Patates diyeti ile 1 hafta 3 -5 kilo verme deneyimim

evet arkadaşlar bende kendime çizelge hazırladım bende yarın ilk lapa diyetiyle başlıyorum şimdilik rejim yapan bütün arkadaşlarıma allah sabır versin azimli olalım kızlar......başaracağız inşallahhhhh...

Rica ederim mukonur yerimseniben Bende bugün başladım patatese lapayla ugrasamam dıye acayıp ddegısken bı ınsanım yahu :mymeka: Bu aarada herkese Günaydınlarrrrrrr.........:dance:

dikkat etmedim kaydirigubbakcemile3

Ozaman suç diyette değilmiş he canım Zaten diyetlerden sonra kıloların hızla geri dönmesının en önemlı nedenı bu.Mide küçülmedıgı ıcın zaten doyumsuzluk mevcut bır ıkı kılo verıncede aman ne olsa verırım dıyeıp yemeklere saldırıyoruzz...cokacimcoook

ben düün öğlen bozmAK zorunda kaldım regl döneminden dolayı daha sonra tekrar denicem kızlar
bilginiz olsun pazartesi başlayabilirim bitiyo pazar günü reglim çünkü...

Benım ikinci günüm regl de ama başladım zaten ılk yarım patateste doymus hıssedıyorum kendımı ama sabah elma sırkelı ballı suda içtim:1closedeyes:

Benım ikinci günüm regl de ama başladım zaten ılk yarım patateste doymus hıssedıyorum kendımı ama sabah elma sırkelı ballı suda içtim:1closedeyes:

patates cokkk sisiriyoo, bence iyi oluyor rejim icin

Zaten patatesi çok seviyorum ve greckten cok doyurucu.İnşallah sonuçlarıda lezzeti gibi iyidir.Ben patatesi tuzsuz haşladım.Ayrıca bütün haşlayacaktım vitamınlerı gıtmesın dıye ama cabuk pişmez diye ortadan bir kere böldüm.Siz nasıl yapıyorsunuz kızlar kaydirigubbakcemile2

hayir sakin!!!! pisiyor cok güzelll, suyun icinde birak suyun icinde sogsun. yani kaynattigin suda. kabuklari kendiliginden soyuluyor, el yardimiyla soy, sakin bicakla degil, onun vitamini kabugun arkasinda. o yüzden suda birakiyorum öyle sogumaya veriyorum (tabiki cok sürüyo sogmasi, önceden haslayin) ve kabuklari cok kolay cikiyor.

2 taneden bile sisiyorum ben, ben tuzlu hasliyorum, tuzlada yiyorum birsey olmuyor.
yanina labne peynir sürebilirsiniz, dereotuyla maydonozla karistirin, 2 kasik felan. süre süre yiyin..... veya patates salatasi yapin soganli biberli. oda cok güzel doyurucu.

günde 6 orta boy patates yetiyo

Ya soyulmasından sorun yaşamaktan degıl yarım saatım vardı ıse gıtmeme pişmez dıye böldüm bugünlük ama yarın bütün haslayacagım bütün hasladıgın zaman tuz koydugunda zaten tuzu fazla cekmıyor.Neyse tesekkürler hayatım a.s.

birsey sorucam, bu pirinc rejimini nasil yapiyorsunuiz
yani bir ögün bir cay bardagi mi?

günaydın kızlar patates diyetimin 2, günücok güzel gidiyor ...... ya kızlar siz hangi diyeti yapıyorsunuz sabah öglen aksam 2 patates olanımı yoksa asagıdaki diyetimi ben cok arastırdım doyurucu diyet olarak bunu buldum bana cok uygun diyet ac bırakmayan diyet artı mesela öglen patates salatstı aksam patates et beraber yemek ve bol salata cok doyurucu fikriniz kendiniz bilirsiniz benim diyetim süper gidiyor bakalım kac kilo verecgm

Öküz kafası baharatını ılk kez duydum nasıl bışey ki bu ? :dance:

öküz kafasi diyor annem, bende öyle alistim haha, corbalara katilan tavuk baharati, 1 kk seklinde. onun yarisini katiyorum. marketlerde vardir, corebalar icin tatlandirici baharat,

Allahım sizi iyi eylesın emı bende dıyorum ne baharatlar cıkmıs haberımız yok kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…