Yöresel Tarif Patates Yemekleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz patates yemek tarifi ;

• Ankete Katılan
    144
b671bd1000b9.gif

Bizmkilerin yazın geçim kaynaklarından biri açıkcası ama artık çoğunu sattılar , 65 yaşında adam o kadar uğraşıyor , gübresi , bakımı , sulaması ...Yazın meyve yok . Artık uğraşamıyorlar , bizde gidemiyoruz yardıma çok .Vaz geçtiler onlarda .

Oy bölünüyor derken :44: İyi bir şey mi:KK60::KK60:

Verirsin sen canım 2-3 kilo düzenli yürüyüşle bile gider baharda

Hiiiii ablaya :KK20:
Benimkilerinde yaşı bayağı var 65 i geçtiler ama hala vazgeçmiyorlar.Bizde yardım edemiyoruz:KK19:Ağaçlar çoğalıp büyüdükçe iş çoğaldı 15-20 işçi ile ancak yapıyorlar:KK9:
Oylar bölünüyor tabi 5 adaya oy vermek başka 10 adaya vermek başka oluyor:KK9:
İnşaallah canım:KK19:
Günaydın kızlar.:119:

Bu sarı kafa da size günaydın diyor.:KK53:Aus'un civcivlerine kardeş yaptım.:KK1:

emM6yR.jpg

x8aZ77
Çok güzel olmuş:KK12:
Yok Aus daha yapmadım patatoları:)Nette dolaşırken gördüm.Çok kolay geldi yapıverdim.:KK1:
Patatolar ne zaman geliyor:KK52:
:KK53::KK25::KK25::KK60:
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52:
Hoşgeldin yaramaz kız nerelerdesin:KK52:
Adranın faresinin peşine düşen kedi bu olurdu :KK52:
Eki Görüntüle 977323

:KK60::KK60::KK60:

Sosis severlere güzel bir kahvaltılık.Yanına patates kızartın konsepte uygun olsun.:KK9:Sosis pek sevmememe rağmen sırf meraktan yapıp çoğunu yemek zorunda kaldım.:KK60:

xJZa2n.jpg

Son düzenleme:
Sosis severlere güzel bir kahvaltılık.Yanına patates kızartın konsepte uygun olsun.:KK9:Sosis pek sevmememe rağmen sırf meraktan yapıp çoğunu yemek zorunda kaldım.:KK60:

xJZa2n.jpg

Ellerine sağlık canım:KK16: Benim kuzular bayılır sosise, tam onların damak tadına göre olmuş:KK56:

Hoş geldin canım :KK19:seninde kutlu olsun :KK19:nasılsın bu gün canım :KK54:

tüm gün revirdeydim ablacım iğneyl ayaktayım vallahi durumum kötüye gidiyor.. pazartesi muayanem var bakalım... :KK50:

dilos ablaa:KK53:nerelisin sen nerede oturuyon geçen gün aklıma takıldı banlıyken tüm forumu düşünecek kadar bol vaktim oldu:KK60::KK60::KK60::KK60:

pericimm hoşgeldin öncelikleee... napcan kız beniiii :KK52:

tüm gün revirdeydim ablacım iğneyl ayaktayım vallahi durumum kötüye gidiyor.. pazartesi muayanem var bakalım... :KK50:

pericimm hoşgeldin öncelikleee... napcan kız beniiii :KK52:
:KK53::KK53:ya forumu okurkene elazığ diyarbakır gibi bişiler yazmıştın bu iki şehirede yakınımda o sebepten:KK52::KK60::KK60::KK60:

X