günaydın kızlar diyet nasıl gidiyo
benim 2. günüm devam ediyorum
kahvaltıda sarımsaklı patates biraz beyaz peynir
yedim uygulamaya devam
2 patates olannı yapıyorum tatlım.Sabah ıkı tane yedım ama ondan önce ballı sırkelı su ıctım,11:30 larda mıdem yanmaya basladı neden bılmıyorum ögleyıde o arada yedım sımdıde dogadan formla beraber yulaflı bısküvi yiyorum.Akşamınkınıde 4,5 gibi yiyecegım ki altıdan sonra agzıma tek lokma koymamalıyım.Bu arada telkınle zayıflama hakkında bı sıte duydum ordan bazı müzıkler ındırdım onlarıda dınlıyorum hade bakalım.Denemedıgımız ne kalacak???kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr cok mutluyum 3 içinde 1 kilo gitti veeeeeeeee 2 cm basen kalca bel gitti yaaa cok mutluyum ya darısı sizlere kızlar yolaaaa devammmm kızlar :sm_cool::dance:
kızlarrrr cok mutluyum 3 içinde 1 kilo gitti veeeeeeeee 2 cm basen kalca bel gitti yaaa cok mutluyum ya darısı sizlere kızlar yolaaaa devammmm kızlar :sm_cool::dance:
Tebrik ederim deryacım başarılarının daim olması dileklerimleeeeee......alkisalkisalkis
tebrikler canım ben haftasonu biraz kaçırdım
ama devam edicem incelmen güzel olmuş
sporun etkisi çok oluyo bende yapmaya çalışıyorum
mukonurcum bu arada site ismi verilmiyor sanırım burda ondan ötürü veremıyorum ama ben bayagı etkısını gördüm bugün 4. gün kendıne güvenın gelıyor.google da telkınle zayıflama felan dıye ararttırırsan bulabılırsın..kaydirigubbakcemile
sağol cnm ben buldum bi arkadaşımız msj atmış sağolsun birazdan indiricem :1hug:
Kızlar bu arada ben sabah normal kahvaltımı yaptım patateslerim haşlanıyo günün geri kalan kısmında patates yicem. Kendimi biliyorum tüm gün onu yersem sıkılırım. Dünde yarım saat spor yaptım stepperla. İnanılmaz terledim çüünnkkkküüüüüüü terleme eşofmanı giydiiimmm hergün 2 saat yapmaya karar verdim bir ay sonra altta ki çizgi 12 kilo gösteriyo olmicak olsa olsa 3-4 kilo gösterir esas kilo verme nedenim sporla terleme olucak ölümüne diyetler değil bu yüzden patates diyeti tam bana göreee
Mukonurcum saĞol canımcım...
sağol cnm ben buldum bi arkadaşımız msj atmış sağolsun birazdan indiricem :1hug:
rica ederim canım su sesi süper indirmekte biraz zorlanıyorsun ama olsun çok hoş müzikler yalnız su sesini uyuyorken dinlememek lazım:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?