Günaydın canım
napıyosun canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım
Ütü yapacağım ama kendime kaçış yolu arıyorumnapıyosun canımm
Selam kızlar.Nasılsınız?
Nevreste eklediğin resim içimi açtı.:119:Bahar geldi her yere.Kışı göremeden bahar geldi.Yağmur da yağsaydı iyiydi ama
Bahar geliyor az kaldı ama yağmur yokSonumuz hayır olsunSelam kızlar.Nasılsınız?
Nevreste eklediğin resim içimi açtı.:119:Bahar geldi her yere.Kışı göremeden bahar geldi.Yağmur da yağsaydı iyiydi ama
Ellerine sağlık canımKategoriye uygun olduğu için şimdi fırından çıkan sıcacık patatesli poğaçalarımı koyayım buraya da ...
Çayı demledim , hadi gelin hepiniz
Eki Görüntüle 984424
Aynen aslıcım ya , havaların böyle gidişine üzülüyorum , barajlar kurudu resmen .
Sabah haberlerde gördüm hayvanat bahçesinde iki ayı karı koca kış uykusuna yatmamış bu sene ilk defa , öyle dolanıyor hala .
Kategoriye uygun olduğu için şimdi fırından çıkan sıcacık patatesli poğaçalarımı koyayım buraya da ...
Çayı demledim , hadi gelin hepiniz
Eki Görüntüle 984424
Aynen aslıcım ya , havaların böyle gidişine üzülüyorum , barajlar kurudu resmen .
Sabah haberlerde gördüm hayvanat bahçesinde iki ayı karı koca kış uykusuna yatmamış bu sene ilk defa , öyle dolanıyor hala .
Harika görünüyor.Eline sağlık canım.Ama ben rejime başladım.Tabi akşam yemeğine kadar da olabilir bu rejim.
Evet Aus hiç yağmur yok.Bir iki damla çiseliyor sonra bakmışsın günlük güneşlik.Yazın sularımızı kesmeseler bari.
Hayvanlar kış mı gördüler de yatsınlar.Onlar da yatsak mı yatmasak mı diye düşünüyorlardır.
Sularımız kesilirSebze ,meyveler ve ekinlerimiz az olur pahalılık kuraklık olur
Kesilmesin.Elektrik gitsin ama sular gitmesin.Belki bahar yağmurları çok olur.:26:
İnşaallah canım öyle umut edelim
bende geldimmm
Harika görünüyor.Eline sağlık canım.Ama ben rejime başladım.Tabi akşam yemeğine kadar da olabilir bu rejim.
Evet Aus hiç yağmur yok.Bir iki damla çiseliyor sonra bakmışsın günlük güneşlik.Yazın sularımızı kesmeseler bari.
Hayvanlar kış mı gördüler de yatsınlar.Onlar da yatsak mı yatmasak mı diye düşünüyorlardır.
Bahar geliyor az kaldı ama yağmur yokSonumuz hayır olsun
Ellerine sağlık canım
Hadi ya
Kesilmesin.Elektrik gitsin ama sular gitmesin.Belki bahar yağmurları çok olur.:26:
bende geldimmm
Aynen şaşkın şaşkın dolanıyordu , biz şimdi ne yapacaktık ki der gibi
Ahhh bende bir gün yeniden rejimdeyim diyebilecek miyim acaba
Sağol canım teşekkürler
Bu benim de sloganımdır , elektriksiz olur ama susuz olmaz . Aklıma yıkanmayan kadınların konusu geldi , sende vardın o konuda
Dikkat et düşeceksinnnn
Benim rejim çarşamba sabah başlıyor akşama yemeğinde bitiyor ama.Bir gün yetiyor bana.Metabolizmam çok süper çalışıyor da.
Benim de sloganım Aus.Ahhh sorma o konuyu.O günden sonra ben daha titiz oldum biliyormusunBir de savunan insanlar çıktı o konuyu.Lafımı ortaya koyup kavga çıkmadan tüydüm.Çünkü kavgayla beslenen insanlar atmaca gibi bekliyor orada.Sırf muhalefet yapmış olmak için yapıyorlar.Kimse kimsenin pis kokusunu çekmek zorunda değil.
Bende aynen hiç beklemedim gelecek cevapları ... Ya su , sabun gibisi var mı ? Bak sana bir örnek yazacağım onu bile yazamıyorum şimdi O kadar içim kalkıyor .
Neyse , yıkanalım açılalım şekerim
Aynen şaşkın şaşkın dolanıyordu , biz şimdi ne yapacaktık ki der gibi
Ahhh bende bir gün yeniden rejimdeyim diyebilecek miyim acaba
Sağol canım teşekkürler
Bu benim de sloganımdır , elektriksiz olur ama susuz olmaz . Aklıma yıkanmayan kadınların konusu geldi , sende vardın o konuda
Dikkat et düşeceksinnnn