Patavatsız görümcem , dengesiz kaynanam

valla bende eşimle konusurken annen yada baban derim. çünki karısıyo. canım annemler gelcek aksama yemeğe diyorum . eşim akşam bı bakıyo kayınaldemler ede. ee hanı senınkıler gelcektı diyo bu defa o yuzdn kara aldık senın annen baban dıye konuscaz. ayy alla canları nasıl ıstıyosa oyle anlıyolar. valla telefon da hangı annendesın dıye soran olursa kendi annemdeyım yada kayınvaldemdeyım dıyorum tamm aramız cok ıyı falanda o kadardrda anam aşşağı anam yukarı dıyemem. bir keresınde annem dedıkı ramazan baban ( kendı babacım olur. ) noluyo dedım ya ne ramazan babası dırek baban de kayınpederımede kayınpederın de.

kardeşimin 3 senelik eşi
anneme hala teyze der
annemin gıkı çıkmaz
aman banane der annem :)

ben olsam bundan snr kv deme siz diye hitap ederim

7 yıllık evliyim daha bir kez demedim demeyide düşünmüyorum

Dediğiniz çok doğru.
Bir insanın samimiyetini niyetini biliyorsanız hitaplara çok da takılmamak gerek.
Gereken cevabı yerinde ve güzelce vermişsiniz.
Bence görümcenize de gidin ve gerekeni ona da söyleyin.
Kırıldığınızı bilsin.
Sustukça insanın üzerine geliyorlar çünkü.

Cevabını iyi vermişsin madem senden annem demeni bekliyor senin de dediğin gibi o da sana kızım diye hitap etsin

Görümceniz çok çok kötü bir şey dememiş ki şeytan görsün yüzünü diyecek kadar büyütülecek bir mevzu değil yani. Sadece sen annemi annen gibi görüp anne demiyorsun, kaynanamda beni kızı olarak görmüyor gelin diyor ben de bozuluyorum demiş demek ki anne demeni istiyorlar. Tamam bir ortamdayken karışmasın diye isimleri ekleyebiirsiniz ama beraberken annemi diyebilirsiniz. Görüşmeyi kesip kahvaltıya gitmeyecek kadar bir şey yok ortada Eşiniz mesela annenize annem diyor mu yoksa hitap ederken ismiyle mi diyor, annen mi diyor bu da önemli.

Nefret ediyorum türklerin bu tür adetlelerine, geleneklerine, göreneklerine....

Ben de kv ye anne demek istemiyorum. Sen kocamın annesisin benim değil demek geliyor ama koca var ortada diyemiyorum. Bu yabancı millete ne çok özeniyorum. Sadece ismiyle hitap ediyorlar ne güzel. Evlenince de karışmıyorlar.

Biz de öyle mi? Kp bir der, kv iki der, görümce üç, elti dört der. Çeneler susmaz. İlla girip karışacaklar. Miğdemi bulandırıyor bu tip insanlar.

Ayrıca eşimin annesini neden anne gibi görecek mişim? Beni mi doğurdu büyüttü. Oğlu diyor ya yetmiyor. İlla başkasının doğurup büyüttüğü de diyecek. İllallahhh ediyorum.

gayet iyi yapıp derdini anlatmışsın. görümcene bugün gitmesen bile küslük yapma boşver.
bana da zorla anne baba dedirtmişlerdi hala içimden gelmez çünkü sevmiyorum

Aynen öyle karışıyo Cidde'n benimde başıma geldi

Cahillik başka bişey değil

El
eşim annen baban der kayın peder der .. Normal de zaten anne diyorum. Birine bahsederken Semra annem de diyorum mesela .. Görümceme kızma sebebim şu kendisi kv benim yanımda hakaretler yağdırmış insan bu yüzden bana kendi çok iyi gelin miş de ben kötüymüşüm eksikmişim gibi laf söylemesini hazmedemiyorum

aranizda baska büyük sorunlar yoksa cok gereksiz bir tartisma olmus bana göre.ne var annem deseniz.bilerek demediginizi düşünüp alinmis olabilir.zaten gülerek espriyle karisik cevap vermis.surat asip oturmamis.demek zorunda degilsin felan diyenler var.desen ne olur?.maksat gönul almak.anne demeyle anneniz olmayacagini oda biliyordur.anlamiyorum gercekten hayatimda baba kelimesini hic kullanmadim.kayinpederime baba dedim.ne oldu biryerim mi eksildi?.biraz anlayis herseyi cözer.illaki icimden gelmiyor diyorsaniz demeyin zaten.bu zamanda kimsenin icinden ortami yumusatacak birsey yapmak gelmiyor..

Siz kv ye derdinizi güzelce anlatmışsınız görümcede kendine pay çıkarmışki kahvaltıya çağırmış aynı şeyi tekrar ederse bu konuşmayı birebir onada yapın ama şimdi kahvaltıya gitmeyecek bir durum yok gibi

Ya
tek sorun bu değil sürekli bir memnuniyetsizlik var yetemiyorım onların beklentilerine ben annem babam diyorum zaten es kaxa eşimle konuşurken annen ya da Semra annem dediğimde bunun lafının yapılmsı

büyütülecek bir şey değil haklılık payınız olsa da şu kelamlardan dolayı sizin de çok masum olmadığınızı düşünüyorum: "kv dengesizi, beyinsiz kızı..." ifadeleri hiç hoş değil. bu ağır lafları söyleyecek kadar büyük bir olay göremedim. benim hakkımda internette böyle konuşan bir yakınım olsa çok kırılırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…