• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patates diyeti ile 1 hafta 3 -5 kilo verme deneyimim

günaydın kızlar diyet nasıl gidiyo
benim 2. günüm devam ediyorum
kahvaltıda sarımsaklı patates biraz beyaz peynir
yedim uygulamaya devam

benimde 3. günüm cok güzel gidiyor sabah kahvaltı da çay 1dilim kepekli ekmek,1 sosis,salatalık, domates
öglen haşlanmış patates,Çeyrek bardak süt ile yapılmış püre,5 adet taze kayısı, bol salata yiyecegim cok güzel gidiyor 1 kilo bile versem razıyım ya cok dikkat ediyorum kacamak yapmıyorum artı 1saat spor yapıyorum

haha kızlar bız alemiz yaa en önce ben basladım bu dıyete günlerrrr gectı hala aynı kılodayım :))))

2 patates olannı yapıyorum tatlım.Sabah ıkı tane yedım ama ondan önce ballı sırkelı su ıctım,11:30 larda mıdem yanmaya basladı neden bılmıyorum ögleyıde o arada yedım sımdıde dogadan formla beraber yulaflı bısküvi yiyorum.Akşamınkınıde 4,5 gibi yiyecegım ki altıdan sonra agzıma tek lokma koymamalıyım.Bu arada telkınle zayıflama hakkında bı sıte duydum ordan bazı müzıkler ındırdım onlarıda dınlıyorum hade bakalım.Denemedıgımız ne kalacak???kaydirigubbakcemile3

google da arattırsak bulabilir miyiz bu siteyi cnm ya.ben müzik olayına aşırı meraklıyım da:asigim:

kızlarrrr cok mutluyum 3 içinde 1 kilo gitti veeeeeeeee 2 cm basen kalca bel gitti yaaa cok mutluyum ya darısı sizlere kızlar yolaaaa devammmm kızlar :sm_cool::dance: :kahve:

çok güsel bi diyete benziyo bende yarın başlamayı düşünüyorum bu dyeti uygulamayı düşünüyorum umarım başarılı olurum zaten 5 kilo wersem yeterli olur benim için umarım bu diyetide tamamiyle uygulayabilirimmm

Ben patates diyetini hafta sonunda bozdum.Bozmaya mecbur kaldım. AMa yedıgıme ıctıgıme cok dıkkat ettım yinede.Kilo verebildiğimi hissediyorum.Dİyet olayına gireli bir haftayı astım ama su regl bıtmesını beklıyorum ozaman tartılacam ınsallah tartıda kılo verdıgımı destekler...:sm_cool:

mukonurcum bu arada site ismi verilmiyor sanırım burda ondan ötürü veremıyorum ama ben bayagı etkısını gördüm bugün 4. gün kendıne güvenın gelıyor.google da telkınle zayıflama felan dıye ararttırırsan bulabılırsın..kaydirigubbakcemile

kızlarrrr cok mutluyum 3 içinde 1 kilo gitti veeeeeeeee 2 cm basen kalca bel gitti yaaa cok mutluyum ya darısı sizlere kızlar yolaaaa devammmm kızlar :sm_cool::dance: :kahve:

Tebrik ederim deryacım başarılarının daim olması dileklerimleeeeee......alkisalkisalkis

tebrikler canım ben haftasonu biraz kaçırdım
ama devam edicem incelmen güzel olmuş
sporun etkisi çok oluyo bende yapmaya çalışıyorum:nazar:

tebrikler canım ben haftasonu biraz kaçırdım
ama devam edicem incelmen güzel olmuş
sporun etkisi çok oluyo bende yapmaya çalışıyorum:nazar:

tsk edrim cnm ewet incelmem daha güzel sonuc verdi bu kadar olmam bile cok mutluyum cnm ya insallh herkese kiloları verirde kurtuluruz kilolardan :kahve:

mukonurcum bu arada site ismi verilmiyor sanırım burda ondan ötürü veremıyorum ama ben bayagı etkısını gördüm bugün 4. gün kendıne güvenın gelıyor.google da telkınle zayıflama felan dıye ararttırırsan bulabılırsın..kaydirigubbakcemile

sağol cnm ben buldum bi arkadaşımız msj atmış sağolsun birazdan indiricem :1hug:

Kızlar bu arada ben sabah normal kahvaltımı yaptım patateslerim haşlanıyo günün geri kalan kısmında patates yicem. Kendimi biliyorum tüm gün onu yersem sıkılırım. Dünde yarım saat spor yaptım stepperla. ınanılmaz terledim çüünnkkkküüüüüüü terleme eşofmanı giydiiimmm hergün 2 saat yapmaya karar verdim bir ay sonra altta ki çizgi 12 kilo gösteriyo olmicak olsa olsa 3-4 kilo gösterir esas kilo verme nedenim sporla terleme olucak ölümüne diyetler değil bu yüzden patates diyeti tam bana göreee

Kızlar bu arada ben sabah normal kahvaltımı yaptım patateslerim haşlanıyo günün geri kalan kısmında patates yicem. Kendimi biliyorum tüm gün onu yersem sıkılırım. Dünde yarım saat spor yaptım stepperla. İnanılmaz terledim çüünnkkkküüüüüüü terleme eşofmanı giydiiimmm hergün 2 saat yapmaya karar verdim bir ay sonra altta ki çizgi 12 kilo gösteriyo olmicak olsa olsa 3-4 kilo gösterir esas kilo verme nedenim sporla terleme olucak ölümüne diyetler değil bu yüzden patates diyeti tam bana göreee

cnm insallh verirsin sende aslında herseyin en iyi yöntemi spor la zayıflanıyor bence bende saunalı esofmanı kullanıyorum ewet acayip terletiyor hiç spor yapmasanda acayip terletiyor

rica ederim canım su sesi süper indirmekte biraz zorlanıyorsun ama olsun çok hoş müzikler yalnız su sesini uyuyorken dinlememek lazım:roflol:

Canım gece dınlemek sakıncalı sonra sabah yatak su olur cıkar ter mer sanarsın ama anladın sen onu delikafaduldendelikafadulden şaka maka ben dınlıyorum etkısı var tartısılmaz ılk üç dört gün basımın agrısından duvarlara vuruyordum sımdı alıstım ve dedıklerı gıbı bır cok hareketım degıstı.Fazlada abartmadan her yolu denıyoruz işteee :teytey:

Back
X