Hoşgeldin canım nasıl oldun
Nevoşum müzmin hastayım iyileşemiyorumnasıl bir hastalığa çettıysam bir yerim iyileşiyo bir yerim başlıyor bugün kulaklar bir garip mesela sürekli uçaktan yeni inmiş gibiyim
Sen nasılsın nasıl gidiyo yarışma daha bakamadım ben tariflere
Canım çok geçmiş olsunBu hastalık çabuk geçmiyor geçen ay ben de geçirdim Yatmayı hiç sevmem 1 hafta yattım Sen de dinlen canım yemene dikkat et
Yarışma katılım çok güzel 12 tarif oldu
Ama yarışmacılarımız yemeklerini yaptılar kenara çekildilerGelip sohbet etmiyorlarEki Görüntüle 983669 Nereye kime şikayet edeyim
Evet ya geçmiyorben geçtim yatmaktan kendimi hasta hissetmekten bile nefret ederim sen düşün halimi birde 4 gün sonra sınava giricem derste çalışamadım bu halde
Onun içinde ben varım iştebak en iyisi ben yarışmacı temsilcisi olayım ve sadece sohbetlere katılayım ne dersin
Ben de öyleyim canım ama halin olmayınca mecbur yatıyorsunAyyy çok fena Allah yardımcın olsun herşeyde bir hayır vardır
Tamam kabul ediyorum belki laf arasında kaynayıp kendini yarışmadan bulursun
Umudumu kaybetmiycem diyorsunŞu sınavdan geçeyim hayırlısı ile kategoriyide gözüm keserse o sevinçle bir çılgınlık yapabilirim
İnşaallah sınavın iyi geçer canımKategori önemli değil
Sağol canımgün ikramlıkları şimdi olaydı iyiydi sınavdan sonra birkaç gün misafir ağırlamayı planlıyorum
Canım bu patatesli
İnşaallah öyle olur
Canım çok geçmiş olsunBu hastalık çabuk geçmiyor geçen ay ben de geçirdim Yatmayı hiç sevmem 1 hafta yattım Sen de dinlen canım yemene dikkat et
Ama yarışmacılarımız yemeklerini yaptılar kenara çekildilerGelip sohbet etmiyorlarEki Görüntüle 983669 Nereye kime şikayet edeyim
Ushacım çok geçmiş olsunNevoşum müzmin hastayım iyileşemiyorumnasıl bir hastalığa çettıysam bir yerim iyileşiyo bir yerim başlıyor bugün kulaklar bir garip mesela sürekli uçaktan yeni inmiş gibiyim
Sen nasılsın nasıl gidiyo yarışma daha bakamadım ben tariflere
Hııımmm öyle çok güzel olur3evet canım biliyorum annem de yapıyo ama altına et de koyuyo sarmaların altına kemikli etden ama
Evet herkes gitmişSohbete kandım yarışmaya katıldım Nevreste ama şansıma herkescikler kaçmış.
Ushacım çok geçmiş olsunHiç uğramıyorsun buralara
Benim migren atağım tuttu bugün nevoşum
Ara ara bakıp çıktımBugünlerde çok sakin kk nün geneli niyeyse:44:
Hııımmm öyle çok güzel olur
Evet herkes gitmiş
Çok geçmiş olsun canım
Ben buralardayım kimse olmuyor
Sağol canım benimHavalar biraz ısındı ya herkes dışarı atıyordur kendini
Öyle olabilirBen de akşamları daha çok giriyorum.Gündüz fırsatım çok olmuyor