Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşasın vuhuev işlerine gitmişsin görüşürüz ablacımYok canım senin yemek öğrenme yaşın gelmiş seni buraya katrolu alacam
Benimkilerinde yaşı bayağı var 65 i geçtiler ama hala vazgeçmiyorlar.Bizde yardım edemiyoruzAğaçlar çoğalıp büyüdükçe iş çoğaldı 15-20 işçi ile ancak yapıyorlarBizmkilerin yazın geçim kaynaklarından biri açıkcası ama artık çoğunu sattılar , 65 yaşında adam o kadar uğraşıyor , gübresi , bakımı , sulaması ...Yazın meyve yok . Artık uğraşamıyorlar , bizde gidemiyoruz yardıma çok .Vaz geçtiler onlarda .
Oy bölünüyor derken :44: İyi bir şey mi
Verirsin sen canım 2-3 kilo düzenli yürüyüşle bile gider baharda
Hiiiii ablaya
Çok güzel olmuşGünaydın kızlar.:119:
Bu sarı kafa da size günaydın diyor.Aus'un civcivlerine kardeş yaptım.
Patatolar ne zaman geliyorYok Aus daha yapmadım patatoları:)Nette dolaşırken gördüm.Çok kolay geldi yapıverdim.
Hoşgeldin yaramaz kız nerelerdesingeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Adranın faresinin peşine düşen kedi bu olurdu
Eki Görüntüle 977323
adı dombik olsun
Adranın faresinin peşine düşen kedi bu olurdu
Eki Görüntüle 977323
Patatolar ne zaman geliyor
ne oldiii dolmaaa :2::2:
Sosis severlere güzel bir kahvaltılık.Yanına patates kızartın konsepte uygun olsun.Sosis pek sevmememe rağmen sırf meraktan yapıp çoğunu yemek zorunda kaldım.
Bekliyoruz canım
Sosis severlere güzel bir kahvaltılık.Yanına patates kızartın konsepte uygun olsun.Sosis pek sevmememe rağmen sırf meraktan yapıp çoğunu yemek zorunda kaldım.
Hoş geldin canım seninde kutlu olsun nasılsın bu gün canım
dilos ablaanerelisin sen nerede oturuyon geçen gün aklıma takıldı banlıyken tüm forumu düşünecek kadar bol vaktim oldu
ya forumu okurkene elazığ diyarbakır gibi bişiler yazmıştın bu iki şehirede yakınımda o sebeptentüm gün revirdeydim ablacım iğneyl ayaktayım vallahi durumum kötüye gidiyor.. pazartesi muayanem var bakalım...
pericimm hoşgeldin öncelikleee... napcan kız beniiii
ya forumu okurkene elazığ diyarbakır gibi bişiler yazmıştın bu iki şehirede yakınımda o sebepten
ivitttttttkomşuyuz desene...
ya forumu okurkene elazığ diyarbakır gibi bişiler yazmıştın bu iki şehirede yakınımda o sebepten
tüm gün revirdeydim ablacım iğneyl ayaktayım vallahi durumum kötüye gidiyor.. pazartesi muayanem var bakalım...
pericimm hoşgeldin öncelikleee... napcan kız beniiii
kızlaaaaaar bulgurum ıslansın birazdan yoğurma işlemine geçicem akşama sunarım inşallah