- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.733
Tamam alın beni alınnnnCanım
Seni buraya katrololu alalım bak bir daha gitmezsin oralara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam alın beni alınnnnCanım
Seni buraya katrololu alalım bak bir daha gitmezsin oralara
yakışmıl yavru ceylanım
sağol bibişim
Adranın konseptine çok uyğunödülü beklemeden kendim pro oldum
ahaahhah evet yaa
Tamam alın beni alınnnn
puanım 40 olduayın yarısını mapısta geçiriyorumAdranın konseptine çok uyğun
Ben seni tutarım
puanım 40 olduayın yarısını mapısta geçiriyorum
çokama hergün takip ettim forumusenin 15 yaşında kızçen varmış üye yapsana arkadaş oluruz ablaCanım benim yazık zayıflamışsındırdır şimdi
çokama hergün takip ettim forumusenin 15 yaşında kızçen varmış üye yapsana arkadaş oluruz abla
18O pek ilğilenmiyor kk onun ilği alanı kore ve kore dizileri
Sen kaç yaşındasın:26:
18
tüh bi iki yıla kesin gelir o zaman
ben 15 yaşında ikende genç kızların girdiği bi forumda takılıp aşk acısı çekiyodum ahahahaGelir gelir koreden faz geçerse erğenüsüm
yada yok15 yaşındayken sevgilim vardıben 15 yaşında ikende genç kızların girdiği bi forumda takılıp aşk acısı çekiyodum ahahaha
Kore dizisi çok daha iyi bir seçenek benimkinin yanında
Orda aşk açısı burda mabus çok hareketli prensesyada yok15 yaşındayken sevgilim vardı
13 yaşındaydım genç kız forumunda acı çekerkene amma hareketli hayatım varmış
ben 15 yaşında ikende genç kızların girdiği bi forumda takılıp aşk acısı çekiyodum ahahaha
Kore dizisi çok daha iyi bir seçenek benimkinin yanında
herkese merhaba... sevgililer gününüz kutlu olsuuun hanımlar... illa sevgilinizi değil eşinizi kardeşinizi babanızı seviyorsanızda bugün bizim günümüz... sevdiklerimiz bizden uzak olmasın hiç
Orda aşk açısı burda mabus çok hareketli prenses
yok artık ne aşkım var nede polemiğe girecek halim sessiz sakin uslu kız olucam
Bencede en azında aşkları uzaklarda
dilos ablaanerelisin sen nerede oturuyon geçen gün aklıma takıldı banlıyken tüm forumu düşünecek kadar bol vaktim olduherkese merhaba... sevgililer gününüz kutlu olsuuun hanımlar... illa sevgilinizi değil eşinizi kardeşinizi babanızı seviyorsanızda bugün bizim günümüz... sevdiklerimiz bizden uzak olmasın hiç