- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
Teşekkür ederim ablacım
Günaydın fıstık ?
Nasıl oldun bugün bakalım ?
Hayırlı sabahlar efsercim
Hormonlu dilara bu hormonlu
Ben sana tazecik prganik patatooo göndereyim
aynı ağrı ablacım ilaç kullanıyorum şimdilik bu hafta sonu elazığa gitcem büyük ihtimalle endoskopi için hafta içi de dönerim artık... sırtıma ağrı vuruyor sandalyede oturmuyor adeta uzanıyorumnapayım düz duramıyom sen nasılsın ?
ay abla keşke olsa gerçek organik ürünler de yesek ..ben çocukken koca bi bağımız ( bahçemiz,) vardı domates patates soğan maydanoz marul kiraz vişne armut elma ve fasulye vardı... rahmetli dedemin emeğiydi... herşeyi dalından koparır yerdik... hatta unutmayayım erik ,çilek kayısı da vardı... değişen çehresiyle maalesef şehirlerimizde böyle yerler kalmadı ... o günler olsaydı da çoluk çocuğumuz göreydi diyorum
Canım ya :26: Keşke izin alsaydın .
Ben o şanslı kesimdeyim canım , oturduğum yere yarım saatlik mesafede bir köyde yaşıyor eşimin ailesi , bahçemizde her şey var , bekleriz yazın
günaydın hamarat hatunlarrrr
günaydın hamarat hatunlarrrr
bak davet etiin bütün kk duydu vallahi kurtuluşun yok bize yakınmışın acababitti bu iş...bi nevoş ablanın gününe pat diye gitcem bi sizin bahçelereee izin istedim de sadece pazar günününe verdiler işler yoğun kimse yok hesap kitaba bakcak bende mecbur geldim.. hem zaten operasyon için izin alcam malum bi daha göze batmıyayım
Günaydın Kızlarrrr
günaaaydın eylülcümm
Günaydınnnnn
Her zaman beklerim , koca bahçe sığarız elbet
Hmmm , o zaman uzana uzana otur , pardon çalış yani
Günaydın eylülcüm
Günaydınnnnn
Her zaman beklerim , koca bahçe sığarız elbet
Hmmm , o zaman uzana uzana otur , pardon çalış yani
Günaydın eylülcüm
nasılsınız fıstıklarrrr
evet evet çalışıyorum pür dikkat
iyiyiz canım seni sormalı nasıl gidiyor ?
iyiyim çok şükürr yuvarlanıp gidiyoruzz
katılım devam etmicek mi acaba :26: rekor bekliyodum ben kendimce .. patates bu herkes katılır diyodum... :44:
bilmem daha vakit çok ama ondan belkiii :26: katılmasınlar iştee az katılım iyidirrr
fenaa seniiihıhııı yarışma bitmiştiirr
ahahaha
napalım bu işler böyle
efser ve nevreste isimlerini de görsek tamamben bkliyom ikisnden süpriz
günaydınlarrrrrrrrr
puanlma sstemi gelmiş puanlarımı verdimde geldim