Patavatsız görümcem , dengesiz kaynanam

Huysuz kayınvalide görümce sendromu..Benim ayaklarım gitmezdi sanırım

bu ifadeler hoş değil gerçekten..

yahu ne kadar çok gereksiz şeyi ve gereksiz durumları kafanıza takıyorsunuz. yaa bi boşversene, bi rahat bi relax. Kayınvaliden kasıyo da görümcen bayıyo. İyi de senin sorunun değil ki hııı de hıhı de bi de bi gülümseme sallandır dön yürü git. O kalsın öylece " beni bi tarafına sallamadı" diye. Sen neden onları ve gereksiz sözlerini kafanda taşıyorsun ki sürekli.

Valla 8.5 yillik evliyim daha kayinvalideme anne demedim.
Benim kv alinmadiysa sizinkinin hic alinmamasi lazim cunku ortada alinacak bir sey yok.

10 yıllık evliyim demedim

Eşim de demez anne vs benimkilere

Bir gün kendi annem bir şey sesi anlayamadım annen diyor sonra anladım haaa dedim x in annesi yani eşimin adını söyledim

Eşimle konuşurken de annen derin görümcemle konuşurken de Kv yanımda ise de fark etmez

Bir de insan kendi annesine adı ile x annem demez ki hadi Kv ye de ama kendi annene nasıl X anne diyeceksin anne işte o

neden anne demediniz merak ettim

Ben 15 yildir bir kere anne dememiş insanım benim kendi annem varken başkasına anne diyemiyorum napim kayinvaldeniz anne dediginize şükretsin

Gorusurken anne diyemiyordum.

Sebebide su annelik sevgisi goremedim
Hic kizim demedi ve bana yasattigi kotuluklerden sebep cok mecbur kalmadikca anne hic demedim.

Esime beni surekli sikayet ediyordu bana anne demiyor diye
Esim 1-2defa baski yapti diceksin diye
demedim daha dogrusu ona anne lafi agzimdan cikmiyordu yani zorlasamda olmuyordu.

Esimde anneme anne diyemiyor yani diyemiyorum diyor bende bunu kullandim.
Ki annem hic takilmaz anne demis dememis pek umrunda diil.

Suan kim anne der napar hic bilmiyorum
Gorusmuyorum Allahim huzur varmis, hayat varmis, rahat varmis.

Yalnız söylemek var ,söylemek var :) üslup çok önemli ..laf sokulunca o kadar da alttan alamıyor insan .

Evet kv icin annen denildiginde ben de bir duraksiyorum kimden bahsediyor diye :))

3 yıllık evliyim toplam 6 senedir tanışıyoruz. annen baban derim konuşurken
Annesine de siz derim

Benim için çoooook zor. Eşim de söylemez. Kv de annem de hiç bunu dert etmedi şimdiye kadar.
Çok gereksiz tartışmalar. Konu sahibi hAklısın bence ama boşverip he he deyip geçilecek bir konu

Sen zaten düşüncelerini güzelce dile getirmişsin.
Ayrıca haklı gördüm seni.
Sonucta ha Anneni demişsinhaa Annemi yani art niyetli bakmışlar olaya.

Ben kayınvalideme annecim derim, çünkü anne diyemem, anne benim kendi annem :) KV yanımızdayken de eşime hep annen derim hiç annem demedim. Bir kaç kez eşimin teyzesi annen nasıl diye sorunca ben hep bilerek kendi annemi anlattım, o da yok yok KV diye düzeltiyordu anladı yani artık annemin kendi annem olduğunu. Hatta KV bende şuan, dün misafirlerim vardı, arkadaşlarıma KV nin yanında hep KV şöyle yemek yapar, KV me sorun anlatsın gibi konuştum hiçbir şey demedi. Diyemez de . anne değil çünkü, KV :) ki Eşim de benim anneme öyle annem annem demez. Kimsenin de öyle bir beklentisi yok. Şu KV Ler ne kadar gereksiz şeylere merak sarıyorlar. Görümcenize de gitmemezlik yapmayın bence ama soğuk durun. Muhabbet etmeyin, gidin yiyin için kalkın :)))

Annecim demek daha zor degil mi?
Anne bile demezken annecim hic diyemezdim :)

Basit dusunen insan isi bunlar. Anne dedi annem dedi..Ne derse desin iste ne buyutuyorsun. Saygisa kusur etmiyorsa bitmistir. Herkesin 1 annesi var ki bu kadin pekte anne gibi davranmiyormus zaten. Agziniza saglik cok guzel demissiniz

X xDerinMavix Kendi anneme anne dediğim için KV ye diyemiyorum :) annecim demenin benim için elma, armut demeyle hiçbir farkı yok

Buna mi takilmislar ikinci paragrafta kV kişisi demişsin ya ondan bahsederken bundan sonra yüzüne de öyle de o zaman görür nasıl oluyormus hey allahim ya çok güzel tepki vermişsin hiç de abartılı degil

Çok abartmışsınız gerçekten siz hitap ederken hep böyle manasız davranıyorsanız onlarda sizi uyarmak istemişlerdir . Bir de görümcenize karşı ne kadar samimiyetsiz ve tahammülsüzsünüz kadın birşey dememiş ki empati yapın diye örnek vermiş ama anlaşılan eşinizin ailesine karşı samimiyetsiz ve sevgisiz siniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…