Patates diyeti ile 1 hafta 3 -5 kilo verme deneyimim

meraba bende bugün başladım
sabah 2 patates öğle 2adet
aralarda 1portakal yedim
suda içmeye çalışıyorum
motivasyonumuzu yüksek tutalım

Bu araaada ben bugün neden bukadar cok acıktım bılmıyorum kiii... patatesı yerken doyuyorum bıraz zaman gecıyor baslıyor mıdem yanmaya acıkmaya :Saruboceq: Aacaba regl dönemınde olmamdanmı kaynaklanıyor..:1no2:

sağol canım iyi fikir etkili bi yöntem bende 85 kiloyum
hipotiroidim var her sene 3-5 kilo birikti
önlem almazsam dahada gelecek
bebeğinide güle güle büyüt
bir hafta sonrasını merak ediyorum

canım diyete bugünmü başladın regl dönemi iştahını açmış olabilir
ben gündüz acıkmıyorum akşamları zor oluyo
buarada kilomuz aynı
yaza kadar beraber veririz inşallah
ben bide soğan suyu içiyorum
kolay gelsin

sağol canım iyi fikir etkili bi yöntem bende 85 kiloyum
hipotiroidim var her sene 3-5 kilo birikti
önlem almazsam dahada gelecek
bebeğinide güle güle büyüt
bir hafta sonrasını merak ediyorum

tsk edrim cnm ewt saglık amacında daha önemli kilolar haklısın önlem alınmazsa kilolar basını alıp cogalacaklar en iyisi vermek saglık için güzellik için sana da basarılar bende bekliyorum aslında 4 gün tartılmayı düsünüyorum verip vermedigimi merakla bekliyorum sonucları yazarım cnm insalllh herkes süpeeeer olur

bu çok karısık olmus canım benım kardesım sabah 3,öglen 3,aksam 3 haslanmıs patates ve aralarda bol bol su ucerek 1 haftada 4 kılo werdı

bende o sekilde haftada 3 kilo vermistim canim fakat kardesin sirf patatesmi yedi? yani ben sadece kahvaltidan aksam yemegine kadar arada 3-4 tane haslama patates yiyordum kahvalti ve aksam yemegimide normal yapip cok az yiyordum. tabagimi kücültmüstüm yani.

Evet bugün başladım hayatım.6 da işten çıkıp 7 de yürüyüşe gidiyorum.Bende soğan suyu ıcıyorum ama bu sabah yetıstıremedım ondan dolayı elma sırkelı ballı su ıctım.Bu arada yaza kadar benım kesın zayıflamam lazım nişanlanacam Allah nasıp ederse.Bunun için pes etme şansım yok yoksa abiye giymeyi düşünmüyorum.:1no2: Onun içindir ki esofmanlarımızı gıyıyoruzz kılolarımızı erıtıyotuz.Yan gelıp yatma vaktı gectıı.Şuan açlıktan ölüyorum...-tatlicadiarzu-

meyve ye ve bol su iç sekersiz cay falan iç ac kalarak zayıflayamazsın benimki cok güzel gidiyor hiç acıkma olmuyor tatlım

merakla bekliyorum senin ardından benim
haftam dolacak sabırla uygulamaya devam öpüyorum

Bu arada kilo vermiş olmam lazım ama tartılmıyorum bugün tam bir hafta oldu yedıgıme ıctıgıme dıkkat edelı.ama regl dönemınde oldugum ıcın tartı yalan söyleyecek buda sevkımı kıracak diye yanından bile gecmıyorum.cokacimcoook Bitince bu diyette bitecek sanırım ozaman bi tartılıp durumumu ıletırım sıze kaydirigubbakcemile5

meyve ye ve bol su iç sekersiz cay falan iç ac kalarak zayıflayamazsın benimki cok güzel gidiyor hiç acıkma olmuyor tatlım

Okadar halsizleştim ki kalkıp su almaya bıle gıdesım yok.Bugün yeterınce takvıye yapamadım patateslere ondan oldum sanırım.Bide su dogadan form cayını ıctım ya o acayıp mıdemı kazındırıyorkaydirigubbakcemile3 Neysem eve gıderkene yolda meyve tıkınırım.Sonra yürüyüş var zaten aksama eve yemek yıyecek halım kalmıyor alkisalkisalkis

Allah tamamına erdirsin canım
senin motivasyonun sağlam
vereceğinden eminim acıkman için
yeşilçay,ıhlamurda içebilirsin

Allah tamamına erdirsin canım
senin motivasyonun sağlam
vereceğinden eminim acıkman için
yeşilçay,ıhlamurda içebilirsin

Hayırlısı bitanem böyle seninle aynı fıkrı paylaşan arkadasların olunca daha ıyı oluyor insan tavsiyelerini dikkate alacagıma emın olabılırsın.Hepinisi çok çok öpüyorum Trabzondan sevgilerimleee... Benim artık evime dogru yola cıkmam lazım.

nişasta komasına girermiyizki acaba:uhm: patatese bayılırım ben .. de..diyeti uygulayan arkadaşlarda sağlık açısından hissedilir bi yan etki oldumu?

nişasta komasına girermiyizki acaba:uhm: patatese bayılırım ben .. de..diyeti uygulayan arkadaşlarda sağlık açısından hissedilir bi yan etki oldumu?

olacagını sanmıyorum diger patates daha ac bırakıyr artı sok diyet gibi bunda salata bol kahvaltında rahat yani domates salam var daha ne isteyelim ki bu diyet tam benlik kaydirigubbakcemile3 cnm benim 2 . günüm yarım 3. günüm cok güzel gidiyor :dance:

Patatesin Faydaları: Vücuda enerji verir, halsizliği ve yorgunluğu giderir. Kandaki şeker oranını düşüren patates şeker hastaları için faydalıdır. Damar sertliğini giderir. Sindirimi kolaylaştırır ve kabızlığı önler. Kanı temizler. Kansere karşı koruyucudur. Bağırsak şişliğini ve basur ağrılarını azaltır. El ve ayak çatlaklarına iyi gelir. Bağırsak kurtlarını düşürmeye yardımcı olur. Böbreklere faydalıdır. Normal ve kuru ciltler için yararlıdır.
Bol miktarda C ve B vitaminleri ile potasyum ve kalsiyum içeren patates, protein, bakır, demir ve fosfor da içerir.
Patates diyeti ile zayıflama
Patates diyetiyle bir haftada 3 kilo verin. Patatesin hep şişmanlattığı söylenir. Kalorisinin yüksek olduğu düşünülür ve diyet listelerinden uzak tutulur. Oysa patates vücut için gerekli birçok mineral içerir. Bu nedenle beslenme programından çıkartılmaması gerekir. Hazırladığımız patates diyeti ile 1 haftada rahatlıkla 3-5 kilo verebilirsiniz.

1 haftada bu kadar kilo verimez arkadaşlar verilirsede sağlıksızdır sizleri uyarmak istedim.hızla verilen kilo hızla alınır.üstelik mtabolizmaya ve kişiye uygun bazı tahliller sonucu ağır ağır ve kalıcı zayıflama gerekir üstelik herşeyden yiyerek..... tek tip beslenme zararlıdır tabiiki...aç kalındığında beyin acil sinyal alır ve daha fazla yağ depolar deneyimlerime dayanarak biraz mantıklı veeeeeeeee sağlıklı olmanızı dilerim.

düsüncelerin ve tavsiyene tskler tatlım:1hug: bende ilk hayatımda diyet yapıyorum simdiye kadar hiç yapmadım yani yaptım sadece yemekleri azaltım ekmegi kestim bunu uygulamk ta istiyorum okadarda saglıksız degil aslında sabah domates salam peynir gibi yapabiliyoruz artı ekmek bile var sadece öglen ve aksam pataes olması onun dısında saglıksız oldugunu sanmıyorum ben hiç acıkmiyorum vede mesea aksam diyetim arttı bile bana göre sabah öglen aksam olan saglıksız geliyor hafta 3 kilo verilmek hiçta saglıksız degil cnm 5 kilo kadar verdirecegini sanmıyorum zaten mesela bugün 3 .günüm cok güzel gidiyor öglen pürem aksamda patatesle yumurta bir degişik mönü bana göre kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar diyet nasıl gidiyo
benim 2. günüm devam ediyorum
kahvaltıda sarımsaklı patates biraz beyaz peynir
yedim uygulamaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…