Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşasın vuhuYok canım senin yemek öğrenme yaşın gelmişseni buraya katrolu alacam
![]()
Benimkilerinde yaşı bayağı var 65 i geçtiler ama hala vazgeçmiyorlar.Bizde yardım edemiyoruzBizmkilerin yazın geçim kaynaklarından biri açıkcası ama artık çoğunu sattılar , 65 yaşında adam o kadar uğraşıyor , gübresi , bakımı , sulaması ...Yazın meyve yok . Artık uğraşamıyorlar , bizde gidemiyoruz yardıma çok .Vaz geçtiler onlarda .
Oy bölünüyor derken :44: İyi bir şey mi
Verirsin sen canım 2-3 kilo düzenli yürüyüşle bile gider baharda
Hiiiii ablaya![]()
Çok güzel olmuşGünaydın kızlar.:119:
Bu sarı kafa da size günaydın diyor.Aus'un civcivlerine kardeş yaptım.
![]()
![]()
Patatolar ne zaman geliyorYok Aus daha yapmadım patatoları:)Nette dolaşırken gördüm.Çok kolay geldi yapıverdim.![]()
Hoşgeldin yaramaz kız nerelerdesingeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Patatolar ne zaman geliyor![]()
ne oldiii dolmaaa
Sosis severlere güzel bir kahvaltılık.Yanına patates kızartın konsepte uygun olsun.Sosis pek sevmememe rağmen sırf meraktan yapıp çoğunu yemek zorunda kaldım.
![]()
Sosis severlere güzel bir kahvaltılık.Yanına patates kızartın konsepte uygun olsun.Sosis pek sevmememe rağmen sırf meraktan yapıp çoğunu yemek zorunda kaldım.
![]()
![]()
Hoş geldin canımseninde kutlu olsun
nasılsın bu gün canım
![]()
dilos ablaanerelisin sen nerede oturuyon geçen gün aklıma takıldı banlıyken tüm forumu düşünecek kadar bol vaktim oldu
![]()
tüm gün revirdeydim ablacım iğneyl ayaktayım vallahi durumum kötüye gidiyor.. pazartesi muayanem var bakalım...
pericimm hoşgeldin öncelikleee... napcan kız beniiii![]()
ya forumu okurkene elazığ diyarbakır gibi bişiler yazmıştın bu iki şehirede yakınımda o sebepten
![]()
ya forumu okurkene elazığ diyarbakır gibi bişiler yazmıştın bu iki şehirede yakınımda o sebepten
![]()
tüm gün revirdeydim ablacım iğneyl ayaktayım vallahi durumum kötüye gidiyor.. pazartesi muayanem var bakalım...
pericimm hoşgeldin öncelikleee... napcan kız beniiii![]()
kızlaaaaaarbulgurum ıslansın birazdan yoğurma işlemine geçicem akşama sunarım inşallah
![]()