o konuşsan anlamazBence gidin böyle birşey yüzünden köprüleri atmak uygun değil. Bir an sinir gelmiş soylenmissiniz ve bitmiş. Gidin görümcenizle de konuşun bak alınıyorum beni uyarıp durma diye. Sen uyarınca ben yapacak değilim diye konuşun. Anlaşılan tatlıya bağlamaya çalışıyor alttan alacaktır.
Olmaz kusluk onlarin kusme gibi bir luksu yok hatalilar.Gitmedim Can'ım gitmek istemediği için Aramızda küslük olur mu hayır olmaz normal davranırım
O açmazsa dediğini yapma. Zaten laf sokman değil amaç.Onlar dedi diye yaparsan sıradaki diyeceklerinin de önünü açmış olursun. İnsanların hayatına müdahale edilir sosyaliz tek başımıza yaşamıyoruz bu hayatta elbette uyum sağlanması için insanlara tavsiyede müdahalede bulunulur ama böyle hassas konularda yardımcı olunur emredilmez.Görümcem bu konuyu açmaz .. Gerçekten çok doluyum onlara karşı bu ilk olay değil ona rağmen iyi niyetle davranıyorum ama görülmeyince iyi niyetim o Zaman da öldüresim geliyo böyle oluyo
Bu konu ilk kez değil kv daha öncede bunu bi kaç kez yaptı o zaman bende gülerek cevap verdim ama ben onun için bişey söylerken onu görmeyip laf söylemesi ki iyi niyetli olmadığına eminim buna üzüldüm ve millet için de bende patladım iyi oldu Bi da ağzını açıp böyle bişey diyemez böyle Bi tepki vermeseydim bunun önünü alamazdım.. Kv bana şekil vermeye çalışıyo istemediği özellikleimi kendince törpülemeye çalışıyo ama ben buyum çocuk değilim .. Onların yüzünden psikoloji im bozuldu evlendiğimden beri bir gün yüzüm gülmedibence çok ama çok abartmışsınız, kadın size kızmamış etmemiş, gülerek söylemiş, siz de amann ne bileyim anne öyle söyleyiverdim deseniz olur biterdi, böyle küçük sitemleri kendi ailemiz yapmıyor mu sanki eş annesi yapınca kıyamet kopuyor. ne kadar uzun uzun açıklama yapmışsınız kadına, büyük ihtimalle nereden söyledim demiştir.
valla kusura bakmayın ama bana sanki çok abartmışsınız gibi geldi.
bir konu ile alakalı bence bi insana bir kez bişey söylenir 100 kez söylenmez o zaman iyi niyet olmuyo . Görümcemi hiç sevmiyorum .O açmazsa dediğini yapma. Zaten laf sokman değil amaç.Onlar dedi diye yaparsan sıradaki diyeceklerinin de önünü açmış olursun. İnsanların hayatına müdahale edilir sosyaliz tek başımıza yaşamıyoruz bu hayatta elbette uyum sağlanması için insanlara tavsiyede müdahalede bulunulur ama böyle hassas konularda yardımcı olunur emredilmez.
Bu konu ilk kez değil kv daha öncede bunu bi kaç kez yaptı o zaman bende gülerek cevap verdim ama ben onun için bişey söylerken onu görmeyip laf söylemesi ki iyi niyetli olmadığına eminim buna üzüldüm ve millet için de bende patladım iyi oldu Bi da ağzını açıp böyle bişey diyemez böyle Bi tepki vermeseydim bunun önünü alamazdım.. Kv bana şekil vermeye çalışıyo istemediği özellikleimi kendince törpülemeye çalışıyo ama ben buyum çocuk değilim .. Onların yüzünden psikoloji im bozuldu evlendiğimden beri bir gün yüzüm gülmedi
Nedense sevilmiyorlar:))) hem gelin hem de görümce yim. Ne desem bilemedim :) şaka bi yana cidden hayatına yön verdirmemen çok iyi. Tercihlerini yaşa iyi niyetinden de ödün verme sakın bu arada. Tercihlerin dışındaki konularda fikir alırsın ... ben de diyemiyorum anne diye. Sevmedipimden değil kv yi sadece kimseyi kimsenin yerine koyamadığımdan. Napim değişmez de bu saatten sonra bu huy.İş
bir konu ile alakalı bence bi insana bir kez bişey söylenir 100 kez söylenmez o zaman iyi niyet olmuyo . Görümcemi hiç sevmiyorum .
Evehttp://pin.it/i_lguCwAynen psikoloğa gidiyorum onlar marşlar kişilik egodan beslenen insanlar dolayısıyla sen onların egosunu tatmin etmek zorunda değilsin Dedi
bu kadar sizin priskolijinizi bozuyorlarsa daha az görüşün, çokta takılmayın her söze dediğim gibi kendi annnelerimiz kendi kardeşlerimiz de neler diyr belki kat kat fazlasını diyorlar ama iyi niyetli bakıp onlara gönül koymuyoruz. siz de elinizden geldiğince az umursayın, deyim yerindeyse "he he" diyin geçin. canınıza yazık.[/QUOTÇ öyle yapıyorum zaten ilk evliliğin başlarına göre daha sınırlarım var en azından. Umursamamaj istiyorum . Takmamak istiyorum ama zamanla psikologla çalışıyoruz bunun üzerinde bakalım
Valla eşim öyle değil anneci .. Ailesi ona göre mükemmel eksiklerini pek göremezEvehttp://pin.it/i_lguCw
Benim kv de eylül ayında 1 saat telefonda bana ağzına geleni saydı tabi eşim hakkında ileri geri konuştu , eşime konuştuklarını anlattım ve tek kelime ile senin annen benim sağlıgımdan daha kıymetli daha önemli degil bundan sonra aramam dedim ve aramıyorum ,eşim telefoda konuşurken beni sorup telefona istiyor . Zaten allah razı olsun eşimden ailesinden evliligimizi korumak için tavrını koydu . İlk evliliginde bu sebepler yüzünden bitmiş bunun farkında oldugu için uzak tutuyor ailesini .
Herşey eş te bitiyor arkadaşım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?