- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
Gel canım beklerim
Altın günüm yok ama arkadaş toplantılarım varArkadaşlarımda çok hamaratlar
sahip çıkalım dedeye
oo iyi fikirkendi sevmiyor patatesi diye benı mahrum ediyor
sahip çıkalım dedeye
Tamam bekliyoruz daha vakit çoooooooooooookkkkkkkkkkkİzin günümde çarşıya gideceğim.Akşamları yapasım gelmiyor.Haftaya artık bakalım.
tamam tutmayın beni güne giriyorum kızlar ya benim hiç öle kimsem yok burdaa memleketteyken vardı arkadaş toplantıları annemin gidip oohh o marifetli ablaların mamalarından yiyordum artık yoookk çok özlüyorum o günleri ya
tamam tutmayın beni güne giriyorum kızlar ya benim hiç öle kimsem yok burdaa memleketteyken vardı arkadaş toplantıları annemin gidip oohh o marifetli ablaların mamalarından yiyordum artık yoookk çok özlüyorum o günleri ya
Dede de olduk.
Aus bak bunla iyi elektrik alırım işte.
Hadi yükleyelim
Tamam bekliyoruz daha vakit çoooooooooooookkkkkkkkkkk
Hayırlısı olsun canımBen de memleketimden uzaktayım alıştım böyle yaşamaya alışmak zorundayız
Gün demek kilo demek.Uzak olman iyi olmuş.Ama o ortam özlenir tabi.Yok mu komşuların gidip geleceğin kimsen canım.
Şoka girer 5 kategori üst üste bile katılırsın aslıcım
tabiki alışmak zorundayız ablacım da ne bileyim ya...benimki farklı.. bdv ye konu açsam tüm kk ağlar halime
O zaman hemen verelim
Hattı döşedim ufak ufak voltajı yükseltiyorum nevocum
Şoka girer 5 kategori üst üste bile katılırsın aslıcım
Nasıl dayanıyorsun canım bu tempoya.5'de evden çıkmak hiç kolay değil.Ben dokuzda işe geliyorum on olsa hiç fena olmazdı diyorum:)İnşallah şartları daha iyi olan bir iş,samimi komşular ve altın günleri diliyorum sana.Merak etme her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır.Sabır sadece.tabiki alışmak zorundayız ablacım da ne bileyim ya...benimki farklı.. bdv ye konu açsam tüm kk ağlar halime
adra ben sabah 5 te evden çıkıp akşam 6.30 da varan biriyim çalıştığım yerde tek bayanım( çok zor bi durum yaklaşık 600 erkek var burda) ve bi ilçede yaşıyorum hiç komşum yok ha var komşum ama gidip konuşcak tanışcak eğlencek vaktim yok... bi tek alt komşumla düğünden sonra kaynaştık ona akşamları belki eşimle iniyoruz eşini de tanıyoruz diye .. gün boyu iş , akşam evde yemek bulaşık.. sosyal hayat sıfır.. tek şansım kk üstelik iki haftada 1 pazar tatilim var onda da çamaşır temizlikle uğraşabiliyorum ancak.. neysee hanımlar ben bdvye gidiyommmm bayy bayyy
Nasıl dayanıyorsun canım bu tempoya.5'de evden çıkmak hiç kolay değil.Ben dokuzda işe geliyorum on olsa hiç fena olmazdı diyorum:)İnşallah şartları daha iyi olan bir iş,samimi komşular ve altın günleri diliyorum sana.Merak etme her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır.Sabır sadece.
Biz seni yarışmadan görmekten mutlu oluyoruzBu iş en çok Nevreste ve Efser'e yarar.
evden çıktığımızda telefon ışığı ile yürüyoruz servisee o derece yaniinşallah zamanla olacak iyileşmeler düzelmeler koşullar bakalım... sabır dediğin gibi
tabiki alışmak zorundayız ablacım da ne bileyim ya...benimki farklı.. bdv ye konu açsam tüm kk ağlar halime
adra ben sabah 5 te evden çıkıp akşam 6.30 da varan biriyim çalıştığım yerde tek bayanım( çok zor bi durum yaklaşık 600 erkek var burda) ve bi ilçede yaşıyorum hiç komşum yok ha var komşum ama gidip konuşcak tanışcak eğlencek vaktim yok... bi tek alt komşumla düğünden sonra kaynaştık ona akşamları belki eşimle iniyoruz eşini de tanıyoruz diye .. gün boyu iş , akşam evde yemek bulaşık.. sosyal hayat sıfır.. tek şansım kk üstelik iki haftada 1 pazar tatilim var onda da çamaşır temizlikle uğraşabiliyorum ancak.. neysee hanımlar ben bdvye gidiyommmm bayy bayyy
oy vereyeyim diye girdim şaşırdım, puanı fazla olan 1. olcak ve oylama kapalı oylamamı, şöyle bi bakınca öyle anladım ama:26: