Valla katılırım katılmasınada hani katılan arkadaşlara ayıp olmasın..Şimdi benim tarifler silip süpürür ortalığı filan,üzülmesin kimseHoş geldin , nerelerdesin sen ? Ooooo ooo o 1.liğinin üzerinden çok geçti , yeni kategoriye de bekliyoruz seni
Vuslatın içine nevreste kaçmış
Patates fiyatları düştü nevoşumPatates yemeği yapmayı bilmiyorumSizden öğrenmek istiyorum Birde patates çok pahalı alma gücüm yok saksıya ektim bekliyorum çıkarsa yaparım belki
Önce ben geldim
Bakalım kandırabilecek mi
Tekrar sahalara davet edelim siziAmaninn..Pilavlar kategorisinin oylaması yapılmış,yarışma bitmiş patateslere geçilmiş bileBen oylama bile yapamamıştım oysaki
Neyse,yeni kategori hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar..Kıssa bir zamanda bayağı tarifler eklenmiş gördüğüm kadarı ile.Teker teker bakıp yorumumu yapacağım tabiki Tatlılar kategorisi birincisi olaraktan
İyi olan,hak eden kazansın kızlar..Bol şans hepinize
Ellerin dert görmesin
Aaa.. Gerçektenmi,tekrar birinci olabiliyormuyuzCanım tatlılar kategorisi geçeli bayağı oldu yeniden yarışmaya katılmak istemez misinHediye çok cazip daha önce 1. de olsan tekrar hediyeyi kazanabiliyorsun
Patates fiyatları düştü nevoşumBuyrun mutfağa alalım sizi
Tekrar sahalara davet edelim sizi
Afiyet olsun canımNasıl hazırladım ama şipşak kumpir
Nasip kısmet Vuslatım
Patates fiyatları düştü nevoşumBuyrun mutfağa alalım sizi
Tekrar sahalara davet edelim sizi
Afiyet olsun canımNasıl hazırladım ama şipşak kumpir
Aaa.. Gerçektenmi,tekrar birinci olabiliyormuyuzİyiymiş valla Düşüneyim ben o zaman
Fırsatım olurda yarışmaya katılacak bir tariften yapma imkanım olursa tabiki fotoğraflar katılırım yarışmaya..Nasılsa hergünkü işimiz bizim mutfakta yemek yapmakTeşekkürler Nevoşum
Bizim burda daha çok pahalı
Maşaallah
Googleden arama yapıcam şimdi sizin oranın patates fiyatları hakkın da
Valla katılırım katılmasınada hani katılan arkadaşlara ayıp olmasın..Şimdi benim tarifler silip süpürür ortalığı filan,üzülmesin kimse
Şaka şaka haa..Fırsatım olursa,yarışmaya katılacak tariflerden yaparsam tabiki katılırım
İnşaAllah canımNasip kısmet Vuslatımİnşallah yarışırız tekrardan,adrenalin dolu günler yaşarız
İnşaAllah canımBiz de bağımlılık yaptı sanırım yarışma
Üst üste 3 katılımBu kategoriden sonra emekliye ayrılıcam
Afiyet olsun
Tamam katılıcam dedin geri dönüş yok artık:89:Ne kadar meraklısınız beni yarışa sokmayaBak kalkar yapar katılırım
Tam da acıkmıştım kraker tırtıklıyordum , çok iyi geldi bu vuslatım
Gel gel ödülde değişti hem
Azıcık bıraksaydın ama yaaa
Tamam katılıcam dedin geri dönüş yok artık
Afiyet olsun canımBırak krakeri giriş kumpire
Bakalım emekliye ayrılabilecek misin
:89:Ne kadar meraklısınız beni yarışa sokmayaBak kalkar yapar katılırım
Aaaa ne zaman dedim
Bak bu çok zor