- 16 Ağustos 2010
- 292.951
- 602.698
- 43
Çok komikmiş bu.
Senin de cuman mübarek olsun canım.
Hafta içi ancak olur.Tanışma,görüşme aşamasındayız.
Anlaşmanıza çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok komikmiş bu.
Senin de cuman mübarek olsun canım.
Hafta içi ancak olur.Tanışma,görüşme aşamasındayız.
Neresiymiş orası söyle bakayım
Geçmiş olsun canım
söyleyimmiii ben söyleyimmiiiii
çok teşekkür ederim ablacım pazartesini bekliyorum dört gözle
kızlaaaaaar bulgurum ıslansın birazdan yoğurma işlemine geçicem akşama sunarım inşallah
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinetüm gün revirdeydim ablacım iğneyl ayaktayım vallahi durumum kötüye gidiyor.. pazartesi muayanem var bakalım...
pericimm hoşgeldin öncelikleee... napcan kız beniiii
kızlaaaaaar bulgurum ıslansın birazdan yoğurma işlemine geçicem akşama sunarım inşallah
Bekliyoruz canım
Benim çoçuklarım bayılır sosiseama ben zararlı diye çok nadir alırım ellerine sağlık canım bu tarifi sosis aldığım nadir günlerimden bir gün denerimSosis severlere güzel bir kahvaltılık.Yanına patates kızartın konsepte uygun olsun.Sosis pek sevmememe rağmen sırf meraktan yapıp çoğunu yemek zorunda kaldım.
sağol canım :) umarım beğenirsiniz birazdan sunucamCanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Kolay gelsin canım bekliyoruz
Bekliyorum
bitti ablacım uzunca tarifimi yazayım açıcam konuyu umarım beğenirsin
Ellerine sağlık canım kolay gelsin
ablacım konumu açtım niçin gözükmüyo
ayy heyecan yaptım birden gitti sandım yazdıklarım nasıl korktuum abla anlatamamNevoş ablasının kadrolu yarışmacısıKonun onaydaEllerine sağlık açılmasını bekleyelim
ayy heyecan yaptım birden gitti sandım yazdıklarım nasıl korktuum abla anlatamam
çok sağol güzel ablam inşallah biran önce onay verirler ay bu yarışmalara katılmak ne güzel birşeymiş çok tatlı bir hecanı vaaar
Yok canım profilinde konu görünüyor
Evet canım çok güzel bir heyecan birde oylama sırasındaki heyecan çok fenaBol şans diliyorum
Hoşgeldin Nasılsın
ayy oylama zamanını hiç düşünemiyorum bile
çok sağol ablacım teşekkür ederim
bu arad ben profilim de de göremedim :18:
hıı yardımcı almak istersen herzmana yanındayım ablacım biliyosun hihhoytHoşgeldin Nasılsın
Yeni kategoriyi kaçırmadın
Canım ben bölüm Editörü olduğum için görüyorum