Çorbalar Patatesli ve Şehriyeli Yoğurt Çorbası - Sütaş Sponsorluğunda

Lezzetini tahmin edebiliyorum hatta kokusu burnuma geldi.Havaların hala ısınmadığı şu günlerde içimizi ısıtacak bir çorba daha.Ellerinize sağlık ve bol şanslar..

Ellerine sağlık canım.Tarifin ayrı güzel,sunumun ayrı güzel.Tabakların ,çiçeğin ,kaşığın uyum içerisinde cıvıl cıvıl.Yarışmada başarılar dilerim

Ellerine sağlık canım.Tarifin ayrı güzel,sunumun ayrı güzel.Tabakların ,çiçeğin ,kaşığın uyum içerisinde cıvıl cıvıl.Yarışmada başarılar dilerim
Tesekkur ederimm kiyafetlerime baksan hepsi koyu renkler siyah agirlikli ama nedense sofralarim evim boyle rengarenk

Tesekkur ederimm kiyafetlerime baksan hepsi koyu renkler siyah agirlikli ama nedense sofralarim evim boyle rengarenk
Evet kahvaltı sofran da öyleydi,bayağı zevklisin canım.Bahar geldi,kıyafetlerin az da olsa rengarenk olur herhalde.Yoksa kilon var da o yüzden mi koyu renk?.Ben de eteklerim koyu renktir ama üst taraf rengarenk olduğu olur

kilo mu nerdeee almaya calısıyorum hatta yaslandıgımı hissediyom heralde cıvıl cıvıl olamıyom

Elinize sağlık, şehriye çorbasını çok severim Bu şekilde hiç denememiştim.
Çok besleyici ve lezzetli görünüyor Mutlaka deneyeceğim. Yarışmada başarılar

baktım babamda acıkmıştı 1 tabakta ona içirdim :))

kabak koymadım ben onun yerine 1 büyük boy patates rendeledim :)
içerkende bolca limon sıktım :)

ooo miss gibi valla babanda begendimi ay canımı cektirdin ya bide limonlu falan tekrar yapasım geldi g

buyur gel :)) içtiğine göre beğendi sanırım beğenmese içmezdi babam brde ekmek istedi yanına
ooo ekmek istediyse tamamdır bende oyle ekmek yersem yanında cok sevdigimdendir demekki sende guzel yapmıssın ama sadece tarifle olmuyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…