Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ifadeler hoş değil gerçekten..büyütülecek bir şey değil haklılık payınız olsa da şu kelamlarla sizin de çok masum olmadığınızı düşünüyorum. "kv dengesizi, beyinsiz kızı" ifadeleri hiç hoş değil. bu ağır lafları söyleyecek kadar büyük bir olay göremedim. benim hakkımda internette böyle konuşan bir yakınım olsa çok kırılırdım.
Yanlız değilmişim doğru düzgün bişey anlamadım ben de gereksiz uzatmış konuyuAy okumaya calistim ama anlamadim.
Gorumce kirk demis gelin demis vs dediginden snrasi buyuk bi kara delik bende.
görümcem ve kv demden bıktımmmmmmm...
Pazar günü Mevlüt'e gittik ordan çıkışta kv eski evine gitmek istedi işi vardı eşim götürmek istemedi ablasına Dedi sen götür ablası da işim var Dedi ben de eşime biz götürelim anneni ne olcak 5 dk bırakır ordan geçeriz dedim gayet iyi niyetle ordan kv dengesizi Annen değil Annemi diyeceksin Dedi gülerek . Bende ne farkeder ne demek istediğimi anlamadın mı dedim ordan beyinsiz kızı da diyor ki bu da kayınvalidemin furyasından ona kırk kere gelin deme bana diyorum bana gelin diyo Dedi .. O kadını o an öldürmek istedim gerçekten .. (daha öncede ben Bi konudan bahsederken annen demiştim görümcemin yanında kv yokken görümcem düzeltmeye çalışmıştı. Sallamamıştım. Duymamazlıktan gelip konuşmama devam etmiştim. Çünkü bana kv ile ilgili öğüt verecek en son insan kendisin kv sine Nasıl davrandığını çok iyi biliyorum )
arabaya giderken kv kişisi yanıma yaklaştı bişey söyleyecekken sus dedim anne sus beni aşırı üzüyorsun sen benim davranışlarındaki samimiyetimi görmüyorsun da bunamı takılıyorsun herkesin içinde söylediğin laf değil sevda abla da daha öncede söyledi böyle bişey dedim bu kadar zamandır birlikteyiz sizin benim samimiyetime inancınız yok mu dedim Sen bana kızım mı diyorsun sanki benden bahsederken gelin diyorsun geline de gelin diyorsun gelin de yanım da diyorsun mesela dedim ya da ismimi söylüyorsun ben hiç bi zaman alındım mı lafını yaptım mı dedim .. Ben senden bahsederken sanki kaynana diye bahsediyorum ya da Semra teyze diyorum , alışkanlık öyle geliştiği için öyle söyledim senin benim niyetime bakman lazım dedim .
. Bu kadar şey söyledim çünkü kv daha önceden de kaç kez beni böyle annem de diye düzeltmeye çalıştı .. Annem derim tamam da benim de Bi annem var bana soruyorlar Bi konu olduğunda hangi annen Semra annem ya da gülsen annem diyorum ki o Semra annem demem den de rahatsız... Ona da bunu söyledim kendi annemden bahsederken de böyle diyorum dedim ... Kötü oldu buna mı takıldın kimsenin sana kötü niyeti yok bilmem ne bişeyler Dedi sinirden hatırlamıyorum.. Şimdi görümcem kahvaltıya çağırmış bizi gitmicem şeytan görsün yüzünü.. Öyle işte iyi yapmışmıyım doğru tepki vermişmiyim .yoksa abartmışmıyım kızlar . Görümcem sürekli böyle laf sokucu ağZından çıkanları bilmez ona Nasıl davranmalıyım ..
Valla 8.5 yillik evliyim daha kayinvalideme anne demedim.
Benim kv alinmadiysa sizinkinin hic alinmamasi lazim cunku ortada alinacak bir sey yok.
neden anne demediniz merak ettimIstedigi kadar sorun olsun icimden gelmeyen bir seyi zorla yapamam ben.
Ki bizimkiler de asiri gelenekci ve tutucu insanlar. Ona ragmen demedim ve demem.
Ama siz zaten anne diye hitap ediyorsunuz. Annem de deseniz olur. Yine de kv yi haksiz buldum. Abartacak bir sey degil.
Yalnız söylemek var ,söylemek var :) üslup çok önemli ..laf sokulunca o kadar da alttan alamıyor insan .Görümceniz çok çok kötü bir şey dememiş ki şeytan görsün yüzünü diyecek kadar büyütülecek bir mevzu değil yani. Sadece sen annemi annen gibi görüp anne demiyorsun, kaynanamda beni kızı olarak görmüyor gelin diyor ben de bozuluyorum demiş demek ki anne demeni istiyorlar. Tamam bir ortamdayken karışmasın diye isimleri ekleyebiirsiniz ama beraberken annemi diyebilirsiniz. Görüşmeyi kesip kahvaltıya gitmeyecek kadar bir şey yok ortada Eşiniz mesela annenize annem diyor mu yoksa hitap ederken ismiyle mi diyor, annen mi diyor bu da önemli.
10 yıllık evliyim demedim
Eşim de demez anne vs benimkilere
Bir gün kendi annem bir şey sesi anlayamadım annen diyor sonra anladım haaa dedim x in annesi yani eşimin adını söyledim
Eşimle konuşurken de annen derin görümcemle konuşurken de Kv yanımda ise de fark etmez
Bir de insan kendi annesine adı ile x annem demez ki hadi Kv ye de ama kendi annene nasıl X anne diyeceksin anne işte o
neden anne demediniz merak ettim
Ben kayınvalideme annecim derim, çünkü anne diyemem, anne benim kendi annem :) KV yanımızdayken de eşime hep annen derim hiç annem demedim. Bir kaç kez eşimin teyzesi annen nasıl diye sorunca ben hep bilerek kendi annemi anlattım, o da yok yok KV diye düzeltiyordu anladı yani artık annemin kendi annem olduğunu. Hatta KV bende şuan, dün misafirlerim vardı, arkadaşlarıma KV nin yanında hep KV şöyle yemek yapar, KV me sorun anlatsın gibi konuştum hiçbir şey demedi. Diyemez de . anne değil çünkü, KV :) ki Eşim de benim anneme öyle annem annem demez. Kimsenin de öyle bir beklentisi yok. Şu KV Ler ne kadar gereksiz şeylere merak sarıyorlar. Görümcenize de gitmemezlik yapmayın bence ama soğuk durun. Muhabbet etmeyin, gidin yiyin için kalkın :)))
X xDerinMavix Kendi anneme anne dediğim için KV ye diyemiyorum :) annecim demenin benim için elma, armut demeyle hiçbir farkı yok