meraba bende bugün başladım
sabah 2 patates öğle 2adet
aralarda 1portakal yedim
suda içmeye çalışıyorum
motivasyonumuzu yüksek tutalım
KOLAY GELSİN SANADA katılıyorum cnm cok qüzel qidiyor ya valla kilolu olmaya hiçte niyetim yok eski formuma dönmek istiyorum doqum yapalı 7,5 ay oldu doqum kilolarrrım gitsiiiiinnnnn bir dahada hiç gelmesin kızlarya ben neyaptım bilgisayaradan word dan bir manken resim ekledim birde kilolu resim ekledim kilomun rakamını yazdım vveee ZAYIFLAYACAKSIN DERYA yazdım süper olamk istiyorum falan manken olna süper kilolu yaglı birinede igrenç yaglar diye onları yazıcıdan cıkardım buzdolaba yapıstırım mıknaslılarla onlara baktıkca daha hevesli oluyrum ya zayıflayacaksın diye aklıma takıyorum :) umarım gider bu kilolar SÜPER OLACAGIM MMMMMMMM
Bu araaada ben bugün neden bukadar cok acıktım bılmıyorum kiii... patatesı yerken doyuyorum bıraz zaman gecıyor baslıyor mıdem yanmaya acıkmaya :Saruboceq: Aacaba regl dönemınde olmamdanmı kaynaklanıyor..:1no2:
sağol canım iyi fikir etkili bi yöntem bende 85 kiloyum
hipotiroidim var her sene 3-5 kilo birikti
önlem almazsam dahada gelecek
bebeğinide güle güle büyüt
bir hafta sonrasını merak ediyorum
bu çok karısık olmus canım benım kardesım sabah 3,öglen 3,aksam 3 haslanmıs patates ve aralarda bol bol su ucerek 1 haftada 4 kılo werdı
Evet bugün başladım hayatım.6 da işten çıkıp 7 de yürüyüşe gidiyorum.Bende soğan suyu ıcıyorum ama bu sabah yetıstıremedım ondan dolayı elma sırkelı ballı su ıctım.Bu arada yaza kadar benım kesın zayıflamam lazım nişanlanacam Allah nasıp ederse.Bunun için pes etme şansım yok yoksa abiye giymeyi düşünmüyorum.:1no2: Onun içindir ki esofmanlarımızı gıyıyoruzz kılolarımızı erıtıyotuz.Yan gelıp yatma vaktı gectıı.Şuan açlıktan ölüyorum...-tatlicadiarzu-canım diyete bugünmü başladın regl dönemi iştahını açmış olabilir
ben gündüz acıkmıyorum akşamları zor oluyo
buarada kilomuz aynı
yaza kadar beraber veririz inşallah
ben bide soğan suyu içiyorum
kolay gelsin
Evet bugün başladım hayatım.6 da işten çıkıp 7 de yürüyüşe gidiyorum.Bende soğan suyu ıcıyorum ama bu sabah yetıstıremedım ondan dolayı elma sırkelı ballı su ıctım.Bu arada yaza kadar benım kesın zayıflamam lazım nişanlanacam Allah nasıp ederse.Bunun için pes etme şansım yok yoksa abiye giymeyi düşünmüyorum.:1no2: Onun içindir ki esofmanlarımızı gıyıyoruzz kılolarımızı erıtıyotuz.Yan gelıp yatma vaktı gectıı.Şuan açlıktan ölüyorum...-tatlicadiarzu-
tsk edrim cnm ewt saglık amacında daha önemli kilolar haklısın önlem alınmazsa kilolar basını alıp cogalacaklar en iyisi vermek saglık için güzellik için sana da basarılar bende bekliyorum aslında 4 gün tartılmayı düsünüyorum verip vermedigimi merakla bekliyorum sonucları yazarım cnm insalllh herkes süpeeeer olur
meyve ye ve bol su iç sekersiz cay falan iç ac kalarak zayıflayamazsın benimki cok güzel gidiyor hiç acıkma olmuyor tatlım
Evet bugün başladım hayatım.6 da işten çıkıp 7 de yürüyüşe gidiyorum.Bende soğan suyu ıcıyorum ama bu sabah yetıstıremedım ondan dolayı elma sırkelı ballı su ıctım.Bu arada yaza kadar benım kesın zayıflamam lazım nişanlanacam Allah nasıp ederse.Bunun için pes etme şansım yok yoksa abiye giymeyi düşünmüyorum.:1no2: Onun içindir ki esofmanlarımızı gıyıyoruzz kılolarımızı erıtıyotuz.Yan gelıp yatma vaktı gectıı.Şuan açlıktan ölüyorum...-tatlicadiarzu-
Allah tamamına erdirsin canım
senin motivasyonun sağlam
vereceğinden eminim acıkman için
yeşilçay,ıhlamurda içebilirsin
daisybaby canım çizelgeyi başardım teşekkürler..
nişasta komasına girermiyizki acaba:uhm: patatese bayılırım ben .. de..diyeti uygulayan arkadaşlarda sağlık açısından hissedilir bi yan etki oldumu?
1 haftada bu kadar kilo verimez arkadaşlar verilirsede sağlıksızdır sizleri uyarmak istedim.hızla verilen kilo hızla alınır.üstelik mtabolizmaya ve kişiye uygun bazı tahliller sonucu ağır ağır ve kalıcı zayıflama gerekir üstelik herşeyden yiyerek..... tek tip beslenme zararlıdır tabiiki...aç kalındığında beyin acil sinyal alır ve daha fazla yağ depolar deneyimlerime dayanarak biraz mantıklı veeeeeeeee sağlıklı olmanızı dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?