Allahım sizi iyi eylesın emı bende dıyorum ne baharatlar cıkmıs haberımız yok kaydirigubbakcemile5
2 patates olayı nasıl oluyor kızlar anlamadım ben nasıl yapıyorsunuz anlatır mısınız
kızlar günü tam olarak böyle mi geçireceğiz hiç birşey yenmyecek değil mi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...273764-patates-diyeti-1-hafta-3-5-kilo-9.html biride bu ben bunu uygulauoyrum
canım ne zamandır beri uyguluyorsun peki kilo kaybı başladı mı farkediyor musun kaydirigubbakcemile5
tatlım dün basladım bugün 2. günüm cok güzel gciyor kilo verdirecegini inanıyorum
bende yarın başlayayım canım ya haftada 5 günde spora gidiyorum günde 2 saat :lepi: 1 saat step 1 saat hareketler, bugün 5. günüm sporda da inşallah iyi gelir
bende yarın başlayayım canım ya haftada 5 günde spora gidiyorum günde 2 saat :lepi: 1 saat step 1 saat hareketler, bugün 5. günüm sporda da inşallah iyi gelir
cok spor yapiyorsun abla, patates rejiminden uzak dur, cok spor yapana cok vitamin lazim, iyi degil. sadece patates olmaz
tatlım dün basladım bugün 2. günüm cok güzel gciyor kilo verdirecegini inanıyorum
meraba bende bugün başladım
sabah 2 patates öğle 2adet
aralarda 1portakal yedim
suda içmeye çalışıyorum
motivasyonumuzu yüksek tutalım
oy bu kilolar yedi bizi yedi ruhumuzu eksilttiler.alışveriş yapacaksın 38,40 bedene mükemmel giysiler 5,10,15,20 tl benım 100,200 verdiklerimden iyi görünüyor.38 beden olmak istiyorum bananeeeeee yaaaaaa :dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?