- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
Günaydın kızlar.
Oylama sistemi değişmiş.Söyledim söyledim sonunda oylama sistemi savunduğum şekilde değişti:)Kazen'e teşekkür ederiz.
Geçmiş olsun canım.Nezlemisin yoksa.
Hiç karışık değil.Herkes her yemeğe oy verebilecek.Bence çok adaletli.
evet teşekkürler kazen... bu arada sanırım her yemeğe on üzerinden değerlendirip not vercez e sonuçta en yüksek puanı alan 1. ocak..hem tüm yemekleri beğenme hakkımız olcak ..gayet başarılı
yoo sen benı duy dıye
evet o yanı güzell ama kımın oy verdıgı gorulmuyor
Merhaba
Genel anketi yine açacağız zira burada biri 10 puan alır tek oyla 1. olur bu amaç değil genel değerlendirme yapmak oy veremediklerimize oy vermek.
Merhaba
Genel anketi yine açacağız zira burada biri 10 puan alır tek oyla 1. olur bu amaç değil genel değerlendirme yapmak oy veremediklerimize oy vermek.
Geçmiş olsun canım.Miden kötüymüş.Atlatırsın hiç merak etme.
Bence de iyi olmuş.
Duydum duydum.
Bak görülecekmiş yine.
Günaydın kızlar.
Oylama sistemi değişmiş.Söyledim söyledim sonunda oylama sistemi savunduğum şekilde değişti:)Kazen'e teşekkür ederiz.
evett öyleymiş iyi o zaman yaa bir dahakı kategorı ne acep
Bence oylama sistemi değişmedi adracım , ben mi yanlış anlıyorum :26:
Bu yeni anketler , yemekleri değerlendirmemiz için açılmış , fakat oylama yine aynı şekilde genel anketle yapılacak .
Kazenin dediği gibi kişi bu anketlerle 1 10 puan alır (onu da kendine vermiştir) % 100 ile 1. olur .
Ben sadece değerlendirme için açıldığını anladım yani,
ahahah merak ediyorum yaaa
tatlı tarzı olsun bu sefer yaa
Sen de benim gibi tatlıcısın galiba.Ya da çok iyi bir tarifin var fırsat kolluyorsun.Hangisi bakim.
tatlıyı severim
yok hep tuzlulardan gidiyoruz da ondan dedim
Kolay yoldan tepside kumpir:)