- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
cnm bende bu işyerimden önceki işimde saat 6 da mesaim başlıyordu 12-15 saat arası çalışıyordum bütün gün ayaktaydım oturmak yasak telefonla ilgilenmek yasak boş durmak yasak nazi kampı gibiydi ayda 2 sefer iznim vardı o da onlar hangi gün isterlerse o günü veriyorlardı sosyal hayatım hiç yoktuçok şükür kurtuldum ordan
Selam
Çocukları okula postaladım geldim
Dilaracımçok geçmiş olsun
Ben de yıllardır gastrit ve reflü ile mücadele ediyorum, çok fena bir şey mide ağrı
Adracım, Efsercim ellerinize sağlık
Adra gözünden de birşey kaçmıyorKumpir, kargo vs...
Canım oylama henüz başlamadı oylama yine eskisi gibi olacak bu anket herkese oy verme imkanımız olması için düzenlenmişSonrasında nasıl bir uygulama olur hep birlikte göreceğiz
Biz seni yarışmadan görmekten mutlu oluyoruz
Canım İnşaAllah önemli bir şey çıkmaz... Ben de korkmuştum endoskopiden hatta ağzımı açmadımah ablacım sorma ..allah kimseye vermesin berbat bir şey bakalım bana da endoskopi yaptırman lazım diyorlar korkuyorum ya
Sağol canım.
Benim gözümden kaçmaz.Baksana sen o gözlere.
ah ablacım sorma ..allah kimseye vermesin berbat bir şey bakalım bana da endoskopi yaptırman lazım diyorlar korkuyorum ya
teşekkür ederim canım cevabına, aldığın en nazik üye ünvanını kesinlikle hep hak ediyorsun:13::13:
Selam
Çocukları okula postaladım geldim
Dilaracımçok geçmiş olsun
Ben de yıllardır gastrit ve reflü ile mücadele ediyorum, çok fena bir şey mide ağrı
Adracım, Efsercim ellerinize sağlık
Canım İnşaAllah önemli bir şey çıkmaz... Ben de korkmuştum endoskopiden hatta ağzımı açmadım
Sonra anesrezi yaptılar, 10 dakika da bitmiş hiç bir şey anlamadım
Baktım ve hak verdim
Gerçekten çok zor mide ağrısı.
Ben de çok korktum endoskopiden ana sadece 1 2 dk sürüyor korkutulduğu kadar da yok merak etme ..
çok yeri değil ama ikinize de bir şey sorcam.. sonrasında şikayetiniz oldu mu çok ? :26:
Canım ben mide için değil daha ileri safra kesesi için yaptırmıştım bayağı uzun sürmüştü ama midenin o kadar zor olmadığını söylüyorlarSonrasında bir sıkıntı olmuyor:44:Mutlaka yaptır sıkıntı ne ise öğrenilsin ona göre tedavi yapılsın hiç ihmal etme
tamam ablacım çok sağol ben de temiz düzgün bir yer arıyorum gitmek için en yakın elazığdave diyarbakırda var bakalım bir an önce gitcem artık bu hafta.. dediğin gibi ne olduğunu öğrensinlerde hergün bi ilaç içmekten bıktım
çok yeri değil ama ikinize de bir şey sorcam.. sonrasında şikayetiniz oldu mu çok ? :26:
Kumpir kargo mu yapılıyor:89:İlk kargoyu ben isterim sponsorun olarak
Canım sadece endoskopi yapıldığın da hiç bir sıkıntı olmuyor,benden parça almışlardı biyopsi için o yüzden biraz kıvrandımçok yeri değil ama ikinize de bir şey sorcam.. sonrasında şikayetiniz oldu mu çok ? :26:
Yaz adresi göndereyim nevoşum
Canım sadece endoskopi yapıldığın da hiç bir sıkıntı olmuyor,benden parça almışlardı biyopsi için o yüzden biraz kıvrandım
Dr. a sormuştum parça alınan yerden kaynaklı bir sancı olduğunu söylemişti
Hayır hayır sonrasında hiç olmadı Dilara. O an için yutkunamadığın için miden bulanıyor o kadar çıkınca ılık bir şeyler içmiştim en ufak bir etkisi olmamıştı.
Ben de 2 yıl korku ile yaptıramamıştım bu arada.
Yaz adresi göndereyim nevoşum
Canım sadece endoskopi yapıldığın da hiç bir sıkıntı olmuyor,benden parça almışlardı biyopsi için o yüzden biraz kıvrandım
Dr. a sormuştum parça alınan yerden kaynaklı bir sancı olduğunu söylemişti
bende 1 yıldr korktuğumdan erteliyorum bu defa cesaretimi toplicam böle acıyla kıvranmaktansa...
anladım ablacım benim daha ne yapılcağı belli değil umarım kolay olur..
Yazayım
İnşaAllah canımbende 1 yıldr korktuğumdan erteliyorum bu defa cesaretimi toplicam böle acıyla kıvranmaktansa...
anladım ablacım benim daha ne yapılcağı belli değil umarım kolay olur..
canlarım merhaba
hepinizi seviyore